Pateo Nieuwsbrief (van 13 juli 2012)

 

o       Het meerdaagse Heelheidsfestival begint vandaag

o       SOPN heeft entreegeld overgemaakt aan de Kiesraad

o       Wat is het grootste probleem in onze samenleving?

 

Het meerdaagse Heelheidsfestival begint vandaag

Vandaag is het Vrijdag de Dertiende. Veel bijgelovigen denken dat dit een dag van ongeluk zou zijn. Dertien is echter het getal van de voltooiing van het betreffende scheppingsproces. Dit weekeind bereikt volgens mij de totale Schepping, waarbij telkens een hoger niveau van bewustzijn wordt geschapen via dertien opeenvolgende fasen (of tonen), haar voltooiing. Daarmee arriveren we op het bewustzijnsniveau van de Heelheid. Om dat te vieren vindt op de kampeerweide van het Landgoed de Reehorst, op de grens van Driebergen en Zeist, het Heelheidsfestival plaats. Ik ben heel erg blij dat NooitMeerHaast (link) dit unieke festival ondersteunt met het uitlenen van haar grootste groepstent genaamd de Waldo (link), waarin we zowel droog als warm samen kunnen zijn. De entree voor het Heelheidsfestival is op basis van vrije gift (om zo de gemaakte kosten te kunnen gaan dekken). Kijk op de agenda van Pateo.nl (Nederlandstalige deel) voor meer informatie (link).

 

SOPN heeft het entreegeld overgemaakt aan de Kiesraad

In de vorige Pateo Nieuwsbrief stond een oproep voor renteloze leningen voor het kunnen betalen van het entreegeld aan de Kiesraad door de SOPN. Ik ben erg blij dat in deze Pateo Nieuwsbrief gemeld kan worden dat de SOPN het bedrag van € 11.250 dankzij aanvullende donaties en leningen inmiddels heeft kunnen overmaken (link). Maandag aanstaande (16 juli) stelt vervolgens het verkiezingscampagneteam van de SOPN de definitieve kandidatenlijst vast. Wil jij op deze lijst, of ken je iemand die dat zou willen, neem dan zo snel mogelijk contact met me op. We zoeken nog enkele goede kandidaten. Kijk voor de voorwaarden op SOPN.nl (link). Ik stuur deze nieuwsbrief volledigheidshalve ook naar alle aangemelde kandidaten.

 

Wat is het grootste probleem in onze samenleving?

Hou je niet van het woord ‘probleem’, dan is deze vraag: Wat is de grootste uitdaging waar we nu samen voor staan? Is dat de schuldencrisis? De economische recessie? Het milieu inclusief de klimaatverandering? De onstuitbare toename van de zorgkosten? Het falende onderwijssysteem? De steeds verder inperkende regelgeving? Corruptie binnen het openbaar bestuur? Het gegraai aan de top? De gekleurde berichtgeving? Hoererende wetenschappers? Misleidende religies?

 

Nee! Het grootste probleem in onze samenleving is niet financiën, economie, ecologie, gezondheid, machtsmisbruik of hebzucht. De kern van al deze problemen is namelijk onwetendheid. Zolang we onszelf dom (laten) houden, kan de angst of de leugen doorgaan met regeren.

 

Ik hoop ten zeerste dat in de periode tot 12 september aanstaande steeds meer mensen op onderzoek durven gaan voorbij de aangereikte ‘waarheid’ van de officiële berichtgeving, de ‘wetenschappelijke’ onderzoeken en de reguliere ziekhoudzorg. Voor goed geïnformeerde mensen zal de keuze bij de komende Tweede Kamerverkiezingen dan helemaal niet lastig meer zijn. Zij weten immers dat kiezen voor de SOPN neerkomt op het stemmen voor een zorgeloos leven. We willen toch allemaal het liefste leven zonder zorgen?!

 

Bedankt voor het lezen van deze Nieuwsbrief.

 

Laten we ons liefdevol verbinden voor een zorgeloze wereld.

 

Met warme hartegroet vanuit Zeist,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de vijftiende Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (alleen wanneer deze Nieuwsbrief niet is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen doe je het omgekeerde.