Pateo Nieuwsbrief (van 5 oktober 2012)

 

o       Deelname aan een mondiale conferentie over technologische doorbraken

o       Masterclass Universele Wetenschap op zaterdag 20 oktober in Soest

o       Webtips voor opzienbarende feiten of boeiende verklaringen zijn welkom

o       Pers grote afwezige bij boekpresentatie over geo-engineering

o       Veel belangstelling voor gezamenlijk wonen in de natuur

o       Bewijzen telescoopbeelden het bestaan van Nibiru?

 

Deelname aan een mondiale conferentie over technologische doorbraken

Op vrijdagochtend 9 november a.s. start in theater Gooiland aan de Emmastraat 2 in Hilversum een toonaangevende, internationale conferentie over technologische doorbraken die ons snel de huidige energiecrisis zullen doen vergeten. Deze conferentie duurt drie dagen en kan ook per dag worden bezocht (link). Naast 17 spraakmakende internationale topsprekers voel ik me zeer vereerd dat ook ik een bijdrage mag leveren aan deze baanbrekende conferentie. Via de wegvoorbereiding door geniale uitvinders als onder andere Nikola Tesla (1856 – 1943), Viktor Schauberger (1885 – 1958) en Viktor Grebennikov (1927 – 2001) breken we nu gezamenlijk door de blokkades die zijn opgeworpen om de gemanipuleerde mensheid verslaafd te houden aan olie. We leggen namelijk gewoon al onze puzzelstukjes bij elkaar, en daarmee maken we een definitief einde aan ongeloof, cynisme en vooral onwetendheid.

 

Masterclass Universele Wetenschap op zaterdag 20 oktober in Soest

Op zaterdag 20 oktober a.s. verzorg ik van 10:30 uur tot 18:00 uur in de presentatiezaal aan de Birkstraat 136 te 3768 HM Soest de Masterclass Universele Wetenschap (link). Iedere deelnemer ontvangt het boek ‘Wakkere Wetenschap’ (t.w.v. € 16), en de eerste vijftig aanmelders krijgen eveneens het boekje ‘Fair Talk’. De vaste deelnemersbijdrage bedraagt slechts € 20. Dit betreft een vergoeding voor de gemaakte kosten. De variabele deelnemersbijdrage is vrijwillig en op basis van waardering achteraf.

 

Webtips voor opzienbarende feiten of boeiende verklaringen zijn welkom

Al erg lang sturen velen mij frequent linkjes toe naar opzienbarende webartikelen of spraakmakende youtube-filmpjes. Via deze nieuwsbrief wil ik graag kenbaar maken waar ik blij van word. Dat zijn namelijk allereerst feiten waarover we het allemaal eens kunnen zijn. Deze wil ik graag verder verspreiden via Pateo.nl, mocht dat nieuwswaarde hebben. En verder word ik als allround wetenschapper blij van vernieuwende verklaringen. Bedenk daarbij dat de academische theorieën die we op de universiteiten aantreffen meestel helemaal geen echte verklaringen zijn, maar slechts beschrijvingen. En de overheid, de gecontroleerde media en de reclameboodschappen maken er vaak al helemaal een potje van door te praten over wetenschappelijk bewijs. Dergelijke ‘bewijs’ is namelijk vrijwel altijd gebaseerd op statistisch drijfzand en heeft daarmee nul komma nul wetenschappelijke geldigheid. Echte wetenschap biedt steekhoudende verklaringen. Daar hou ik me dus mee bezig. En wie me daarbij behulpzaam kan en wil zijn, die wil ik daarvoor op voorhand bedanken. Heb je echter een webtip die geen nieuwe feiten bevat en evenmin een vernieuwende verklaring, mail deze dan alsjeblieft niet naar mijn mailbox.

 

Pers grote afwezige bij boekpresentatie over geo-engineering

Afgelopen dinsdagmiddag was ik op bezoek in het NEMO Science Center, gelegen in het centrum van Amsterdam aan de oever van het IJ. Daar vond ik een zaaltje achterin dit hypermoderne gebouw de perspresentatie plaats van het boek ‘Terra Incognita’, geschreven door de Belgische piloot Marc Juncker (link). Hoewel er opvallend genoeg helemaal geen pers aanwezig was, waren er toch een handje vol belangstellenden naar deze boekpresentatie gekomen (vrijwel allemaal via Pateo.nl!). Zij konden dit rijkgeïllustreerde en vooral onthullende boek kopen voor een speciale aanbiedingsprijs. Gelukkig is de uitgever er wel in geslaagd de verkoop van het boek te laten verlopen via de diverse internetboekhandels, zoals Bol, Bruna en Eci. Er is dus goede hoop dat het boek zelf niet incognita blijft bij veel mensen, en dat mede hierdoor er volledige openheid komt over de stiekeme praktijken ten aanzien van onder andere geo-engineering.

 

Veel belangstelling voor gezamenlijk wonen in de natuur

In de vorige nieuwsbrief vroeg ik wie mee wilde gaan doen met het gezamenlijk huren van een (woon)boerderij of landhuis. Velen hebben mij daarop laten belangstelling te hebben voor een dergelijk initiatief. Met een aantal voer ik nu verkennende gesprekken om de wensen en mogelijkheden te onderzoeken. Mijn voorkeur gaat vooralsnog uit naar een locatie centraal in Nederland vanwege mijn deeltijd vaderschap. Zodra ik iets concreets kan voorstellen zal ik contact opnemen met de belangstellenden.

 

Bewijzen telescoopbeelden het bestaan van Nibiru?

Ruim een jaar geleden was ik samen met vele anderen zeer geïnteresseerd in de passage van iets wat door Nasa was geïdentificeerd als komeet C/2010 X1 Elenin (link). Velen verbonden deze passage aan de Hopi-voorspellingen. Volgens de Hopi’s kondigt de blauwe ster Kachina de overgang naar de vijfde wereld aan. De Hopi’s noemen dit de Nan ga sohu. De blauwe ster Kachina markeert daarbij de start van deze overgang. Daarna volgt de rode ster Kachina voor de voltooiing ervan. Deze ster wordt ook wel de Zuiveraar genoemd. Stel nu eens dat Elenin inderdaad de blauwe Kachina is geweest. Zitten we dan nu in de overgang tot de komst van Nibiru als de rode Kachina? Er is al heel erg veel gezegd en geschreven over Nibiru. Waar ik zelf behoefte aan heb zijn onomstotelijke feiten. Nu heeft een telescoop op Hawaï op 13 september j.l. zeer opmerkelijke beelden vastgelegd (link). Aan het einde van deze video (vanaf 1 minuut en 30 seconden), zie we de opkomst van de zon Helios. Ongeveer 7 seconden daarvoor wordt de opkomst van de maan Luna vastgelegd. En weer 7 seconden daarvoor (vanaf 1 minuut en 16 seconden) verschijnt er een hemellichaam wat even later ongeveer de helft van de waargenomen lichtintensiteit heeft in vergelijking met Luna. Is dit de veelbesproken Nibiru? En zijn de lichte stippen ernaast zijn satellieten? Ongeveer een maand eerder waren er ook al beelden gemaakt van de ondergang van een kleinere ‘zon’ voorafgaand aan de echte zonsondergang (link, link). En een keer daarna is de camera opeens snel van positie veranderd, vlak voordat de tweede zon in beeld zou komen (link). Iemand die het nieuws over Nibiru op de voet volgt is Alex alias Nieuwsbreker (link). Kortom, zijn dit nu echte feiten die het bestaan van Nibiru voor eens en altijd bewijzen? Of hebben we te maken met optische illusies? Wie het weet, die mag het zeggen. In het boek ‘Oorsprong en bestemming van de mens’ uit 2009 schrijf ik op bladzijde 137 dat Nibiru vanaf 2013 met het blote oog te zien zal zijn vanaf het aardoppervlak. We zullen nu snel weten of deze voorspelling juist is geweest.

 

Bedankt voor het lezen van deze Nieuwsbrief.

 

Met warme hartegroet vanuit Zeist,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de vierentwintigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (alleen wanneer deze Nieuwsbrief niet is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen doe je het omgekeerde.