Pateo Nieuwsbrief (van 12 april 2013)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief051.htm

 

o       Integratie en opwaardering van wetenschap, religie en zorg

o       Eerste investeerdersbijeenkomst zeer geslaagd

o       Verbind je met Pateo op Facebook en/of LinkedIn

o       De Pateo Nieuwsbrief slaat twee weken over

o       Wat is er de komende periode te doen in het Pateo Center?

 

Agenda van het Pateo Center:

Zondag 21 april: Workshop Horoscooplezen door Rob Emans

Donderdagavond 2 mei : Oud-Atlantiërs spreken zich uit

Vrijdagavond 3 mei : lezing door Gerrit Jansen

Zaterdagmiddag 4 mei : informatiebijeenkomst SOPN

Pinksterzaterdag 18 mei : workshops Fair Talk, Numerologie, Maya Astrologie

Pinksterzondag 19 mei : workshops Chinese Astrologie, Nine Star Ki, Feng Shui

Pinkstermaandag 20 mei : workshops Enneagram, Westerse Astrologie, Voeding & Gezondheid

Dinsdagavond 21 mei : lezing door Peter Toonen

Donderdagavond 23 mei : lezing door Anton Teuben

Zondag 2 juni : Studiedag Germaanse Geneeskunde door Boris Aurea

(Kijk bij de Agenda op Pateo.nl voor meer informatie)

Contact en/of aanmelden via: Center @ Pateo.nl (zonder spaties)

 

Integratie en opwaardering van wetenschap, religie en zorg

In de Oude Tijd kenden we wetenschap, religie en zorg. In de Nieuwe Tijd worden deze drie gescheiden domeinen zowel geïntegreerd als opgewaardeerd. Uit deze integratie en opwaardering van wetenschap, religie en zorg ontstaat Wholly Science. Wholly Science is geworteld in de Aarde en helpt ons te geraken tot in de Hemel. Alleen mensen waarbij de linker en rechter hersenhelft in balans zijn, alleen zij kunnen Wholly Science echt begrijpen. Mensen die voornamelijk afgaan op de linker hemisfeer kunnen de allesomvattende kaders van Wholly Science namelijk helemaal niet bevatten. En mensen die daarentegen voornamelijk afgaan op de rechter hemisfeer, zij kunnen de grondige analysetechnieken van Wholly Science totaal niet volgen. Beide groepen mensen zijn daarom nog niet volledig klaar voor de Nieuwe Tijd. Uiteraard menen de ego’s van de ‘lefties’ dat zij er al wel helemaal klaar voor zouden zijn. En ook de meer intuïtieve mensen, die weten dat we nu in de Nieuwe Tijd leven, deze ‘righties’ hebben vaak ook niet door dat er nog een hoger niveau van bewustzijn is dan intuïtief leven. Wholly Science gaat over het begrijpen van het geheel van alles vanuit het Heelheidsbewustzijn. De righties menen ten onrechte dat ze alles al begrijpen, want ze kunnen meestal helemaal niets van hun weten onderbouwen met logica en feiten. Dat zou volgens hen ook helemaal niet nodig zijn. Maar wanneer je het niet in eenvoudige woorden kunt verklaren, dan begrijp je het dus gewoon nog niet helemaal, en vaak zelfs helemaal niet. De lefties zijn op hun manier minstens zo halsstarrig, want ze kijken niet verder dan hun neus lang is. Ze negeren dus alles wat ze niet kunnen bevatten, en dat is opvallend veel voor wie het groter plaatje wel kan zien. De lefties zien door de bomen niet dat er een heel bijzonder bos is. De righties willen daarentegen alleen maar over het bijzondere bos praten, en niet over de onderliggende logica van de bomen. Wholly Science helpt full brain mensen om vanuit iedere individuele boom uit te zoomen tot het niveau van het bos, en andersom. Universitaire wetenschap, georganiseerde religie en reguliere zorg zijn inmiddels op sterven na dood. Hun opvolger is gelukkig al geboren. Lang leve Wholly Science.

 

Eerste investeerdersbijeenkomst zeer geslaagd

Afgelopen zondagavond hebben we de eerste bijeenkomst gehouden waarbij diverse potentiële investeerders onderling kennis met elkaar hebben gemaakt. Er waren ook diverse investeerders verhinderd, die alsnog via deze nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden. Er is afgesproken dat we een eerste volwaardig Pateo Center in de regio rondom Utrecht (tot een afstand van maximaal 40 kilometer van Utrecht) willen gaan realiseren. Belangrijk is dat het betreffende bestemmingsplan de ruimte biedt voor (tijdelijke) huisvesting van meerdere huishoudens, evenals de mogelijkheid van overnachtingen door bezoekers. Ook dient er voldoende grond te zijn voor het verbouwen van gewassen, het neerzetten van tenten en caravans, en het realiseren van tijdelijke (tent-) woningen via bijvoorbeeld een ger (ook wel yurt of Mongoolse tent genoemd) of een vakantiehuisje. Nadat het eerste volwaardig Pateo Center rondom Utrecht is gerealiseerd en volledig als schoolvoorbeeld functioneert, kunnen er elders in Nederland, en ook in het buitenland, nog meer Pateo Centra worden gerealiseerd. Daarbij zullen telkens de geleerde lessen evenals de best practices worden doorgegeven. Bij voorkeur neemt aan de realisatie van ieder volgend Pateo Center één of meerdere opbouwers van een reeds gerealiseerd Pateo Center deel. Ieder Pateo Center dient zichzelf volledig te kunnen bekostigen. Participanten voor de realisatie van het eerste duurzame Pateo Center kunnen zich kenbaar maken door een berichtje te sturen naar Center @ Pateo.nl (zonder spaties). Participanten kunnen arbeid, materiaal en/of kapitaal inbrengen. Daarnaast zijn tips over een geschikte locatie eveneens welkom via dat emailadres.

 

Verbind je met Pateo op Facebook en/of LinkedIn

Is het glas half vol of half leeg? Voor vrijwel alles kies ik ervoor om de nadruk op de halve volheid te leggen. Maar voor de social media lukt me dat op de één of andere manier niet. Gelukkig zijn er binnen Pateo voldoende mensen die dat wel kunnen. Daarom zijn er op Facebook inmiddels drie afzonderlijke pagina’s die aan Pateo zijn gerelateerd, en ook is Pateo aanwezig op LinkedIn. Ben jij aanwezig op minimaal één van beide, dan is het denk ik goed om je daar met Pateo te verbinden. Zou je dat willen doen?

 

Emco beheert de Facebook-pagina van Pateo Social Media (link). Hier op dit platform kunnen mensen communiceren over het gedachtegoed van Pateo.nl en artikelen lezen en plaatsen, die betrekking hebben op de aanstaande of al in gang gezette Transitie. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen, die de mainstream media niet meer vertrouwen en behoefte hebben aan uitwisselen van gedachten over de wereldgebeurtenissen klein en groot en deze door een andere dan de reguliere ( opgedrongen) bril willen bekijken. De betrokken bij deze Facebook-pagina vinden het fijn om met gelijkgestemden vrijelijk van gedachten te kunnen wisselen, zonder dat de familie of kennissenkring meekijkt, bijvoorbeeld omdat deze mogelijk nog slapende zijn.

 

Daarnaast is er een speciale Facebook-pagina voor Pateo Academia (link), waarbij Ivo fungeert als beheerder. Deze informatieve pagina dient als een verlengstuk van Pateo.nl, met daarbij veel extra videomateriaal, foto's, agenda, nieuwsberichten en andere bewustmakende artikelen. Deze pagina biedt de mogelijkheid om artikelen te delen binnen ieders eigen netwerk. Ook is er de reactiemogelijkheid op iedere post. Verder is het mogelijk om een bericht of mededeling op de tijdlijn van de pagina te achterlaten. Dit bericht verschijnt vervolgens in een apart venster, zodat ook anderen het kunnen lezen.

 

Als derde is er nog een Facebook-pagina met als naam Pateo.nl, met tussen haakjes extra informatie (link). Zelfs mij is het niet bekend wie deze pagina beheert.

 

Daarnaast is het Pateo Center ook aanwezig op LinkedIn (link). Je kunt je daar met het Pateo Center verbinden door een invitatie te sturen naar Margot via Pateo Center @ yahoo.com (zonder spaties). Heel lang geleden heb ik zelf eens een profiel op LinkedIn aangemaakt, maar omdat ik dat emailadres niet meer heb , want dat was gekoppeld aan een oude website van mij, kan ik dit profiel niet meer aanpassen. Wie kan me hierbij helpen?

 

De Pateo Nieuwsbrief slaat twee weken over

Komend weekeinde vertrek ik voor twee weken naar het Centre Lothlorien in Frankrijk. In de eerste van beide volgende weken verzorg ik de Wholly Science Week. En in die week erop geef ik een aantal lezingen tijdens de Internationale Energieweek. In beide weken zal ik daarom geen Pateo Nieuwsbrief rondmailen. En ook zullen er bij Pateo Radio herhalingen worden uitgezonden. Op 3 mei verschijnt dus de eerstvolgende Pateo Nieuwsbrief. En de eerstvolgende rechtstreekse uitzending van Pateo Radio is op 29 april. Dat zal tevens een primeur zijn, want het is dan voor het eerst een Duitstalige uitzending. Dit alles betekent dat ik de komende weken niet snel zal kunnen reageren op inkomende emailberichten. Ik hoop dat ik daarvoor op enig begrip mag rekenen.

 

Wat is er de komende periode te doen in het Pateo Center?

Tijdens mijn verblijf in Frankrijk zal er op zondag 21 april, onder begeleiding van de nieuwe gastvrouw van het Pateo Center in Oudewater, een workshop horoscooplezen gegeven door Rob Emans (met meer dan 25 jaar ervaring!). Daarna, op donderdagavond 2 mei, spreekt oud-Atlantiër Harrold de Weerd zich uit. De avond erop (vrijdag 3 mei) zet misschien wel de beste numeroloog van Nederland, Gerrit Jansen, de aanwezigen op hun nummer. De dag erna (zaterdag 4 mei) houdt de SOPN een open informatiebijeenkomst in Oudewater. Heb je het lange pinksterweekeinde nog geen plannen, kom dan naar het Pateo Center voor het volgen van één of meerdere Wholly Science workshops (Fair Talk, Numerologie, Maya Astrologie, Chinese Astrologie, Nine Star Ki, Feng Shui, Enneagram, Westerse Astrologie, Voeding & Gezondheid). De dinsdagavond na Pinksteren (21 mei) geeft Peter Toonen een opzienbarende lezing. Daarna, op donderdag 23 mei, herhaalt Anton Teuben zijn lezing over universele kennis voor iedereen. En op zondag 2 juni zal er een unieke studiedag Germaanse Geneeskunde zijn onder leiding van Boris Aurea.

 

Kijk voor meer informatie over het activiteitenprogramma vanuit Pateo op de Nederlandstalige agenda op Pateo.nl. Voor alle activiteiten geldt dat de deelname op volgorde van aanmelding is. Zonder aanmelding is deelname dus niet mogelijk.

 

Graag tot (weer-) ziens in het Pateo Center te Oudewater. En bedankt voor het lezen (en eventueel doorsturen of herpubliceren) van deze Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid / Pateo.nl – Wholly Science

 

Pateo Center: Centrum voor Heelkunde / Center for Wholly Science

 

Ook (gedeeltelijk) gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

o       UnityNet.nl (bij Nieuws 12-4-2013)

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de éénenvijftigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.