Pateo Nieuwsbrief (van 28 december 2012)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief036.htm

 

o       Het Pateo Center in Oudewater opent op 3 januari haar deuren

o       Gerenommeerde voedingsexperts geven hun visie op gezonde voeding

o       Nog meer gastsprekers komen naar het Pateo Center

o       Nu is de tijd van DOEN!

 

Het Pateo Center in Oudewater opent op 3 januari haar deuren

Tijdens een feestelijke bijeenkomst onder muzikale begeleiding van diverse artiesten wordt op donderdagavond 3 januari a.s. de opening van het nieuwe Pateo Center in Oudewater gevierd (link). De exacte locatie wordt op de eerste dag van 2013 bekend gemaakt via de website van Pateo.nl. De deuren gaan vanaf 19:00 uur open voor dit Open Huis. Musicalzanger Fred Butter zal die avond een eigen Nederlandstalige bewerking van ‘Circle of Life’ uit ‘The Lion King’ zingen. The Storyteller zal een bijzonder verhaal vertellen. Er is een energetische belevingssessie. Een echte band met Zuid-Amerikaanse roots gaat spelen. En zeer waarschijnlijk zullen twee gitaarvirtuozen diverse classic rock nummers gaan coveren. Het belooft daarom een onvergetelijke avond te worden. Wil je deze gratis nieuwjaarsreceptie van Pateo bijwonen, stuur dan even een berichtje naar Center (at) Pateo.nl. De eerste honderd aanmeldingen kunnen hierbij aanwezig zijn.

 

In de grote presentatieruimte van het Pateo Center hangt een groot prikbord. Daarop kun je aangeven wat je nodig bent en/of wat je te bieden hebt. Verder staan er diverse boekenkasten. Het idee is dat iedereen eigen boeken daar kan neerzetten, zodat ook anderen deze kunnen lezen. Schrijf wel even jouw naam in jouw boeken, voordat je ze meeneemt naar het Pateo Center.

 

Gerenommeerde voedingsexperts geven hun visie op gezonde voeding

Onder de mensen die zelf nadenken en zelf onderzoeken is het onderwerp van gezonde voeding wellicht het meest controversieel. Daarom ben ik erg blij dat er in de maand januari drie gerenommeerde voedingsexperts naar het Pateo Center in Oudewater komen om hun visie op gezonde voeding te delen. Bert-Jan van Slaapt Gij Nog? vertelt op 5 januari alles wat hij weet over suikers. Daarna komt hij maandelijks terug, om ook zijn kennis over onder andere granen, eiwitten en vetten te delen (Flyer). Pateo-kernteamlid Wouter de Jong van Pro Active Medicine vertelt zijn verhaal over superfoods eveneens op 5 januari, en ook op 12 januari (Flyer). En op 12 januari deelt ook Josephine van Rossum van Puur Eten en Leven haar visie op gezonde voeding, evenals op 26 januari (Flyer).

 

Nog meer gastsprekers komen naar het Pateo Center

Op de zaterdagen is het podium van het Pateo Center voor gastsprekers. Naast de drie genoemde voedingsexperts zal Boris Aurea op 5, 12 en 26 januari zijn kennis over de Germaanse Geneeskunde delen. De Germaanse Geneeskunde is ontwikkeld door Dr. Ryke Geerd Hamer uit Duitsland. Het is een empirisch vastgestelde natuurwetenschap, die sinds 1981 op meer dan 40.000 ziektegevallen op juistheid is getoetst. Het ontstaan en verloop van alle ziekteverschijnselen wordt door de Germaanse Geneeskunde in kaart gebracht aan de hand van vijf biologische natuurwetten.

 

Op 26 januari spreekt ook de Belgische apotheker Fernand Haesbrouck die de wetenschappelijke fraude rondom de ‘medicatie’ van ‘ADHD’ aan het licht heeft gebracht. Op 17 december jl. was Fernand mijn gast bij Pateo Radio. Deze uitzending is na te beluisteren via de website van Argusoog (link). Het was al bekend dat van ‘ADHD’ helemaal geen wetenschappelijk verantwoorde diagnose gesteld kan worden. Fernand heeft vervolgens via drie boeken onomstotelijk aangetoond dat ‘ADHD-medicatie’ als Ritalin een pychoticum is en een vergelijkbare uitwerking heeft als cocaïne. Het toedienen van deze ‘medicatie’ (lees: harddrug) bij kinderen veroorzaakt psychosen en komt dus neer op een zeer ernstige vorm van kindermishandeling.

 

Op 9 februari spreekt de Belg Marc Daelemans van Pure-milieutechniek.be over waterzuivering en natuurlijke landbouw. Hij gaat daarbij in op paramagnetisme. Wat wisten bijvoorbeeld de Keltische monniken uit de zevende eeuw wat onze boeren niet (mogen) weten?

 

Wil je meehelpen om onze samenleving te bevrijden van onwetendheid, kom dan naar deze lezingen en geef deze kennis door aan jouw omgeving. Verder neem ik graag vergelijkbare lezingen op in het vervolgprogramma van het Pateo Center in Oudewater. Stuur me daartoe even een berichtje via Center (at) Pateo.nl.

 

Nu is de tijd van DOEN!

Om bewust te kunnen ‘doen’ hebben we kennis nodig, vooral kennis over ons zelf en kennis over hoe het proces van scheppen precies werkt. Deze kennis staat dan ook centraal in het Pateo Center. Via een viertal astrologische methoden (de Westerse Zodiak, de Chinese Dierenriem, de Japanse Nine Star Ki en de Maya Tzol’kin), via Numerologie en via het Enneagram worden in het Pateo Center zes complementaire zelfkennismethoden toegepast. Voor elke methode zijn er in januari twee avonden gepland, waarin de essentie van iedere methode wordt uitgelegd en toegepast op iedere deelnemer. Daarnaast wordt Het Hele Verhaal (van Wholly Science) verteld in drie zondagen. Dit hele verhaal omvat de essentie van (kwantum)fysica & metafysica, chemie & alchemie, astronomie & astrologie, (cel)biologie, fysiologie, geschiedenis, theologie, filosofie en psychologie. Om dit alles op een samenhangende manier uit te kunnen leggen zijn er meer dan 13 uren nodig! Aan wie deze 13 uren heeft besteed aan Wholly Science, daaraan heeft de schepping al haar geheimen prijsgegeven. Met de kennis van ons (ware) zelf en van de schepping kunnen we onze samenleving klaar maken voor de Nieuwe Tijd. Wij zijn immers zelf de redders die ons gaan bevrijden uit de huidige malaise. Wij gaan leven zoals we wensen dat de wereld is. Wie nu nog langer verwacht dat anderen dit voor jou gaan doen, die heeft bij het Pateo Center niets te zoeken. Het Pateo Center is bedoeld voor nieuwsgierige, leergierige mensen, mensen die alles echt willen snappen, en voor mensen die alles durven te onderzoeken en die ontdekte kennis zelf in hun dagelijkse leven weten toe te passen. Anno nu is het immers voor mensen die weten de tijd van DOEN! Nu is het de hoogste tijd dat wij als Meesterscheppers ontwaken uit onze hypnose. De Nieuwe Tijd van de Wakkere Mens is begonnen. Wij scheppen nu de Nieuwe Wereld van Welstand en Overvloed, gebaseerd op Liefde en Wijsheid. Schep jij mee? Kom dan (regelmatig) naar het Pateo Center, om van daaruit onze krachten te bundelen.

 

Bedankt voor het lezen van deze Nieuwsbrief.

 

Met warme hartegroet vanuit Zeist,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de zesendertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen doe je het omgekeerde.