Logica in het Periodiek Systeem verklaard

 

P E R S B E R I C H T

 

Zeist, 26 september 2010

 

Het periodiek systeem van de elementen, waarvoor de Russische scheikundige Dimitri Mendeljev al in 1869 de basis legde, vormt slechts een beschrijving van alle bekende atoomsoorten. Nu, bijna anderhalve eeuw later, hebben we met de gepaarde-elektronenbollentheorie van Dr. Johan Oldenkamp ook eindelijk een wetenschappelijke verklaring voor de wijze waarop de elektronen zich in schillen opbouwen rondom de atoomkernen. Deze theorie verklaart niet alleen op zeer eenvoudige wijze alle chemische verschijnselen, ook biedt het een logische verklaring voor alle magnetische verschijnselen. De gepaarde-elektronenbollentheorie staat in eenvoudige (Nederlandstalige) woorden beschreven in het boekje getiteld ‘Opposites attract’ dat via onderstaande link gratis gelezen of uitgeprint kan worden.

 

http://www.pateo.nl/PDF/OppositesAttract.pdf

 

Tot 2008 was Dr. Oldenkamp werkzaam als Lector aan de Stenden Hogeschool. Als onafhankelijk wetenschapper laat hij sindsdien zien dat wetenschap eigenlijk heel eenvoudig is, zodra we het echt gaan begrijpen. Daartoe heeft hij inmiddels een kleine twintig populair-wetenschappelijke boeken geschreven. Meer over zijn werk is te vinden op Pateo.nl.

 

 

Naschrift: Deze belangrijke ontdekking toont onomstotelijk aan dat er geen toeval zit in het Periodiek Systeem. Dit maakt de atomaire wereld veel dynamischer dan we tot nu toe hebben gedacht. Net als zijn voorgaande ontdekking, waarin hij aantoonde dat er ook geen toeval zit in het ritme van de priemgetallen, wordt ook de gepaarde-elektronenbollentheorie vooralsnog volkomen genegeerd door de gevestigde wetenschap en de mainstream media. De substream media heeft er daarentegen wel aandacht aan besteed:

o       nulpuntenergie.net

o       bovendien.com (met reactiemogelijkheid)

o       unitynet.nl (bij Nieuws 27-9-2010)

o       goto2012.nl (bij 27 september 2010, met reactiemogelijkheid)

o       star-people.nl

o       argusoog.org (met reactiemogelijkheid)