Pateo Nieuwsbrief (van 1 mei 2013)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief052.htm

 

o       Deze nieuwsbrief verschijnt twee dagen eerder

o       Ook de derde Bewustzijnsweek was zeer geslaagd

o       In de maand mei is er geen Pateo Radio

o       Máxima en Alex zijn bloedverwanten

o       Vandaag (1 mei) vieren we de Dag van de Slavenarbeid

o       Breekt 11 jaar na dato de waarheid over 06/05 door?

o       Waar blijft de eerste Nederlandstalige recensie van de documentaire ‘Sirius’?

o       Wat vieren we nu echt met Hemelvaart?

o       De Pateo Nieuwsbrief slaat weer even een weekje over

o       Wat is er de komende periode te doen in het Pateo Center?

 

Agenda van het Pateo Center:

Donderdagavond 2 mei : Oud-Atlantiërs spreken zich uit

Vrijdagavond 3 mei : lezing door Gerrit Jansen

Zaterdagmiddag 4 mei : informatiebijeenkomst SOPN

Vrijdagavond 17 mei: lezing door Rob Derksen

Pinksterzaterdag 18 mei : workshops Fair Talk, Numerologie, Maya Astrologie

Pinksterzondag 19 mei : workshops Chinese Astrologie, Nine Star Ki, Feng Shui

Pinkstermaandag 20 mei : workshops Enneagram, Westerse Astrologie, Voeding & Gezondheid

Dinsdagavond 21 mei : lezing door Peter Toonen

Donderdagavond 23 mei : lezing door Anton Teuben

Vrijdagavond 24 mei: workshop door Jasper van Well

Zaterdag 25 mei: lezing door Pleun Snoek

Zaterdag 25 mei: lezing door Marijke Creveld

Zaterdag 25 mei: lezing door Loek Stroeken

Zondag 26 mei: Biodanza met Robert de Jong

Zondag 26 mei: interactieve demonstratie door Thea Kramer

Vrijdagavond 31 mei: lezing door Eveline van Dongen

Zaterdag 1 juni: lezing door Margreet Andriol

Zaterdag 1 juni: lezing door Guido van Mierlo

Zondag 2 juni : Studiedag Germaanse Geneeskunde door Boris Aurea

(Kijk bij de Agenda op Pateo.nl voor meer informatie)

Contact en/of aanmelden via: Center @ Pateo.nl (zonder spaties)

 

Deze nieuwsbrief verschijnt twee dagen eerder

Na een korte onderbreking van twee weken (en een komende onderbreking van straks weer een week, zie onder) verschijnt deze tweeënvijftigste Pateo Nieuwsbrief bovendien twee dagen eerder. Dat heeft te maken met de 1-mei-viering van vandaag, waarvan slechts weinigen de werkelijke oorsprong kennen. Het is vandaag namelijk de Dag van de Slavenarbeid, zoals hieronder wordt uitgelegd. De opmaak van de gemailde versie van deze nieuwsbrief ziet er verder wellicht iets anders uit. Dit is echter tijdelijk. Ik verwacht de volgende nieuwsbrief weer op een voor mij normale manier te kunnen verzenden. En mocht een aan- of afmelding niet door mij zijn verwerkt, dan heeft ook dat te maken met tijdelijke computergerelateerde uitdagingen. Stuur mij het betreffende berichtje dan graag nogmaals. Mijn excuses voor het eventuele ongemak.

 

Ook de derde Bewustzijnsweek was zeer geslaagd

Ook de derde editie van de Bewustzijnsweek, die ik inmiddels de Wholly Science Week ben gaan noemen, was een groot succes. Opvallend was deze keer de tweederde vrouwelijke meerderheid. Vorig jaar (2012) was slechts een kwart van de deelnemers vrouwelijk, en in het eerste jaar (2011) was dit éénderde. Bij voldoende belangstelling ben ik van plan deze week dit jaar ook een keer in het najaar aan te bieden, wellicht de laatste week van september. Heb je daarvoor belangstelling, laat het me dan even weten. Uiteraard zal er ook in april 2014 weer een Wholly Science Week worden gehouden in het Centre Lothlorien in Noordoost Frankrijk. Dit zal binnenkort op de agenda van Pateo.nl worden vermeld.

 

In de maand mei is er geen Pateo Radio

In de maand mei zijn er geen uitzendingen van Argusoog Radio in verband met een periode van de bezinning door Hans, de grote man achter de schermen van dit internetradiostation. Of daarna de uitzendingen van Argusoog Radio zullen worden hervat zal pas aan het einde van deze bezinningsperiode worden besloten door Hans. Dit betekent dat er in de maand mei ook geen uitzendingen van Pateo Radio zullen zijn. Hoe het daarna verder gaat met Pateo Radio zal via deze nieuwsbrief worden gecommuniceerd, en uiteraard ook via de webpagina van Pateo Radio. Eerlijk gezegd kan ik de vrijgekomen tijd erg goed gebruiken, want ik richt me de komende tijd helemaal op het schrijven van mijn nieuwste boek (over de taal van God).

 

Máxima en Alex zijn bloedverwanten

Máxima von Amsberg - Zorreguieta (1971) en haar echtgenoot Willem-Alexander von Amsberg (1967) stammen beiden af van Pieter Halbach (1634 - 1686), een landheer uit het Duitse plaatsje Kradenholl. Beiden kunnen dus waarheidsgetrouw uit volle borst zingen dat ze van ‘Duitsen bloede’ zijn. Beiden komen uit families die niets moeten hebben van echte inspraak door het volk. En om heel eerlijk te zijn kan ik daar ook wel inkomen. De Staat der Nederland, overbevolkt met onwetenden, meent nu het domste jongetje van de klas als hoofd te hebben. Wie echter goed heeft opgelet, die begrijpt dat de ijskoude Beatrix gisteren (na precies 33 jaar) haar macht niet heeft overgedragen aan haar niet erg snuggere eerstgeborene, maar aan haar uiterst gewiekste schoondochter. Lang leve de leugen, want geen van deze leugenaars is immers een echte Van Oranje. Hoe lang kan de leugen blijven regeren? Dat is voor mij de echte grote vraag rond deze poppenkast.

 

Vandaag (1 mei) vieren we de Dag van de Slavenarbeid

Tijdens de vijfde (Internationale) Energieweek van afgelopen week in het Centre Lothlorien, aansluitend op de Wholly Science Week, is het me gelukt de voor mij belangrijkste delen van maar liefst zes boeken te lezen. Drie daarvan zijn geschreven door wellicht de beste Nederlandse onderzoeksjournalist, en dan heb ik het over Robin de Ruiter (1951). Deze drie boeken zijn in het Nederlands gebundeld in een omnibus-uitgave, getiteld ‘De 13 Satanische Bloedlijnen’ (uitgegeven door Mayra Publications). De zeer goed gefundeerde boeken van Robin, vol met onthullende feiten, zijn inmiddels verkrijgbaar in 11 talen, en dat terwijl de meeste Nederlanders nog nooit van hem hebben gehoord. Wil je precies begrijpen hoe de mensheid fungeert als slaven van deze koudbloedige bloedlijnen, en je kent het werk van Robin niet, dan wordt het misschien de hoogste tijd dat je zijn boeken gaat lezen.

 

Het werk van Robin de Ruiter sluit bovendien naadloos aan bij dat van mij. Vandaag is het namelijk precies 237 jaar geleden dat Johann Adam Weishaupt (1748 – 1830) de Orde der Illuminati heeft opgericht (eerst onder een andere naam). Het gaat hier om een piramidale machtsstructuur, die inmiddels direct of indirect alle naties in haar greep heeft. Aan de top van deze nietsontziende machtspiramide vinden we de reptielachtige parasietenfamilies, waarover Robin meerdere boekjes heeft open gedaan. In landen als Nederland en België regeert dan ook niet de regering, maar de multinationals en de grote banken, die direct of indirect eigendom zijn van deze koudbloedigen. Hoe lang laten we deze antidemocratische leugen nog regeren? Wanneer gaan we doen wat de IJslanders ons hebben voorgedaan? Wanneer wordt de mensheid eindelijk echt wakker?

 

Breekt 11 jaar na dato de waarheid over 06/05 door?

Weet je misschien niet wat ik bedoel met 06/05? Daarmee doel ik op de datum van maandag 6 mei (2002), de dag waarop Pim Fortuyn op 54 jarige leeftijd werd vermoord op het Media Park in Hilversum. Net als bij 9/11 weten de meeste mensen nog steeds de ware toedracht niet van deze laffe moord, die op een vrijwel identieke wijze werd uitgevoerd als die op John F. Kennedy, 38½ jaar eerder in Dallas, Texas. Ik wilde mijn radio-uitzending van komende maandag (6 mei) geheel aan deze verschrikkelijke moordzaak wijden, maar gezien de bezinningsperiode van Argusoog Radio is dat helaas niet mogelijk. Daarom doe ik het nu maar schriftelijk, via deze nieuwsbrief.

 

Voor deze uitzending heb ik mevrouw Ine Veen (1937) gevraagd om haar medewerking. De ouderen onder ons zullen haar wellicht kennen als ballerina, fotomodel, mannequin, zangeres, actrice, schilderes, activist en/of auteur. Precies vijf jaar na de moord op Pim (op 6 mei 2007) presenteerde ze haar boek “Moord namens de 'Kroon'?”, waarin wordt onthuld dat Pim is getroffen door twee soorten kogels. Ze bewijst in dat boek dat Volkert van der Graaf (1969) niet de echte moordenaar van Pim was. Hij was net als Lee Harvey Oswald (1939 – 1963) een bliksemafleider. Graaf geef ik hierbij het woord aan Ine:

 

“Waarom schreef ik, Ine Veen, geridderd in de Orde van Oranje Nassau, het geruchtmakende boek over de moord op Pim Fortuyn? Welnu, op mijn 50-ste vernam ik pas over mijn biologische afkomst met de naam Catharina van Hulst, en via deze naam stam ik af uit een politieke familie.

 

De wereld zal nooit écht te weten komen wie de eindbeslissing nam om Fortuyn op te ruimen, maar er gonsden van die geruchten die het hadden over dat deze moord was Bé-Kok-stooft, een woordgrap waarin twee mensen worden genoemd die alle belang hadden dat Fortuyn niet in de Regering zou komen [Johan: “Bé” verwijst dan voor alle duidelijkheid naar mevrouw Von Amberg (1938) en “Kok” naar de minister-president op dat moment: Wim Kok (1938).] Je kunt niet stellen dat onze Koningin persoonlijk heeft gezegd: “Opruimen die man”, daar bestaan natuurlijk geen bewijzen voor. Maar, rond een staatshoofd bevindt zich een groep mensen die er alle belang bij hebben dat het staatshoofd aan de macht blijft. Ongetwijfeld zal de Majesteit haar grote bezorgdheid hebben uitgesproken over de niet te stuiten populariteit van die uiterst intelligente professor uit Rotterdam. Het is die groep mensen rond het staatshoofd die heeft ingegrepen. Je ziet dat nu in Syrië ook weer gebeuren met Assad. Zo’n man kan in zijn eentje natuurlijk geen opstand tegenhouden of neerslaan, daar is een uitgebreid apparaat  van schimmige ambtenaren voor nodig die weten wat hen te wachten staat als hun staatshoofd valt: processen wegens corruptie en moord, verlies van hun baan en status! Zij zullen dus tot het laatste moment uit naam van hun staatshoofd het regiem verdedigen. In Nederland is dat echt niet anders.”

 

Johan: Waarom is voor deze ‘oplossing’ gekozen, dus een schokkende moord met een bliksemafleider, pal voor de verkiezingen?

 

Ine: “Deze moord was duidelijk een lang van te voren beraamde noodsprong. Uit de peilingen van de toenmalige aankomende verkiezing werd duidelijk, wie met een gigantische voorsprong de nieuwe minister-president van dit land zou worden: prof. dr. Pim Fortuyn! Hooggeplaatsten hadden dus grote angst dat de overwinning van deze nieuwkomer alle records zou breken, want het Nederlandse volk zag in deze politicus Dè Sterke Man die dit land nodig had om eens orde op zaken te stellen. Vele groeperingen lagen daarvan wakker, want het was iedereen duidelijk dat Fortuyn een verre van conventioneel politicus was met zijn heldere inzichten over wat er in ons land gebeuren moest:

1. Fortuyn voorspelde toen ter tijd al dat zo'n Hoge Snelheidslijn er niet moest komen en een financieel debacle zou opleveren. En... het is een feit geworden! 

2. Dan was er de legertop die ook niet blij was met Fortuyn; hij wilde daar sterk op bezuinigen en bepaalde onderdelen zelfs helemaal afschaffen, want wat moest een piepklein landje als Nederland met een leger?

3. Maar vooral het kolossale geld verslindende nieuwe vliegtuig: de Joint Strike Fighter (JSF)! Die wilde hij beslist niet, ondanks de bewering van Mat Herben die verkondigde, dat Pim dit op het laatste moment tóch wou...

4. Het Koningshuis zat hem ook te knijpen, want als Fortuyn minister-president zou zijn, kreeg hij het recht om een blik te werpen in Staatsgeheimen. Dát zou nog eens ramp zijn...! Fortuyn kennende zouden de schandalen uit de beerput van de B.V. Nederland binnen de kortste keren openbaar zijn gemaakt.

5. Uiterst belangrijk waren echter de buitenlandse groeperingen en grote vrees hadden voor die briljante toekomstige politicus Pim Fortuyn. Pim had namelijk hoog bezoek gehad rond de JSF, maar........ hij liet zich niet omkopen!! Bedenk eens hoeveel miljarden er speelden rond het JSF-project. Uit Amerikaanse hoek zal men ongetwijfeld ook hebben aangedrongen om dit "gevaar voor de internationale industrie" (Fortuyn dus) onder de mat te vegen. Hij zou immers de belangen van heel wat groeperingen schaden!”

 

Johan: Er is officieel echter wel naar buiten gebracht dat Pim (vlak voor zijn moord) zijn standpunt ten aanzien van de JSF zou hebben aangepast. Hoe zit het nu echt?

 

Ine: “Dat hij zijn zienswijze vlak voor de dood zou hebben verandert is complete onzin. Hij heeft altijd geroepen dat hij niets zag in die bodemloze put van de JSF. Dat hij zijn zienswijze zou hebben verandert lazen we nu regelmatig in de pers, en de man die dat steeds maar weer in allerlei interviews verkondigde was dus die 'opdringerige' man, zoals Fortuyn hem noemde: Mat Herben! Bekijk de beelden van het taartincident eens... daar vallen twee dingen heel erg op en die de media niet hebben belicht.

1. Wie was die taartgooister eigenlijk? Het ging hier om Paulien barones van Tuyll van Serooskerken, telg uit een beroemd adellijk geslacht, en waarvan een aantal leden werkzaam zijn bij Justitie. Dus hoogst pijnlijk voor deze familie die alles in het werk stelde om hun naam buiten de media te houden. Over haar naam en motieven hoorden we dus nagenoeg niets.

2. Tijdens dat incident stond Mat Herben náást Pim, en wat deed hij? Bood hij Pim bescherming door in de frontlijn te gaan staan? Nee...! Hij stond erbij en deed totaal niets. Hij ging zelfs opzij voor de taartgooister! En we zagen dat niemand ook maar iets deed, alsof het te verwachten was, dat naar mijn mening inderdaad het geval moet zijn geweest als je zó gemakkelijk kunt binnenwandelen. Ik verwijs hierbij ook nog graag even naar Pim Fortuyn zèlf, die in een tv-documentaire over Herben opmerkte: "Wat moet die man toch steeds van mij?" Pim was duidelijk niet gecharmeerd van de altijd hinderlijke aanwezigheid van Mat Herben. Zo was de man er ook altijd als Pim een interview gaf; ja, als een spion!”

 

Johan: Wat is hierbij de rol van de Vrijmetselaars geweest, en die van de loge in Voorburg in het bijzonder, ook in relatie met Mat Herben (oud-voorzitter van Haagse Vrijmetselaarsloge ‘Via Lucis’)?

 

Ine: “De Vrijmetselarij is een organisatie die wordt omgeven met mystiek en geheimen. Zij claimen niets bijzonders te doen, maar in oorlogstijd zoals in de Tweede Wereldoorlog werden Vrijmetselaars gelijk opgepakt op verdenking van samenzwering, en in concentratiekampen gezet. Dat die Vrijmetselaars altijd aanwezig zijn op plekken waar de Macht zich bevindt, zal wel geen toeval zijn. Ik verwijs graag even naar George Washington, de eerste president van Amerika. Ja, hij staat zelfs afgebeeld als Vrijmetselaar op bankbiljetten. Mat Herben was redacteur van een klein onbenullig krantje dat het Leger uitgeeft voor zijn leden, en juist zo'n man mag beslissen over de aanschaf van de JSF? Moet dat de Legertop niet doen? De Luitenant-generaal?

 

Wie zich verdiept in de achtergronden van de latere nieuwe leden van de LPF komt meerdere mensen tegen met een legerachtergrond en die er door Herben zijn bijgehaald. Er was maar 1 doel: de LPF zo snel mogelijk laten verdwijnen en Herben is daar goed in geslaagd, want binnen de kortste keren werden de media overspoeld met berichten over ruzies en schandalen.

 

Er zijn nog steeds mensen die denken dat Volkert van der Graaf de echte moordenaar is, en dat die klungelig lijkende aanslag van deze milieuactivist de oorzaak was van de dood van Pim Fortuyn. Iedere Nederlandse soldaat die een oorlog heeft meegemaakt kan je vertellen dat het onmogelijk is om op zo korte afstand iemand in het hoofd te schieten zonder grote schade aan te brengen. En dit gebeurde niet boven in het hoofd van Fortuyn, die overigens van lichaamslengte langer was dan Van der Graaf is! Als Volkert Pim Fortuyn inderdáád van zó dichtbij door zijn hoofd zou hebben geschoten, dan zou de andere kant van Pims hoofd volkomen verdwenen zijn. Let even op de beelden van de moord op Kennedy, daar spatte de achterkant van zijn hoofd weg omdat er op zeer korte afstand aan de voorkant in het hoofd werd geschoten door James Earl Files. Schutter James Earl Files stond dus op korte afstand achter een struikgewas en vandaar dat de hersenen van Kennedy wegspatte. Harvey Oswald was dus niet Kennedy’s moordenaar, zoals men de wereld vele jaren heeft doen geloven.

 

De moord op Fortuyn lijkt een kopie van die op Kennedy, want op het Media-elektriciteithuisje lag de man die het eerste schot bóven (!) in het hoofd van Fortuyn op zijn naam heeft: Abu Fatah. Deze man werd ooit geïnterviewd door The Times. Hij leidde in Palestina zelfmoordterroristen op. Abu Fatah werd na de moord op Pim ijlings, maar in stilte afgevoerd naar Schiphol, en wel in de lijkwagen (!) die het mediaterrein onder politiebegeleiding (!) verliet, terwijl het lichaam van Pim nog steeds op de plaats van de moord lag voor onderzoek. Op dat moment vloog er een helikopter over het terrein. Kennelijk om te zien of de moord gelukt was.

 

Niemand kwam met een plausibele verklaring waarom de Mobiele Eenheid al ter plekke was, er een helikopter op dat moment over vloog, en de slagbomen die de toegang tot het Media-terrein geven geblokkeerd waren, en de politie met honden aanwezig was, honden die normaal gesproken niet zo maar tot hun beschikking staan, maar van elders moeten komen en dat neemt tijd.

 

Resteert natuurlijk de vraag waarom iemand als Volkert zich leende voor deze moord, maar dat had alles te maken met een eerdere moord op milieuambtenaar Chris van de Werken. Toen had Justitie geen echt hard bewijs om Volkert veroordeeld te krijgen, maar nu kon men een deal met hem sluiten. Er zijn geruchten dat de hele operatie rond het wegwerken van Fortuyn 100 miljoen heeft gekost. Wat Volkert is toebedacht weten we niet, maar het is uiterst interessant te volgen wat die man in de komende jaren gaat doen.... maar wie zou hem nog herkennen met zijn vermoedelijk uiterlijke veranderingen? En wie mag er op zijn bankrekening kijken?”

 

Johan: Hartelijk dank, Ine, voor deze onthullingen. In mijn nieuwste boek zal ik hier ook aandacht aan besteden, en dan vooral in relatie met de verschrikkelijke moord op Theo van Gogh (op 2 november 2004 in Amsterdam), de maker van de film ‘06/05’, die ook over de ware toedracht achter deze weerzinwekkende moord op Pim ging.

 

Waar blijft de eerste Nederlandstalige recensie van de documentaire ‘Sirius’?

Heb ik iets gemist, of durven al die ‘wakkere’ redacties van de nieuwe media die zich met UFO’s en ET’s bezig houden helemaal niets inhoudelijks schrijven over de documentaire genaamd ‘Sirius’? De maker en hoofdpersoon van deze documentaire is Amerikaanse arts Steven M. Greer (1955), die al vele jaren strijdt voor het onthullen van alles wat met het buitenaardse te maken heeft via het zogeheten Disclosure Project. De verwachtingen rond deze documentaire waren hoogspannen, en er moest zelfs voor worden betaald om deze te bekijken (10 euro als ik het goed heb). Samen met enkele andere deelnemers aan de vijfde Internationale Energieweek heb ik deze bijna twee uur durende documentaire bekeken op dinsdagavond 23 april j.l. Laat ik er maar niet langer omheen draaien, want ik vond deze documentaire buitengewoon teleurstellend. Er werd helemaal niets nieuws gebracht, en het ging eigenlijk alleen maar over Steven Greer zelf, want hij hunkert overduidelijk naar erkenning (maar voor wat eigenlijk?). En waarom voor de titel ‘Sirius’ is gekozen, is mij nog steeds een volkomen raadsel, want daar werd met geen woord over gerept. Wholly Science, daarentegen, laat op vele manieren zien waarom de ster Sirius (wat dus eigenlijk drie sterren zijn) uitermate belangrijk is voor (het bewustzijn van) het leven op onze planeet. Ik denk daarom dat een dergelijke, langgerekte, nietszeggende, egocentrische documentaire dan ook juist contraproductief is. Of was dat misschien juist de bedoeling?

 

Wat vieren we nu echt met Hemelvaart?

Met Christ-mas vieren we de wedergeboorte van Jesus Christ, de Zon van God. Vanaf dat moment wordt het ieder etmaal iets langer licht, en iets korter duister. Het duurt echter tot na de lente-equinox voordat er in een etmaal meer licht dan duisternis is. En dat vieren we dus met Pasen, waarbij we naast onze echte Koning van de Dag (te weten de zon Helios alias de Zon van God alias Jezus Christus alias onze Vader in de Hemel alias Ra alias Horus en ga zo maar door) ook onze echte Koningin van de Nacht (te weten de maan Luna alias Nanna alias Sin alias Chandra alias Selene alias Artemis alias Diana) vereren. Paaszondag valt altijd op de eerste zondag (de enige echte Koningsdag) na de eerste volle maan volgend op de lente-equinox, gevolgd (in Nederland) door paasmaandag (de enige echte Koninginnedag).

 

Pinksteren is altijd precies 7 weken na Pasen. En Hemelvaart is altijd precies 10 dagen voor Pinksteren. Nadat het licht de duisternis heeft gepasseerd met Pasen (het Passeerfeest), klimt Vader Helios dagelijks hoger aan de Celestijnse Hemel. Na 39 etmalen wordt deze opwaartse vaart in de Hemel gevierd tijdens Hemelvaart. Dit zijn dus precies 3 perioden van ieder 13 etmalen. En na 49 etmalen (7 weken van ieder 7 etmalen) vieren we de (hernieuwde) kracht van het zonlicht, want met Pinksteren vieren we namelijk de uitstorting van de Heilige Geest, waarmee het zonlicht wordt bedoeld. Rond Pinksteren kunnen we weer goed de volle kracht van de uitstralingen van Helios voelen (mits er niet teveel wolken of chemtrails tussen drijven). Wie nu nog steeds niet begrijpt of aanvoelt dat er iets bijzonders is met de aantallen van 7 en 13, die zal helaas maar erg weinig van Wholly Science kunnen begrijpen. Voor deze onwetenden zijn de gepersonifieerde mythes uit de Bijbel bedoeld. De wetenden begrijpen echter dat er onder deze mythische bovenlaag universele kennis gevonden kan worden. Wholly Science onthult deze Cosmische Wetenschap.

 

De Pateo Nieuwsbrief slaat weer een weekje over

Traditiegetrouw komt de familie van mijn moeders kant al vele tientallen jaren tijdens het lange Hemelvaartsweekeinde bijeen op een camping ergens in Nederland. Deze keer staan we in de provincie Overijssel. Dit betekent dat er volgende week alweer geen Pateo Nieuwsbrief wordt rondgestuurd. Daarna pak ik de regelmatige draad weer op, en stuur ik wekelijks op de vrijdagochtend de Pateo Nieuwsbrief rond.

 

Wat is er de komende periode te doen in het Pateo Center?

Morgenavond (2 mei) spreekt oud-Atlantiër Harrold de Weerd zich uit. De avond erna (vrijdag 3 mei) zet misschien wel de beste numeroloog van Nederland, Gerrit Jansen, de aanwezigen op hun nummer. Aanstaande zaterdag (4 mei) houdt de SOPN een open informatiebijeenkomst in Oudewater. Alleen mensen die respectvol met alle anderen om weten te gaan zijn hierbij welkom. Wie dat niet kan, die kan beter komende zaterdag niet naar het Pateo Center in Oudewater komen, want ik zet querulanten zonder pardon persoonlijk buiten de poort.

 

De oplettende bezoeker van Pateo.nl heeft gezien dat het activiteitenprogramma de afgelopen weken flink is aangevuld. Daarvoor wil ik graag mijn hartelijk dank uitspreken aan Barbara, die verder liever achter de schermen wil blijven. Zij heeft bijvoorbeeld de lezing door Rob Derksen op vrijdagavond 17 mei over ADHD, autisme en borderline georganiseerd.

 

Heb je het lange pinksterweekeinde nog geen plannen, kom dan naar het Pateo Center voor het volgen van één of meerdere Wholly Science workshops (Fair Talk, Numerologie, Maya Astrologie, Chinese Astrologie, Nine Star Ki, Feng Shui, Enneagram, Westerse Astrologie, Voeding & Gezondheid). De dinsdagavond na Pinksteren (21 mei) geeft Peter Toonen een opzienbarende lezing. Daarna, op donderdag 23 mei, herhaalt Anton Teuben zijn lezing over universele kennis voor iedereen.

 

Op vrijdagavond 24 mei geeft Jasper van Well een workshop over EFT (Emotional Freedom Technique). Op zaterdag 25 mei verzorgt Pleun Snoek de eerste lezing, die gaat over de bevrijding van het ego. Daarna spreekt Marijke Creveld over stralingsproblematiek en de geneeskracht van de kaki en andere bomen in de homeopathie. Die Pateo-lezingenzaterdag wordt afgesloten door Loek Stroeken via een lezing over zilverwater als natuurlijk antibioticum.

 

Op zondag 26 mei staat Biodanza met Robert de Jong op het programma. Daarna geeft Thea Kramer een interactieve demonstratie over Quantum Reset Touch.

 

Op vrijdagavond 31 mei 2013 vertelt Eveline van Dongen over leven vanuit je hart, in liefde en kracht. Op zaterdag 1 juni begint Margreet Andriol de Pateo-lezingenzaterdag met de boodschap van je (innerlijk) kind, gevolgd Guido van Mierlo over de balans tussen water en zout en het belang ervan voor je gezondheid.

 

En op zondag 2 juni zal er een unieke studiedag Germaanse Geneeskunde zijn onder leiding van Boris Aurea.

 

Kijk voor meer informatie over het activiteitenprogramma vanuit Pateo op de Nederlandstalige agenda op Pateo.nl. Voor alle activiteiten geldt dat de deelname op volgorde van aanmelding is. Zonder aanmelding is deelname dus niet mogelijk.

 

Graag tot (weer-) ziens in het Pateo Center te Oudewater. En bedankt voor het lezen (en eventueel doorsturen of herpubliceren) van deze Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid / Pateo.nl – Wholly Science

 

Pateo Center: Centrum voor Heelkunde / Center for Wholly Science

 

Ook (gedeeltelijk) gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

o       martinvrijland.wordpress.com (met reactiemogelijkheid) [helaas is Martijn Alberda de bronvermelding ‘vergeten’]

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de tweeënvijftigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.