Pateo Nieuwsbrief (van 23 maart 2012)

 

Dit is de eerste Nieuwsbrief van Pateo. Heel lang heb ik bewust gekozen voor een zogeheten pull-benadering, waarbij belangstellenden zelf moesten ‘trekken’ om aan informatie te komen. Met deze Nieuwsbrief stap ik dus toch ook gedeeltelijk over op de push-benadering, waarbij periodiek informatie rechtstreeks naar eventuele belangstellenden toe wordt geduwd.

 

Aanleiding voor deze Nieuwsbrief

Om snel een grote groep mensen te kunnen mobiliseren is een bestand met emailadressen zeer bruikbaar. Via de lijst die vorige week vrijdagmiddag bij mij thuis is ingevuld (tijdens de manifestatie ‘Zorgeloos gezond’: link) is daarvoor een basis gelegd. Via het abonneren op deze Nieuwsbrief wordt deze lijst verder aangevuld.

 

Af- of aanmelden voor deze Nieuwsbrief

Wil je deze Nieuwsbrief niet langer ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’. Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen doe je het omgekeerde.

 

Ken je die mop van die deurwaarder?

Nee? Nou, die kwam dus helemaal niet. Afgelopen vrijdag was ook AD-verslaggever Roeland Franck aanwezig, die al eerder bijna een hele pagina aan mijn vrijheidsstrijd had gewijd (link). Ik heb Roeland op zijn verzoek de afmeldingsbrief van de deurwaarder laten lezen (link). Omdat hij vervolgens door de deurwaarder naar het College van Zorgverzekeringen (CvZ) werd verwezen, en daarna door het CvZ weer naar de deurwaarder informeert hij nu met mijn toestemming bij het Centraal Justitieel Incasso-Bureau. Zodra ik weet hoe de mop van de deurwaarder verder gaat laat ik het weten via een volgende nieuwsbrief.

 

Verslagen van de manifestatie ‘Zorgeloos gezond

Er zijn maar liefst 8 verschillende video-verslagen van deze manifestatie te bekijken via youtube. Daarnaast staan er ook diverse audio-, foto- en geschreven verslagen online (link).

 

Massale uitbraak van spelverruwing

Het valt me op dat er de laatste tijd steeds vaker op de man (m/v) wordt gespeeld, in plaats van op de bal. Niet alleen ik kreeg afgelopen week te maken met diverse ongehoorde tackles van achteren (link). Ook bij een veelbezochte website is het inmiddels flink hommeles, en is ook daar de smaad en laster niet van de lucht (link). Zou het iets te maken kunnen hebben met de steeds krachtiger wordende energieën waartegen het ego zich krampachtig probeert staande te houden? Laten we beseffen dat we ons allemaal inzetten voor een nieuwe samenleving. Laten we daarom minder naar onze ego’s luisteren, die graag de verschillen willen uitvergroten. En laten we in plaats daarvan juist durven varen op onze intuïtie, vanuit onze eigen kracht gebaseerd op het innerlijk weten van ons hart.

 

Een weekje Frankrijk vol (zelf-) kennis?

Er zijn nog enkele plaatsen vrij (bij voorkeur voor vrouwelijke deelnemers, omwille van de groepsbalans) tijdens de Bewustzijnsweek die op zondagmiddag 15 april a.s. van start gaat in het Noordoosten van Frankrijk. Deelname is op volgorde van aanmelding, want vol = vol (link).

 

Positieve reacties op webinar

Via de SchoolOfTheHolyScience.org zijn er nu twee live online seminars via het web (genaamd webinars) gegeven. De reacties waren unaniem zeer positief. Op 10 april wordt dit gratis webinar voor de derde maal aangeboden (link).

 

Pateo Radio

Via het internetradiostation van Argusoog.org zijn er nu twee uitzendingen van Pateo Radio geweest. Deze radiotalkshow wordt iedere maandagavond van acht to negen (live) uitgezonden. De gasten voor de komende twee uitzendingen zijn René Klever van Goto2012.nl en 2012-deskundige Peter Toonen (link).

 

Pateo Health Club en Artabana

Op de webpagina van de Pateo Health Club (link) staat een lijst van aanbieders van gezondheidsbevorderende producten en -diensten. Via Artabana.nl zijn we bezig om Artabana ook in Nederland van de grond te krijgen, waarmee de afname van deze producten en diensten kan worden gefinancierd (link).

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie. Via de email worden geen webadressen meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Dank voor het (gedeeltelijk) lezen van deze Nieuwsbrief.

 

Met warme hartegroet vanuit een zonovergoten Zeist,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid