Gezocht: meehelpers voor Niburu-oplossing

 

De afgelopen periode ben ik wekelijks aanwezig geweest aan de Birkstraat 136 in Soest. Ik heb vanaf de zijlijn het huidige conflict (link) zien ontstaan. Wat ik belangrijk vind is dat er geen conclusies worden getrokken voordat alle feiten bekend zijn en alle betrokkenen hun zegje hebben kunnen doen. Ik hoop dat iedereen mij beschouwt als een neutrale partij in het huidige conflict.

 

Ik ben al flink wat jaartjes betrokken bij Niburu, al vanaf de periode in Zuidlaren. Inhoudelijk wijkt mijn zienswijze op essentiële punten af van de zienswijze die vanuit Niburu wordt verkondigd, maar zolang er wederzijds respect is zijn deze verschillen juist nodig om het gehele plaatje in beeld te krijgen. Persoonlijk moet ik bijvoorbeeld helemaal niets hebben van de SaLuSa-channelings door Mike Quinsey. Sterker nog, geen enkele channeling is aan mij besteed, maar dat terzijde.

 

Het huidige conflict binnen Niburu gaat me aan het hart omdat Niburu het grootste platform was (en/of is) voor Nederlandstalige mensen die niet langer geloven in de officiële verhalen van de overheid, de universiteiten, de mainstream media, de ziektezorg en de kerken. Dat is ook precies de doelgroep die niet alleen ik beoog te bereiken, maar wij allemaal. Door het huidige conflict binnen Niburu dreigt een nog verdere opsplitsing van ‘wakkere’ mensen. Zouden alle ‘wakkere’ mensen gezamenlijk hun krachten, energieën en intenties bundelen, dan kan helemaal niemand meer om de Lage-Landen-Lente heen. Maar waarom laten we ons dan onderling zo verdelen in allerlei subgroepjes?

 

Mijn ‘dingetje’ is patroonherkenning. Ik vind het buitengewoon fascinerend om patronen te leren herkennen en daarvan de betekenis te ontdekken. Voor zover ik weet is dit nu al de vierde fundamentele opsplitsing binnen Niburu in zes jaar tijd. Daar moet volgens mij een reden aan ten grondslag liggen. Zolang de oorzaak voor deze aanhoudende opsplitsingen niet wordt opgelost zal dit patroon zich blijven herhalen.

 

Als neutrale partij bied ik hierbij gratis en voor niets mijn diensten aan om te trachten het huidige conflict op te lossen. Ik vraag iedereen die kan bijdragen aan het vinden van deze oplossing om zich bij mij te melden. Beperk je daarbij alsjeblieft tot de ongekleurde feiten, zodat we alle kaarten ontdaan van emotionele ladingen op tafel kunnen gaan leggen.

 

Alles wat mij ter ore of ter oge komt zal ik uiteraard volkomen vertrouwelijk behandelen. Het is niet mijn bedoeling om schuldigen aan te wijzen. Wat ik beoog is het scheppen van een stabiele basis voor een bewustzijnsbeweging die het Nederlandse taalgebied grondig en voorgoed gaat veranderen. Ik beschouw Niburu als het vlaggenschip van onze bewustwordingsvloot. Daarom raakt dit conflict op ons vlaggenschip ons allemaal. Laten we er dan ook gezamenlijk voor zorgen dat dit conflict snel en duurzaam wordt opgelost. Help je mee?

 

Zeist, zondag 25 maart 2012

Johan Oldenkamp

(e-mail: Johan (at) Pateo.nl  /  mobiel: 06 1676 4494)

 

Pateo.nl