Pateo Nieuwsbrief (van 22 maart 2013)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief048.htm

 

o       Wholly Science onthult de universele taal van God

o       De Georgia Guidestones staan vandaag precies 33 jaar

o       Leidt de Euro-borgtocht-route ons rechtstreeks naar het ravijn?

o       Hoe te voorkomen dat opgebouwd kapitaal verloren gaat?

o       Reclame maakt meer kapot dan je lief is

o       Wholly Science werkt bewust niet met bronverwijzingen

o       Wat is er de komende periode te doen in het Pateo Center?

 

Agenda van het Pateo Center:

Vrijdagavond 22 maart : samenvattende presentatie over Wholly Science

Zaterdag 23 maart : Wholly Science Masterclass (Nederlandstalig)

Zondag 24 maart : Wholly Science Masterclass (Engelstalig)

Woensdag 27 maart : Open Uitwisselingsavond (gratis entree)

Zaterdag 6 april : lezingen door Frits van der Blom, Bert-Jan Muller en Onno Nieveen

Zondag 7 april : Vrienden-van-Pateo-Dag / Open Dag Pateo Center

Vrijdagavond 3 mei : lezing door Gerrit Jansen

Zaterdagmiddag 4 mei : informatiebijeenkomst SOPN

(kijk bij de Agenda op Pateo.nl voor meer informatie)

 

Wholly Science onthult de universele taal van God

In de nacht van woensdag op donderdag viel bij mij opeens het ‘kwartje’ (voor wie nog weet wat dat voor muntje was). In een flits werd het me opeens kristalhelder. Het geheim van de schepping zit in de taal van God. En deze taal heeft zich nu dus opeens aan mij geopenbaard (of anders gezegd: mijn bewustzijn was in staat om deze taal te bevatten). Nu ik dit weet, nu kan ik ook aantonen op welke wijze de geheime, elitaire genootschappen deze universele taal misbruiken om steeds meer controle te verkrijgen. In de Wholly Science Masterclass van dit weekeinde zal ik de grammatica van deze taal uitleggen. Het is vandaag bovendien een zeer toepasselijke dag (gezien de numerologische waarde van de datum van vandaag) om te onthullen dat het ‘spreken’ van deze universele taal van God niet langer het voorrecht is van elitaire ingewijden.

 

De Georgia Guidestones staan vandaag precies 33 jaar

Het is vandaag (vrijdag 22 maart 2013) precies 33 jaar geleden dat op een heuvel in Elbert County in de Amerikaanse staat Georgia een bouwwerk van granieten platen is neergezet waarop in acht talen onder meer gelezen kan worden dat 500 miljoen mensen het maximum zou zijn voor een natuurlijk evenwicht op deze planeet. Het bouwwerk is rond de 6 meter hoog, en is gemaakt van 6 platen. Twee maal 6 kunnen we ook schrijven als: 66. Velen denken dat 6 een duivels getal zou zijn, maar 6 verwijst in werkelijkheid naar Jezus, waarvan zijn naam in het Grieks ook precies 6 letters heeft (zoals in beide voorgaande nieuwsbrieven is weergegeven). Wholly Science laat daarnaast nog enkele andere overduidelijke verbanden zien tussen Jezus en het getal 6. Opgeteld geeft het meestergetal 33 ook de waarde 6. En opgeteld geven ook 20 en 13 (van het huidige kalenderjaar 2013) het meestergetal 33/6. Zouden deze beschreven platen daarom op 22 maart 1980 zijn neergezet? Wat is er dan zo bijzonder aan de datum van vandaag?

 

Laten we eerst even naar 322 gaan. Op z’n Amerikaans geschreven is het vandaag 3/22: de 3e maand van het jaar en daarvan de 22e dag. Het product van 3 en 22 is 66, wat onmiskenbaar een magisch getal is (denk ook maar aan Route 66). We kunnen zelfs zeggen dat 66 overeenkomt met Meester Jezus, want het meestergetal 11 maal de 6 van Jezus (of Jé-zes of Jé-6) geeft 66.

 

We vinden de cijfers 322 opvallend genoeg ook terug in het logo van het geheime genootschap genaamd Skull & Bones, geassocieerd met de Amerikaanse Yale-universiteit. De familie Bush levert al drie generaties lang leden voor dit genootschap: in 1916 opa Prescott S. Bush (1895 – 1972), in 1947 papa George H.W. Bush (1924) en in 1968 zoon George W. Bush (1946). Bij de presidentsverkiezing in 2004 nam zoon George het uiteindelijk op tegen John Kerry, eveneens lid van deze schedel-met-botjes-club. Dat opa Bush Nazi-Duitsland heeft gefinancierd is hopelijk nu wel algemeen bekend, evenals dat papa Bush de hoogste baas van de CIA was voordat hij president werd. Er is op het internet nog veel meer te vinden over hoe onvoorstelbaar invloedrijk Skull & Bones is. Wist je trouwens dat papa Bush als CIA-er aanwezig was in Dallas tijdens de moord op John F. Kennedy? Dat was op 22 november 1963. Tellen we november (11) op bij het betreffende jaartal dan krijgen we numerologisch een 3 (en dat geldt trouwens ook voor het nummer van deze nieuwsbrief). Het was die dag dus ook een soort 3/22. Hmmm…..

 

Het getal 322 heeft ook met ‘boven’ te maken. Wanneer we de omlooptijd van onze moederplaneet gelijk stellen aan 365, dan komen we voor Mars uit op 687. Het verschil tussen beide is precies 322. Is de Griekse mythologie werd de planeet Mars gepersonifieerd als de Ares, de god van de strijd. In de Westerse astrologie is deze cosmologische kennis bewaard gebleven, want daarin staat de planeet Mars voor de wijze waarop met conflicten wordt omgegaan. Vanaf het midden van ons zonnestelsel geteld is Mars het vijfde hemellichaam. Het symbool voor 5 is uiteraard het pentagram. De top van de machtspiramide is dol op 5. Een zeer illustratief voorbeeld van hun macht over onwetende mensen is het waanidee van de 5e dimensie, waar vrijwel alle zogenaamde ‘wakkere’ mensen met open ogen in zijn getuind. Deze piramidale machtswellustelingen menen (of beweren) te horen bij het Licht, zoals het woord ‘Illuminati’ suggereert, maar ook hier is het omgekeerde de echte waarheid. Deze machtmisbruikende top vereert namelijk de duistere, vernietigende krachten. Yoda in de dubbele Star Wars-trilogie spreekt in dat verband over ‘the Dark Side of the Force’. Hun goden zijn Satan, Beëlzebub en Baphomet. Veel mensen worden bang van deze duivelse namen. Deze mensen zien echter het grotere plaatje nog niet, laat staan dat ze de taal van God begrijpen.

 

Het doel van Wholly Science is het onthullen van dit grotere plaatje inclusief de universele taal van God. Wholly Science doet dat op een feitelijke, logische wijze. Heb je eenmaal de smaak van Wholly Science te pakken, dan vallen daarna steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats. Het is alleen niet zo eenvoudig om Wholly Science door te geven aan anderen. Het is namelijk een compleet andere manier van denken. De manier die we op school hebben aangeleerd gekregen is gebaseerd op ‘verdeel en heers’. Alles wordt daarin in kleinere stukjes verdeeld. Daardoor raakt alles zo versnipperd dat het buitengewoon lastig wordt om het geheel te begrijpen. Wholly Science is daarentegen gebaseerd op ‘verbind en heel’.

 

Waar is het die duivelsaanbidders nu werkelijk om te doen? Wholly Science geeft niet alleen een klip-en-klaar antwoord op deze vraag. Wholly Science bewijst ook nog eens de juistheid van dit antwoord. Wil je graag dat ik dit antwoord hier in de Nieuwsbrief eventjes opschrijf? Dat zou ik inderdaad kunnen doen. Ik doe dat echter bewust niet omdat mensen iets wat ze voor niets krijgen blijkbaar ook beschouwen als zijnde niets van waarde. Maar kom je vanavond (3/22/2013) naar het Pateo Center in Oudewater, dan krijg je dit antwoord op een presenteerblaadje aangereikt. Nou goed: een kleine hint dan. Wat krijg je wanneer je alle cijfers van 3/22/2013 bij elkaar optelt? Oftewel, wat is de uitkomst van 3 + (2+2) + (2+0+1+3) ?

 

Wholly Science

Wholly Science (of Heelkunde in keurig Nederlands) is natuurzuivere wetenschap in de volle breedte, inclusief natuurzuivere gezondheidsbevordering en natuurzuivere godsdienst.

 

In deze Nieuwe Tijd is het tijd voor een ‘Nieuwe’ Wetenschap, die van alle tijden is!

 

Leidt de Euro-borgtocht-route ons rechtstreeks naar het ravijn?

Putting out fire with gasoline!Kent u die uitdrukking? (om als Dominee Gremdaat te beginnen). David Bowie zong deze woorden in de titelsong van de film ‘Cat People’ die in 1982 uitkwam. Ik moest onmiddellijk aan deze zinsnede denken toen ik hoorde van de plannen voor de bailout van Cyprus. Blijkbaar zit de bevolking van Cyprus gevangen en moet er borgtocht worden betaald om weer (financiële) vrijheid te verkrijgen. Maar hoe kun je nu schulden oplossen door nog meer schulden aan te gaan? Iedereen met gezond verstand begrijpt dat je hiermee de problemen alleen maar erger maakt. Alleen economen en wellicht enkele mensen met ernstige verstandelijke beperkingen denken dat deze oplossing echt kan gaan werken. Voor mij is het niet zo moeilijk om te zien wat hier gaande is. Cyprus als klein landje met iets meer dan één miljoen inwoners fungeert als een proeftuin voor het plegen van een financiële coup (met geld dat vanuit het niets wordt gecreëerd). Een dergelijke bailout is namelijk in werkelijkheid een roofoverval, een plundering. Hiermee bereikt het water in ons Europees kikkerbadje bijna het kookpunt. Ben je bekend met het Boiling Frog Syndrome? Het is inmiddels meer dan de hoogste tijd om de Euro-kookpan te verlaten! Zelfs in Nederland gaan we nu eindelijk de straat op. Op zondag 31 maart vanaf 11.11 uur start op het Malieveld in Den Haag start een gezamenlijke actie waarbij ‘Uit de EU, NU!’ één van de eisen is. De andere zijn het stoppen met alle absurde bezuinigingen en het aftreden van het huidige kabinet. Op zaterdag 27 april staat ook al de tweede actiedag op dezelfde locatie gepland. Ondertussen is ook de SOPN ontwaakt uit haar winterslaap. Op zaterdagmiddag 4 mei houdt de SOPN een grote informatiebijeenkomst in het Pateo Center te Oudewater. De Tweede Kamerverkiezingen van 12 september 2012 vormden een oefenpotje voor de SOPN, waar we veel van hebben geleerd. De geleerde lessen mogen we misschien al op korte termijn gaan toepassen.

 

Hoe te voorkomen dat opgebouwd kapitaal verloren gaat?

Na de try-out in Cyprus zal de financiële elite in haar onbevredigbare honger naar steeds meer en meer vroeg of laat ook het Nederlandse kapitaal plunderen. Heb je geen kapitaal of zelfs een negatief kapitaal, dan zul je je hier misschien niet zo druk om maken. Maar heb je al die jaren hard gewerkt en wil je niet dat dit voor niets is geweest, dan is het misschien verstandig na te denken wat je nu het beste kunt doen. Sommige deskundigen raden aan om voor het geld bijvoorbeeld goud te kopen. Maar goud kun je niet eten. Ik denk dat het veel slimmer is om nu gezamenlijk een groot stuk landbouwgrond te kopen, en dat gebied te gaan herinrichten om te kunnen fungeren als een zelfvoorzienende leefgemeenschap. Op het moment dat onze maatschappij echt in elkaar is gestort kunnen alle mede-eigenaren hier naar toe komen om daar samen met hun dierbaren geldloos te kunnen leven tijdens de overgangsfase naar onze nieuwe (natuurzuivere) samenleving. Pateo zorgt daartoe in samenspraak met de eigenaren voor de realisatie van een natuurzuivere zelfvoorzienende leefgemeenschap. Lijkt het jou een goed idee om op deze manier jouw kapitaal veilig te stellen, kom dan op zondag 7 april naar het Pateo Center in Oudewater. Ik zorg er dan voor dat alle potentiële investeerders met elkaar om de tafel komen om zo snel als mogelijk tot de aanschaf van een geschikt perceel over te kunnen gaan. Niemand weet immers hoeveel tijd er nog is voordat de financiële zeepbel barst. Wil je wel investeren, maar kun je niet komen op 7 april, neem dan voor deze datum even contact met me op.

 

Reclame maakt meer kapot dan je lief is

Wat zijn jouw favoriete websites? Zijn dit websites met of zonder reclame? Websites met reclame willen graag zoveel mogelijk bezoekers trekken. Hoe onafhankelijk kun je zijn wanneer je ook dit als doelstelling nastreeft? Het zal inmiddels wel duidelijk zijn dat het mij niet om de populariteitsprijs is te doen. Af en toe laat ik het dan ook echt niet na om schokken te geven. Bovendien laat Wholly Science zien dat deze schokken zelfs nodig zijn om een hoger niveau te bereiken. Het was dan ook erg opvallend dat de belerende opmerkingen naar aanleiding van mijn schokkende typeringen in de nieuwsbrief van vorige week allemaal uit dezelfde hoek kwamen. Keep on dreaming, lieve medemensen. Blijven we als mensheid op dit (onwetende) niveau van bewustzijn hangen, dan zullen we huidige problemen echt niet te boven komen. De aangereikte manier van denken over hier ‘beneden’ (opgedrongen door de universiteiten) evenals de aangereikte manier van denken over daar ‘boven’ (opgedrongen door de kerken) is ver voorbij de houdbaarheidsdatum. Wie nu nog langer krampachtig vasthoudt aan deze achterhaalde denkwijzen, die blokkeert daarmee niet alleen de eigen bewustzijnsontwikkeling, maar ook die van ons allemaal. Om ook deze halsstarrige mensen te helpen om voorbij deze beperkingen te geraken zijn nu klaarblijkelijk flinke schokken nodig. Bedenk daarbij dat ik al mijn schokken liefdevol geef, omdat ik al mijn medewezens een ruimer bewustzijn gun, met heel mijn hart. Maar er is toch al een oneindig bewustzijn, Johan, en alles is toch al helemaal zoals God het heeft bedoeld? Hebben jullie, lieve lezers van deze nieuwsbrief, enig idee hoe ver mijn broek afzakt van dit soort New Age-gelul? Zoek nu eerst maar eens uit welke ‘god’ over jouw wereld heerst en welke taal deze ‘god’ spreekt, en dan praten we daarna verder. Dat mensen zichzelf voor de gek willen (laten) houden is hun eigen verantwoordelijkheid. Ik wil mezelf in ieder geval niet voor de gek houden. En met de waanzin van anderen ben ik al helemaal snel klaar. Daarmee doel ik zowel op gefantaseerde werkelijkheden als op mierzoete sprookjes over hoe het leven werkelijk in elkaar zou zitten. De enige manier voor mij gaat gepaard met beide voeten stevig op de aarde, en via een rechte rug verbonden met de hemel. Alleen dan kun je de taal van de allerhoogste God leren begrijpen.

 

Wholly Science werkt bewust niet met bronverwijzingen

Sinds het boek ‘Bewustzijnsdynamiek’, waarvan de eerste druk in 2008 uitkwam, krijg ik regelmatig de vraag (of zelfs het verwijt) waarom mijn schrijfsels geen bronverwijzingen bevatten. Deze vraag geeft voor mij allereerst heel duidelijk aan dat de persoon in kwestie de misleiding door de academische ‘wetenschap’ nog niet helemaal doorheeft (of misschien zelfs wel: helemaal niet). Die schijnwetenschap probeert immers via cirkelredeneringen en dito verwijzingen te voorkomen dat mensen door krijgen dat er helemaal geen echt fundament is. Verder ervaar ik deze vraag zelfs als godslasterlijk, want er is immers maar één Bron. Wholly Science gebruikt dus met opzet geen verwijzingen naar zogenaamde betrouwbare bronnen. Alles wat Wholly Science naar voren brengt dient zelfevident te zijn. Is dit niet het geval, dan is het gewoon geen Wholly Science. De zuivere Science is immers niet voor niets Wholly!

 

Wil je in slechts één week, onder heerlijke omstandigheden in Frankrijk, de essentie leren van Wholly Science (en jezelf!), neem dan deel aan de Wholly Science Week vanaf 14 april a.s. Kijk op de agenda van Pateo.nl voor meer informatie (link). Deze week gaat definitief door en er zijn nog enkele plaatsen vrij. Indien geld een belemmering vormt, neem dan even contact op om te onderzoeken of er daarvoor een oplossing te vinden is.

 

Wat is er de komende periode te doen in het Pateo Center?

Vanaf vanavond is het Wholly Science Weekend in het Pateo Center in Oudewater. Tijdens de Wholly Science Masterclass, kun je in slechts één dag meer kennis opdoen dan in een heel jaar studeren aan welke universiteit dan ook. En je hoeft het ook echt niet allemaal te onthouden, want Wholly Science is geen linker-hersenhelft-studie. Het gaat om het leren herkennen van de wholistische verbanden, waarvan je er in zes presentaties van in totaal 8 uur onvoorstelbaar veel voorgeschoteld krijgt. Daarmee breng je jouw denken als vanzelf naar een hoger niveau. Je gaat daardoor het Grotere Plaatje zien, en je maakt ook kennis met de Grote Architect van dit alles. Daarna weet je dus echt wat God is, en heeft de kerk totaal geen grip meer op jou. Daarin ligt voor mij de sleutel naar ware soevereiniteit.

 

Heb je komend weekeinde weinig tijd beschikbaar, kom dan vanavond (vrijdag 22 maart) naar het Pateo Center om een spectaculaire indruk van de ongekende verklaringskracht van Wholly Science te krijgen. Heb je wel tijd om een gehele zaterdag (inclusief de avond) te besteden aan Wholly Science, kom dan morgen (zaterdag 23 maart) naar de Wholly Science Masterclass. Het begint om half elf ’s ochtends en het duurt tot half elf ’s avonds. In de pauzes kun je voor eten en drinken terecht in de moderne keuken van het Pateo Center. Middelbare scholieren hebben gratis toegang en studenten kunnen voor half geld naar binnen. Is Engels voor jou geen probleem, kom dan deze zondag (24 maart) naar het Pateo Center, want dan wordt dezelfde Wholly Science Masterclass is het Engels gegeven. Er zijn nog volop zitplaatsen beschikbaar, ook voor de samenvattende presentatie van vanavond, maar stuur alsjeblieft wel eerst even een aanmeldingsberichtje. Kom daarna gewoon naar Oudewater, ook wanneer ik geen tijd heb gehad om een bevestiging retour te sturen.

 

Kijk voor meer informatie over het activiteitenprogramma in het Pateo Center op de Nederlandstalige agenda op Pateo.nl. Voor alle activiteiten geldt dat de deelname op volgorde van aanmelding is. Zonder aanmelding is deelname dus niet mogelijk.

 

Naast diverse warme en koude dranken kunnen er nu ook warme gerechten en versgeblende smoothies worden besteld in de keuken van het Pateo Center.

 

Graag tot (weer-) ziens in het Pateo Center te Oudewater. En bedankt voor het lezen (en eventueel doorsturen of herpubliceren) van deze Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid / Pateo.nl – Wholly Science

 

Pateo Center: Centrum voor Heelkunde / Center for Wholly Science

 

Ook gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de achtenveertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.