Pateo Nieuwsbrief (van 27 juli 2012)

 

o       Wat gaat er vanavond in Londen gebeuren?

o       Hebben we een probleem met de waarheid?

o       Wil jij vandaag tekenen voor de SOPN-kandidatenlijst?

o       Pateo gaat drie weken op zomerreces

o       SOPN Radio gaat wel gewoon door

 

Wat gaat er vanavond in Londen gebeuren?

Vanavond (27 juli) vindt in het Olympisch Stadion in Londen de openingsceremonie plaats van 27e editie van de Olympisch Zomerspelen. Londen is de eerste stad die voor de derde keer deze Spelen mag organiseren. Het gonst op het internet al lange tijd van de geruchten dat er tijdens deze openingsceremonie iets ‘groots’ gaat gebeuren. Velen voorspellen zelfs iets waarbij 9/11 achteraf als een vingeroefening zal lijken. Is er deze keer dan ook weer iets bijzonders met de datum? Tellen we twintig-twaalf (20+12) op bij 27 en 7 (juli), dan komen we uit op 66, wat het dubbele van het voor velen belangrijke getal 33. Ook is 66 gelijk aan zes maal 11. Numerologisch opgeteld geeft 27 (2+7) een 9, en deze 27 (=9) zien we in zowel de 27e editie als de 27e juli. De Engelstalige naam London heeft de numerologische waarde 29, wat neerkomt op 11 (=2+9). We hoeven dus niet ver te zoeken om verwijzingen naar 9/11 te vinden. Daarnaast zijn er nog veel meer opvallende ‘toevalligheden’, voor wie even de moeite neemt om zelf onderzoek te doen. Maar hebben we daarmee een waterdicht bewijs dat de mensheid vanavond wederom wordt getrakteerd op een indrukwekkende False Flag-operatie? Nee! Spectaculair zal deze opening vast en zeker worden. Maar ik denk dat we als mensheid nu wel een beetje klaar zijn met misleiding, angst en geweld. Na vanavond weten we in ieder geval meer. Wil je toch jouw steentje bijdragen aan een andere energie, neem dan deel aan een gezamenlijke meditatie vanaf 22:00 uur onze tijd (link).

 

Hebben we een probleem met de waarheid?

Hebben de meeste mensen een probleem met de waarheid? Dat wordt immers vaak gezegd. Ik denk echter dat het anders zit. Ik denk dat ‘de’ waarheid zelf het probleem is. Omdat we doorgaans menen dat er maar één absolute waarheid zou bestaan, bestrijden we elkaar om te mogen bepalen welke waarheid dan de juiste zou zijn. Nergens in het universum bestaat echter een objectieve waarheid, want deze is altijd gekoppeld aan het subjectieve bewustzijn dat deze waarheid heeft gecreëerd. Laten we daarom ophouden om elkaar te overtuigen van de juistheid van onze eigen waarheid. Laten we iedereen de ruimte gunnen om een eigen waarheid te hebben. Als lijsttrekker van de SOPN proberen velen via mij hun eigen waarheid opgenomen te krijgen in het partijprogramma van de SOPN. Ik hoop via deze nieuwsbrief duidelijk te maken waarom ik daar meestal niet of nauwelijks op inga. De SOPN wil namelijk op een respectvolle manier ruim baan geven aan alle onze waarheden. Alleen de ‘waarheden’ die ons als samenleving belemmeren om los te komen van de Oude Wereld, die zijn in het SOPN-partijprogramma (link) vervangen door nieuwe beleidspunten. De rest lossen we later samen wel op, vanuit onze Nieuwe Wereld.

 

Stem voor een Nieuwe Wereld en kies op 12 september voor de SOPN

 

Wil jij vandaag tekenen voor de SOPN-kandidatenlijst?

In een vijftal Nederlandse kieskringen zoeken we nog ondertekenaars voor de SOPN-ondersteuningsverklaring. Alleen bij minimaal 30 ondersteuners komt de SOPN op de kieslijst in die betreffende kieskring en alleen dan kunnen de stemgerechtigde inwoners van die kieskring op de SOPN stemmen. Voor de volgende kieskringen zoeken we met spoed mensen die vandaag nog hun handtekening onder de SOPN-kandidatenlijst in hun eigen gemeentehuis willen zetten: Flevoland, Friesland, Kop van Noord-Holland, Rotterdam en Caribisch Nederland (link). Volgens mij is het eenvoudiger om de kiesdrempel te halen dan te voldoen aan de strikte eisen die de Kiesraad oplegt aan nieuwe partijen. Onze collega’s van 50Plus mochten in ieder geval hun beklag hierover doen in de Telegraaf (link).

 

Wil jij jouw stem (=zeggenschap) behouden, kies dan SOPN

 

Pateo gaat drie weken op zomerreces

De komende drie weken vieren mijn kinderen de helft van hun zomervakantieweken bij mij en komen daardoor mijn activiteiten voor zowel Pateo als voor de SOPN op een laag pitje te staan. De eerstvolgende wekelijkse Pateo Nieuwsbrief verschijnt daarom pas weer op 24 augustus (wat overigens de verjaardag is van mijn oudste zoon), tenzij er belangrijk nieuws is dat ik eerder via deze nieuwsbrief wil verspreiden. Ook Pateo Radio is vanwege mijn zomerreces even twee weken uit de lucht. Op maandagavond 13 augustus is de eerstvolgende uitzending. Deze uitzending zal waarschijnlijk een herhaling worden van de allereerste aflevering van Pateo Radio, uitgezonden op 12 maart, die over Artabana ging. Indien mogelijk zal ik in deze drie weken wel af en toe naar het SOPN-verkiezingscafé in Soest komen, mits ik daarvoor wel eerst toestemming krijg van mijn kinderen, natuurlijk.

 

SOPN Radio gaat wel gewoon door

Sinds 4 juli wordt SOPN Radio (link) wekelijks uitgezonden via Finding Voices Radio (link). Deze uitzendingen deed ik tot en met gisteravond samen met Jeroen Ghuijs, de oprichter van Finding Voices Radio. Ik ben erg blij dat ons radioteam vanaf volgende week wordt versterkt met iemand die velen kennen als Nexus. Nexus was enkele jaren geleden radiomaker voor Argusoog. Mijn eerste internetradiointerview werd op 15 januari 2009 door hem afgenomen (link). Tegenwoordig is Nexus vooral actief via de website Bovendien.com. Inmiddels is het geen geheim meer dat Ron(ald) Schleepen zijn echte naam is. Vanaf 2 augustus zal Ron de vaste co-host zijn van SOPN Radio.

 

Bedankt voor het lezen van deze Nieuwsbrief.

 

Laten we ons liefdevol verbinden voor een zorgeloze wereld.

 

Met warme hartegroet vanuit Zeist,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid

 

SOPN.org: Stem voor een Nieuwe Wereld

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de zeventiende Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (alleen wanneer deze Nieuwsbrief niet is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen doe je het omgekeerde.