Pateo Nieuwsbrief (van 1 maart 2013)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief045.htm

 

o       Gravitatie is helemaal geen echte kracht

o       Wat is nu de echte (verborgen) betekenis van 144.000?

o       Internationaal gerechtshof veroordeelt Canada voor genocide

o       Pateo Center heeft nu ook een webbieb met ruim 600 boeken

o       Wat is er de komende periode te doen in het Pateo Center?

 

Gravitatie is helemaal geen echte kracht

In de Pateo Nieuwsbrieven zal ik voortaan regelmatig bewijzen dat een fundamentele veronderstelling waarop onze universiteiten zijn gestoeld volkomen onjuist is. Laat ik in deze nieuwsbrief daarom maar beginnen met wat ‘gravitatiekracht’ wordt genoemd. Deze zogenaamde ‘zwaartekracht’ is namelijk helemaal geen echte kracht, laat staan een natuurwet. Het is niets anders dan een eigenschap van een magnetisch veld. Het heeft dus ook helemaal niets met de onderlinge aantrekking tussen objecten te maken, gerelateerd aan de massa van het zwaarste object. Daarom valt een bowlingbal ook even snel als een tennisbal. En ook kunnen we rustig langs een groot object lopen, zonder er tegenaan te worden getrokken. In vacuüm valt zelfs een veertje even snel als een loden kogel. Maar laten we het veertje een spiraalbeweging maken, dan landt het zelfs eerder. Hoe kan dat nu? Want in de formule voor de valversnelling komt deze spin helemaal niet voor. Die formule beschrijft dan ook alleen maar wat wordt waargenomen, en verklaart dus helemaal niets. En wanneer een waarneming niet past (zoals het sneller dan de valversnelling vallende spiralende veertje), dan schuiven de academische nepwetenschappers dergelijke fenomenen snel onder hun zwaarbestofte tapijt. Edward Leedskalnin (1887 – 1951), de bouwer van het Coral Castle (website), heeft een apparaat ontwikkeld waarmee hij de magnetische eigenschappen van de enorme koraalrotsblokken zodanig wist te veranderen, dan hij ze moeiteloos kon verplaatsen. Hetzelfde fenomeen zien we terug bij de stoelenproef, waarbij iemand moeiteloos kan worden opgetild. Velen spreken in dat geval van antigravitatie, maar dat is niet correct, aangezien het om een tijdelijke modificatie van magnetische parameters gaat. Wie meent dat er een gravitatiekracht zou zijn, die zou dan ook dienen te veronderstellen dat er een levitatiekracht (of antigravitatiekracht) is die verwarmde lucht omhoog duwt. Deze krachten bestaan natuurlijk helemaal niet. Het zijn slechts armzalige pogingen van onwetende ‘wetenschappers’ (of zoals ik laatst hoorde: schetenwappers) om net te doen alsof ze het begrijpen. Zoals Ed Leedskalnin snapte dat magnetisme ook een dynamische vorm heeft, zo begreep Viktor Stepanovich Grebennikov (1927 – 2001) dat heelheidsgeometrie hier eveneens een belangrijke rol van betekenis speelt. Viktor Grebennikov raakte gefascineerd door de 2D-vorm van de hexagon, en wist uiteindelijk een soort scateboard met stuur te maken waarmee hij met enorme snelheiden door de lucht kon vliegen (video). Dit is voor ons allemaal weggelegd, zodra we mythe van de zwaartekracht durven door te prikken.

 

Ben je nog niet overtuigd, mogelijk vanwege een verstandelijke beperking veroorzaakt door het waanzinnige, verplichte onderwijssysteem, dan zou je eens na kunnen gaan denken over de dynamiek van eb en vloed. De academische schetenwappers beweren dat de waterspiegel in oceanen en zeeën fluctueert als gevolg van de fysieke aantrekkingkracht door de maan (die ik Luna noem). Hoe kan het dan dat het ook vloed is op het gedeelte van Terra dat op dat moment het verste bij Luna vandaan is? Ook hier hebben de wapperende schetenlaters weer geprobeerd een beschrijving te vermommen als een verklaring. En ook hier gaat het niet om de aantrekking door massa, maar om de interactie van magnetische stromen. Wholly Science is echt niet moeilijk, maar wie een brein vol met onzin heeft, die heeft misschien ruimtegebrek voor de echte wetenschappelijke verklaringen van Wholly Science.

 

Wholly Science

Wholly Science (of Heelkunde) is wetenschap in de volle breedte, inclusief gezondheidsbevordering en natuurzuivere godsdienst.

 

In deze Nieuwe Tijd is het tijd voor een Nieuwe Wetenschap, die van alle tijden is!

 

Wat is nu de echte (verborgen) betekenis van 144.000?

Laurens, een trouwe nieuwsbrieflezer (en tevens goede vriend van mij), vroeg mij om mijn visie op het getal 144.000 te delen. Jij mag gelukkig helemaal zelf bepalen of dit voor jou de echte betekenis is.

 

Allereerst komen we de lengte van precies 144.000 etmalen tegen in de Lange-Telling-Kalender van de Maya’s (waarover vorig jaar zoveel ophef was). Deze periode van 144.000 etmalen wordt een Bak’tun genoemd, wat gelijk staat aan 20 Ka’tun, wat weer gelijk is aan 20 x 20 Tun, waarbij een Tun precies 360 etmalen bevat (evenveel als een cirkel booggraden heeft). Deze Lange-Telling-Kalender bevat precies 13 Bak’tuns. Dit zijn de 7 Dagen van de Schepping met 6 tussenliggende Nachten (al zijn het eigenlijk 7 Nachten en 6 tussenliggende Dagen, want ook hier is de waarheid opzettelijk omgedraaid). Dit zijn ook de 8 tonen van een octaaf met de 5 tussenliggende halve tonen. Ze komen dus precies overeen met de 13 Tonen van de meest bekende Maya-kalender, genaamd de Tzol’kin. De klassieke versie van deze Wholly Calendar, waarvan ik in het Nederlandse taalgebied volgens mij de enige deskundige ben, dient overigens absoluut niet te worden verward met de veel populairdere versie genaamd de Dreamspell, waarin de overige Nederlandse Maya-kalender-deskundigen zijn gespecialiseerd. Daarnaast spreken (of spraken) de Maya’s over het Einde van de Vijfde Zon. Nemen we vijf maal de totale lengte van de Lange-Telling-Kalender, dan komen we bijna uit op de lengte van precessiecyclus (met een foutmarge van slechts 1%).

 

Verder is 144 het kwadraat van een dozijn. Sinds de menselijke beschaving in Sumerië kennen we 6 als universele eenheid. Gecombineerd geeft een Yin 6 met een Yang 6 een totaal van 12. Daarom hebben we 12 uren op een wijzerplaat en 12 sterrenbeelden in een jaar. In beide gevallen gaat het om een volledige cirkel. Ook in de EU-vlag zien we 12 pentagrammen die gezamenlijk een complete cirkel maken. In de correcte Fibonacci-reeks is 144 tevens het 12e getal. Net als het 24e getal en alle volgende veelvouden hiervan op dezelfde posities (van 12 en 24) hebben al deze Fibonacci-getallen de numerologische waarde 9. De Wholly Science biedt hierin nog veel meer inzicht, zoals de relatie met het Enneagram en de figuur die Marko Rodin heeft onthult (die ik de Tres Motus noem).

 

Tot besluit verwijst het Bijbelboek Openbaringen in de oorspronkelijke versie tot twee maal toe naar de relatie van het aantal van 144.000 en de plek op het midden van het voorhoofd. Hier wordt uiteraard gedoeld op het zogenaamde derde oog (chakra), wat een verwijzing is naar de pijnappelklier. Inmiddels is inderdaad vastgesteld dat deze endocriene klier in het midden van onze hersenen uit 144.000 magnetische zand-achtige deeltjes bestaat. De pijnappelklier wordt ook wel de Troon van God genoemd. Het is alleen jammer dat al die gelovigen zich voor de gek laten houden over de ware aard van God. Wholly Science laat daarentegen precies zien wat God wel is.

 

Wil je in slechts één week, onder heerlijke omstandigheden in Frankrijk, de essentie leren van Wholly Science (en jezelf!), neem dan deel aan de Wholly Science Week vanaf 14 april a.s. Kijk op de agenda van Pateo.nl voor meer informatie (link). Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

 

Internationaal gerechtshof veroordeelt Canada voor genocide

Afgelopen maandag (25 februari) heeft het Internationaal Gerechtshof voor Gewoonterecht, gevestigd in Brussel, zowel de Kerk als de Staat van Canada schuldig bevonden aan genocide. Om precies te zijn gaat het om een unaniem vonnis tegen de Canadese overheid, de Crown of England (wat voor alle duidelijkheid een corporatie is), het Vaticaan en de Anglicaanse, de Katholieke en de Verenigde Kerk van Canada vanwege misdaden tegen de mensheid en deelname aan een criminele samenzwering. Deze uitspraak is vervolgens gelijk op youtube gezet (link), waarna ik het diezelfde dag nog heb opgenomen bij het Engelstalige nieuws op Pateo.nl. Inmiddels staat er een zeer boeiende (Engelstalige) uitzending van ‘The Truth Hour’ hierover online (link). Het lijkt er toch zeer sterk op dat het nu snel gaat met het opdoeken van de misdadige praktijken tegen ons ‘gewone’ mensen. In de Pateo Nieuwsbrief van precies een maand geleden (link) berichtte ik over de claims door de One People's Public Trust (OPPT). Inmiddels is daar nu ook een Nederlandstalige website over (link). Wie nu nog steeds van mening is dat het hier om de fantasie van dolgedraaide complotdenkers zou gaan, die heeft overduidelijk te kampen met een (ernstige) verstandelijke beperking.

 

Pateo Center heeft nu ook een webbieb met ruim 600 boeken

Met grote dank aan Geert Vousten, voormalig bestuurslid van de SOPN, heeft het Pateo Center nu een eigen online bibliotheek (via dropbox), waaraan ik de naam ‘webbieb’ heb gegeven. Je vindt de link naar deze gratis webbieb op de website van het Pateo Center (link). Wil je zelf een e-boek toevoegen, mail deze intentie dan even naar Library @ Pateo.nl (mail dus niet pdf-bestand, want je krijgt dan uitleg hoe je dit bestand daar zelf kunt ‘droppen’).

 

Wat is er de komende periode te doen in het Pateo Center?

Komende zondagmiddag (3 maart) van 14:00 uur tot 17:00 uur verzorgen Alex van der Werf ("Make it fun and simple": website) en Wouter de Jong ("Walk your talk": website) voor het eerst de presentatie ‘Van supermarkt naar Superfoodmarket’ (Flyer). Alex werkt als hormoonfactor-trainer en zal het hebben over gezonde keuzes in de supermarkt. Wouter, werkzaam als orthomoleculair therapeut, zal het hebben over de superfoodmarket: de supermarkt van de toekomst. Zelfs voor de hardcore gezondheidfreaks zullen beide lezingen uiterst dynamisch, interessant en vernieuwend zijn. Vergeet daarom niet om pen en papier mee te nemen.

 

Op woensdagavond 6 maart is er weer een open avond, gevolgd door de filmavond op 7 maart over de mysterieuze piramides op het Gizeh-plateau. Op vrijdagavond 8 maart geeft Nynke Muntendam de workshop “Er zit muziek in”, en aansluitend een lezing over hoe dit toegepast wordt voor mensen met autisme.

 

Op zaterdag 9 maart worden er weer drie gastlezingen gegeven. De eerste presentatie, vanaf 11:00 uur, gaat over Eénzijn en wordt gegeven door Wim Roskam van Akaija.com (link). De tweede presentatie, vanaf 13:00 uur, gaat over Eiwitten en wordt gegeven door Bert-Jan Muller van Slaapt Gij Nog? (Flyer). En de derde presentatie, vanaf 15:00 uur, wordt gegeven door René Klever van Wij Zijn Klaar.nl (link).

 

Op zondag 10 maart is er weer een bijeenkomst van Nulpuntgroep rondom Frank Bonte, met deze keer gezondheid als onderwerp. Het programma staat ook nu weer open voor iedereen.

 

Kijk voor meer informatie over het activiteitenprogramma in het Pateo Center op de Nederlandstalige agenda op Pateo.nl. Voor alle activiteiten geldt dat de deelname op volgorde van aanmelding is. Zonder aanmelding is deelname dus niet mogelijk.

 

Graag tot (weer-) ziens in het Pateo Center te Oudewater. En bedankt voor het lezen (en eventueel doorsturen of herpubliceren) van deze Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid / Pateo.nlWholly Science

 

Pateo Center: Centrum voor Heelkunde (Center for Wholly Science)

 

Ook gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

 

Klik hier om enkele lezersreacties op deze Nieuwsbrief te lezen.

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de vijfenveertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.