Programma Pateo Center

 

Klik hier voor algemene informatie over het Pateo Center, zoals hoe aan te melden en het adres. Deelname aan onderstaande activiteiten kan alleen na een deelnamebevestiging volgend op een digitale aanmelding. Alle bijeenkomsten in het Pateo Center zijn per definitie besloten.

 

Vrijdag 31 mei 2013, 11:00 uur tot 12:00 uur: Besloten inboedelverkoop (alleen toegankelijk na aanmelding via email)

Op vrijdagochtend 31 mei aanstaande vanaf 11:00 uur wordt in het Pateo Center te Oudewater een besloten inboedelverkoop gehouden. Te koop zijn onder andere keukenapparatuur, stoelen, tafels, kasten, bureaus, bedden, een wasmachine en een grote hoekbank. Wie als mogelijke koper hiervoor belangstelling heeft, die stuurt tijdig een berichtje naar Center @ Pateo.nl (zonder spaties). Deze verkoop is alleen toegankelijk voor kopers die zich vooraf hebben aangemeld. Desgewenst kunnen er vooraf ook fotoís worden getoond. De hoogste bieder (boven de onderprijs) wordt telkens de nieuwe eigenaar, die het daarna gelijk meeneemt. What you see is what you get.

 

Vrijdag 31 mei 2013, 20:00 uur tot 22:30 uur: Slotfeest van het Pateo Center in Oudewater (vrije toegang)

De deuren van Pateo Center in Oudewater gaan deze laatste keer open om 19:30 uur. Het programma bestaat uit een informeel samenzijn. Neem gerust jouw eigen cdís mee. Ook is het podium beschikbaar voor wie dat wil. Vooraf aanmelden is deze keer niet nodig.