Pateo Nieuwsbrief (van 20 juli 2012)

 

o       Het Heelheidsfestival was een groot succes

o       Hans de Booij zingt SOPN-verkiezingslied

o       SOPN vermeldt 76 kandidaten op haar verkiezingslijst

o       Meertalige webpagina met basisinformatie over de SOPN

 

Het Heelheidsfestival was een groot succes

Het Heelheidsfestival, dat afgelopen weekeinde plaatsvond op de kampeerweide van het Landgoed de Reehorst, op de grens van Driebergen en Zeist, is volgens alle aanwezigen erg succesvol verlopen. Zowel een audioverslag van een uur als een videoverslag van een half uur onderstrepen dit (link). Graag bedank ik hier alle betrokkenen die ieder op hun eigen manier hebben bijgedragen aan dit succes. Verder hebben velen me gevraagd wanneer er een vervolg komt. Ik hoop op ieders begrip dat ik daar in de huidige situatie geen enkele toezegging over kan doen.

 

Hans de Booij zingt SOPN-verkiezingslied

Zanger en liedjesschrijver Hans de Booij (1958) is bij velen bekend vanwege zijn hit ‘Annabel’ uit 1983. Zijn nieuwste song heet ‘Verkiezingen’. De tekst van dit liedje sluit naadloos aan bij de inhoud van het SOPN-partijprogramma. Eén van de SOPN-kandidaten, P.W. (spreek uit: Pi-Qui) Baltink, zocht daarom contact met Hans. Tot grote vreugde van alle SOPN-ers gaf Hans vervolgens toestemming om zijn lied te gebruiken voor de SOPN-verkiezingscampagne. Michel Vitaliti maakte er vervolgens een mooi youtube-filmpje van (link).

 

SOPN vermeldt 76 kandidaten op haar verkiezingslijst

Voor het eerst in de vaderlandse geschiedenis vermeldt een nieuwe politieke partij 76 kandidaten op haar verkiezingslijst (wellicht mede dankzij de oproep in de vorige Pateo Nieuwsbrief). De SOPN, die deze primeur in de wacht heeft gesleept, zegt immers de belangen van de meerderheid van de stemgerechtigde Nederlanders te vertegenwoordigen, en rekent daarom op minimaal 76 kamerzetels. Vanavond (vrijdag 20 juli) presenteer ik de namen van mijn 75 collega-kandidaten in het SOPN-verkiezingscafé aan de Birkstraat 136 in Soest (link). Via een persbericht hebben we deze primeur wereldkundig gemaakt, wat vervolgens is opgepakt door onder andere nrc.nl en volkskrant.nl (link).

 

Stem voor een Nieuwe Wereld en kies voor de SOPN (link).

 

Meertalige webpagina met basisinformatie over de SOPN

Nu de SOPN-beweging met de dag sneller groeit, is het volgens mij belangrijk om algemene informatie over de SOPN laagdrempelig aan te bieden. Daarom heb ik daarvoor een aparte, meertalige webpagina gemaakt (link). Nu bevat deze pagina basisinformatie in het Nederlands, het Engels en het Spaans Ik hoop dat hier snel vertalingen naar in ieder geval het Duits en het Frans bij zullen komen. Kun je me helpen bij deze vertalingen, neem dan even contact met me op.

 

Bedankt voor het lezen van deze Nieuwsbrief.

 

Laten we ons liefdevol verbinden voor een zorgeloze wereld.

 

Met warme hartegroet vanuit Zeist,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de zestiende Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (alleen wanneer deze Nieuwsbrief niet is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen doe je het omgekeerde.