Pateo Nieuwsbrief (van 24 augustus 2012)

 

o       Deze nieuwsbrief draag ik op aan mijn oudste zoon

o       SOPN benut Zendtijd Politieke Partijen voor eigen journaal

o       Hoe zit dat nu met Pateo en SOPN?

o       Achterstand in beantwoording emailberichten

o       Enthousiaste secretaresse gezocht

 

Deze nieuwsbrief draag ik op aan mijn oudste zoon

Na een afwezigheid van een kleine maand verschijnt er vandaag weer een Pateo Nieuwsbrief. Zo vlak voor de verkiezingen is het als lijsttrekker van een nieuwe partij eigenlijk niet goed mogelijk en zeker niet wenselijk om drie weken echt ver weg op vakantie te zijn. Mijn ‘vakantie’ is daarom een mix geworden van vrijheid vieren met mijn kinderen om tussendoor mijn lopende werkzaamheden voor de SOPN uit te voeren. Vandaag, de dag waarop deze achttiende nieuwsbrief van Pateo verschijnt, viert mijn oudste zoon zijn vijftiende verjaardag. Graag draag ik daarom deze nieuwsbrief aan hem op.

 

SOPN benut Zendtijd Politieke Partijen voor eigen journaal

De SOPN benut haar reguliere zendtijd als nieuwe politieke partij om aandacht te vragen voor zaken die de oude politiek en de oude media verborgen proberen te houden. In het programma Zendtijd voor Politieke Partijen is deze week de eerste aflevering van het SOPN Journaal uitgezonden, waarin onder andere één van de kandidaat-kamerleden van de SOPN grote vraagtekens plaatst bij de veiligheid van vaccinaties. Tot aan de Tweede Kamerverkiezingen op 12 september volgen nog vijf spraakmakende afleveringen van dit onthullende SOPN Journaal (link).

 

Hoe zit dat nu met Pateo en SOPN?

Pateo.nl is mijn eigen website. Omdat ik me 100% inzet om samen met alle andere SOPN-ers de zeer ambitieuze doelstelling van de SOPN te realiseren, heb ik mijn website volledig in dienst gesteld van de SOPN-beweging. Ook deze nieuwsbrief kan wat mij betreft dan ook gerust worden beschouwd als de officieuze SOPN Nieuwsbrief. Omdat verder niet iedereen snel de benodigde informatie op de officiële website van de SOPN (SOPN.nl) kan vinden, heb ik eveneens een apart SOPN-deel op Pateo.nl gemaakt. Dat deel is bovendien meertalig, en heeft ingangen via SOPN.org, SOPN.info en SOPN.nu. Het Nederlandstalige gedeelte hiervan linkt vervolgens door naar de door mij gemaakte SOPN-startpagina (link). Het dagelijkse nieuws over SOPN staat echter op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. Wie nog niets weet van de SOPN, die klikt daarom op de Pateo-homepage op het woord ‘Nederlands’ in de onderste helft. Wie dat al wel weet, die klikt op die welkomstpagina op het woord ‘Nederlands’ in de bovenste helft. Ik hoop dat de logica hiervan voor iedereen te volgen is. Het SOPN-deel op Pateo.nl is namelijk ook bedoeld om SOPN te laten uitgroeien naar een mondiale vrijheidsbeweging. Daarom zijn in het Engels, Spaans, Duits en Frans passende omschrijvingen gekozen die afgekort ook SOPN geven.

 

Achterstand in beantwoording emailberichten

Het aantal emailberichten waarbij ik een gekleurd vlaggetje heb geplaatst loopt dagelijks steeds verder op. Voor zaken die niets met de komende verkiezingen te maken heb ik eigenlijk al helemaal geen tijd meer beschikbaar. Heb je mij al enige tijd geleden een voor jou belangrijk bericht gestuurd, waarop ik nog steeds niet heb gereageerd, dan kun je deze het beste nog maar een keertje mailen, met daarbij een korte beschrijving wat je precies aan mij vraagt. Mijn excuses voor deze gang van zaken. En verder hoef ik echt niet overal een afschrift (cc-tje) van te hebben.

 

Enthousiaste secretaresse gezocht

Gezien de steeds verder toenemende berichtenstroom die mij overspoeld zoek ik met spoed een enthousiaste secretaresse met een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Goede beheersing van de Engelse taal is daarbij wenselijk. Deze taak vraagt minimaal twee uren per dag vanaf een computer met internetverbinding. Bij goed functioneren, kan deze vrijwillige functie leiden tot een betaalde aanstelling bij een voor de SOPN gunstige verkiezingsuitslag. Kandidaten kunnen hun motivatie voorzien van een kort cv met recente foto mailen naar johan (at) sopn.nl.

 

Bedankt voor het lezen van deze Nieuwsbrief.

 

Laten we ons liefdevol verbinden voor een zorgeloze wereld.

 

Met warme hartegroet vanuit Zeist,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid

 

SOPN.org: Stem voor een Nieuwe Wereld

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de achttiende Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (alleen wanneer deze Nieuwsbrief niet is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen doe je het omgekeerde.