Pateo Nieuwsbrief (van 13 april 2012)

 

Komende twee weken geen Nieuwsbrief

Op 13 en 20 april verschijnt er geen Nieuwsbrief. Ik verblijf dan twee weken in het Centre Lothlorien in Noordoost Frankrijk (link). De eerste week verzorg ik de tweede editie van de Bewustzijnsweek. En de tweede week verzorg ik een tweetal lezingen tijdens de vierde editie van de Energieweek. De eerstvolgende vrijdagse Nieuwsbrief verschijnt daarom op 4 mei. Spaar, indien mogelijk, daarom ook telefoontjes en emailberichten aan mij even op tot 30 april, de dag waarop in Nederland de dictatuur wordt gevierd.

 

Viering van het Vrijheidsfestival op 5 mei

In navolging van het zeer geslaagde internationale Vrijheidsfestival van vorig jaar, gehouden op zondag 20 11 2011, hebben we dit jaar de datum van 5 mei uitgekozen voor de viering van dit festival. Vele Nederlanders vieren dan dat Nederland in 1945 bevrijd is van de Duitse bezettingsmacht. Het Vrijheidsfestival gaat echter over het vieren van innerlijke vrijheid. Dit jaar vindt dit gratis festival plaats op twee locaties: Eemnes en Amersfoort (link). In Eemnes wordt het Vrijheidsfestival gecombineerd met een bijeenkomst van Argusoog (link). En in Amersfoort wordt het Vrijheidsfestival gecombineerd met een open dag van Pateo (link). Kijk voor meer informatie op de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (of op Vrijheidsfestival.eu). Voor het festival in Amersfoort zoeken we nog enkele vrijwilligers. Iets voor jou? Zo ja, laat het dan even weten aan Erna of Jacqueline van het kernteam van Pateo (link).

 

Bekende Nederlanders te gast bij Pateo Radio

De komende twee weken gaan de wekelijkse uitzendingen van Pateo Radio op de maandagavond van acht tot negen gewoon door. Daartoe zijn de betreffende uitzendingen gisteren opgenomen. In beide uitzendingen is een heuse BN-er mijn gast (link). In de uitzending van 16 april praat zangeres en tv-personality Sandra Reemer over haar nieuwe leven na haar 50-jarige showbizzcarrière. En op 23 april vertelt musicalacteur Fred Butter over zijn fascinatie voor de verhalen over ‘2012’.

 

Zorgverzekeringsweigering

Zoals toegezegd blijf ik via deze Nieuwsbrief berichten over de ontwikkelingen rond mijn principiële zorgverzekeringsweigering. Van de Utrechts rechtbank ontving ik onlangs het bericht dat het beroep, dat ik heb ingesteld tegen de uitspraak van het College van Zorgverzekeringen, zal dienen op maandagmiddag 2 juli 2012. Tot die datum verwacht ik daarom geen nieuwe ontwikkelingen. Mochten deze er wel zijn, dan zal ik dat uiteraard gelijk meenemen in de eerstvolgende Nieuwsbrief.

 

Vertalers gezocht

Op de beginpagina van Pateo.nl worden negen talen genoemd. Op dit moment krijg ik enige hulp bij het onderhouden van het Duitstalige- en het Spaanstalige deel. Voor het actueel houden van de andere delen heb ik dringend hulp nodig, met name voor het Frans- en Italiaanstalige deel. Kun je helpen, en wil je daar ook voldoende tijd aan besteden, neem dan alsjeblieft contact met me op. Dit geldt eigenlijk voor alle talen, dus ook het Engels, want er ligt meer dan genoeg internationaal redactiewerk in deze zeer enerverende tijden.

 

Dank voor het lezen van deze Nieuwsbrief.

 

Met warme hartegroet vanuit Zeist,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie. Via de email worden geen webadressen meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de vierde Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’. Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen doe je het omgekeerde.