SOPN-luchtreclame boven Airborne Wandeltocht

(update)

 

Een goede vriend van mij heeft gezorgd voor een grote SOPN-banner van 2,80 meter bij 11 meter ter waarde van ongeveer € 500 met daarop de tekst “SOPN.nl”:

 

 

Ook heeft hij het eerste vlieguur gesponsord ter waarde van € 220 euro plus € 80 voor onder andere landingsgeld. Het tweede vlieguur is betaald uit de donaties die aan mij zijn overgemaakt, waarvoor mijn hartelijke dank. Er is nog geld over voor meer vliegminuten. Hoe we dat geld gaan besteden zullen we later besluiten.

 

 

Op zaterdagmiddag 1 september werd deze SOPN-luchtreclame getoond boven de wandelaars van Airborne (link) in Oosterbeek, in de buurt van Arnhem. Er werd gevlogen met een Diamond 40 tdi, een vliegtuig wat zeer zuinig vliegt op diesel. Bovenstaande foto laat dit zien. Onze locale SOPN-kandidaat, Frank de Graaf (nummer 43 op de verkiezingslijst: link), coördineerde de SOPN-activiteiten rondom deze Airborne Wandeltocht. Ook de SOPN-kandidaten Wilma Verberk, Sjaak Bruijsten en Roy Leenders waren hierbij aanwezig. Bovenstaande foto is genomen door Wilma.

 

Zeist, woensdagochtend 5 september 2012,

Johan Oldenkamp,

Lijsttrekker van de SOPN (link)