Pateo Nieuwsbrief (van 30 november 2012)

 

o       De Grote Pateo Vlaanderen Lezing op 16 dec. nabij Antwerpen

o       Sandra Reemer genomineerd voor ParaVisie Award 2012

o       Volksbeweging SOPN zoekt ad interim bestuurders

o       Website ‘De Wil van het Volk’ zoekt redactieteam

o       Pateo Center zoekt stellingkasten, kamerschermen en hangkledingrekken

 

De Grote Pateo Vlaanderen Lezing op 16 dec. nabij Antwerpen

Op zondag 16 december a.s. wordt in samenwerking met Umgawa.be (link) de Grote Pateo Vlaanderen Lezing gehouden in het centrum Den Haasdam te Kapellen, iets ten noorden van Antwerpen. Deze grote lezing bestaat uit drie delen, ieder met een lengte van anderhalf uur. Kijk voor nadere informatie op de Nederlandstalige agenda van Pateo.nl (link).

 

Sandra Reemer genomineerd voor ParaVisie Award 2012

Op 16 april jl. was Sandra Reemer mijn gast bij Pateo Radio (link). Omdat Sandra een bekende Nederlander is, menen vele Nederlanders haar te kennen. Als geen ander weet Sandra echter hoe nep de werkelijkheid is die wordt voorgeschoteld door de mainstream media. Na vorig jaar een punt te hebben gezet achter haar showbizz-carrière, wil Sandra nu graag haar passie en inzichten op het gebied van spiritualiteit delen. Daarom vindt ze het fijn dat ze één van de vier genomineerden is in de categorie ‘inspirator’ voor de ParaVisie Award 2012. Wil je haar steunen, ga dan even naar de website ParaVisie.nl om op haar te stemmen (link). Dit is Sandra’s persoonlijke oproep daartoe: “Lieve mensen, ik ben dankbaar voor deze nominatie als Spiritueel Inspirator. Een lange weg van glamour naar serieus genomen worden. Dienstbaar zijn zonder eigen belang, al veel langer onderdeel van mijn Zijn! Helpen jullie mij dat ‘andere imago’ weg te poetsen door op mij te stemmen? Alvast bedankt, lieve groet

 

Volksbeweging SOPN zoekt ad interim bestuurders

Nadat secretaris Hanneke Bijl vorige week opstapte, legde ook penningmeester Geert Vousten deze week zijn bestuursfunctie binnen de SOPN neer. Daarmee is het SOPN-bestuur uitgedund tot alleen een voorzitter. Wil jij op ad interim basis meehelpen om de volksbeweging SOPN verder te laten groeien, stuur dan even een gemotiveerde sollicitatie naar info (at) SOPN (punt) nl. De belangrijkste taak is het organiseren van de Algemene Ledenvergadering, waarin onder andere nieuwe bestuursleden zullen worden gekozen door de aanwezige SOPN-leden. Daarnaast zijn er dringend schrijvers voor de webredactie nodig.

 

Website ‘De Wil van het Volk’ zoekt redactieteam

Tijdens de afgelopen verkiezingscampagne werd het me zo mogelijk nog duidelijker wat zuivere volksvertegenwoordiging nu echt inhoudt. Dat gaat namelijk over het tot uitdrukking brengen van de Wil van het Volk (wat in ieder geval neerkomt op 100% openheid en 100% inspraak). In het Latijn is dit: Voluntas Populi. Daarom heb ik de website VoluntasPopuli.org (link) in het leven geroepen. Dit is nu nog een statische webpagina. De template voor een dynamische website is inmiddels gereed. Het enige wat nu nog ontbreekt, is een enthousiast redactieteam dat voor interessante artikelen gaat zorgen (wellicht in combinatie met de SOPN-website). Vind je het leuk om de politieke en maatschappelijke ontwikkelingen op de voet te volgen, en kun je aardig schrijven, mail dan jouw sollicitatie naar: info (at) Voluntas Populi (dot) org (het gaat hier voor alle duidelijkheid om vrijwilligerswerk).

 

Pateo Center zoekt stellingkasten, kamerschermen en hangkledingrekken

Zoals gemeld in de voorgaande nieuwsbrief opent het Pateo Center in Oudewater (link) op donderdagavond 3 januari haar deuren voor een gratis toegankelijke nieuwjaarsreceptie. Wil jij daarbij aanwezig zijn, stuur dan even een emailberichtje naar: Center (at) Pateo (punt) nl. Het Pateo Center zoekt momenteel nog enkele stevige stellingkasten en hangkledingrekken (onder andere voor de garderobe), evenals kamerschermen. Een zacht prijsje is goed, gratis afhalen is beter en gratis bezorgen is uiteraard het beste (gezien vanuit het Pateo Center). Reacties kunnen naar hetzelfde emailadres worden gestuurd: Center (at) Pateo (punt) nl.

 

Bedankt voor het lezen van deze Nieuwsbrief.

 

Met warme hartegroet vanuit Zeist,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de tweeëndertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen doe je het omgekeerde.