Pateo Nieuwsbrief (van 14 mei 2013)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief053.htm

 

o       Pateo Nieuwsbrief voortaan op de dinsdagochtend

o       Pateo Center vraagt met schroom om donaties

o       Kort introductiefilmpje over Wholly Science

o       Artabana Nederland in een stroomversnelling

o       Wat is er de komende periode te doen in het Pateo Center?

 

Agenda van het Pateo Center:

Vrijdagavond 17 mei : lezing door Rob Derksen

Pinksterzaterdag 18 mei : workshops Fair Talk, Numerologie, Maya Astrologie

Pinksterzondag 19 mei : workshops Chinese Astrologie, Nine Star Ki, Feng Shui

Pinkstermaandag 20 mei : workshops Enneagram, Westerse Astrologie, Voeding & Gezondheid

Dinsdagavond 21 mei : lezing door Peter Toonen

Donderdagavond 23 mei : lezing door Anton Teuben

Vrijdagavond 24 mei : workshop door Jasper van Well

Zaterdag 25 mei : lezing door Pleun Snoek

Zaterdag 25 mei : lezing door Marijke Creveld

Zaterdag 25 mei : lezing door Loek Stroeken

Zondag 26 mei : Biodanza met Robert de Jong

Zondag 26 mei : interactieve demonstratie door Thea Kramer

Vrijdagavond 31 mei : lezing door Eveline van Dongen

Zaterdag 1 juni : lezing door Margreet Andriol

Zaterdag 1 juni : lezing door Guido van Mierlo

Zondag 2 juni : Studiedag Germaanse Geneeskunde door Boris Aurea

(Kijk bij de Agenda op Pateo.nl voor meer informatie)

Contact en/of aanmelden via: Center @ Pateo.nl (zonder spaties)

 

Pateo Nieuwsbrief voortaan op de dinsdagochtend

Na ruim een jaar lang de wekelijkse Pateo Nieuwsbrief op de vrijdagochtend te hebben rondgemaild, wordt voortaan de dinsdagochtend het verschijningsmoment van deze digitale nieuwsbrief. Dat doe ik omdat de meeste activiteiten in het Pateo Center in het weekeinde worden gehouden, en dan is een aankondiging (of herinnering) op de vrijdagochtend voor sommigen vaak te laat.

 

Pateo Center vraagt met schroom om donaties

Toen het Pateo Center in januari van dit jaar van start ging waren mijn verwachtingen hoog gespannen. Helaas hebben de bezoekersaantallen hier in deze eerste bijna vijf maanden nog niet helemaal aan kunnen voldoen. Daarom doe ik nu, zei het met de nodige schroom, een beroep op jou als lezer van deze gratis nieuwsbrief om het Pateo Center eenmalig financieel te ondersteunen. Iedere donatie is zeer welkom en kan worden overgemaakt op rekeningnummer 1561.55.753 t.n.v. J.H. Oldenkamp. De extra informatie voor internationale overboekingen staat vermeld onder het kopje ‘donaties’ (link). Bij voorbaat wil ik graag alle donateurs van harte bedanken voor hun ruimhartige hulp!

 

Kort introductiefilmpje over Wholly Science

Met dank aan Frank Bonte van Nulpuntenergie.net staan er sinds deze maand twee korte introductiefilmpjes over Wholly Science op youtube. Beide zijn opgenomen tijdens de afgelopen Energieweek in het Franse Centre Lothlorien. De Nederlandstalige versie duurt een kwartier (link). In de Engelstalige versie, met een totale speelduur van een uur, ga ik dieper in op de betekenis van de 9 niveaus (link). Voor beide presentaties gebruik ik de flipover, waardoor het verhaal volgens velen beter binnenkomt.

 

Artabana Nederland in een stroomversnelling

Wie onlangs heeft gekeken op de website Artabana.nl, die heeft kunnen constateren dat Artabana Nederland in een stroomversnelling is geraakt. Aan het begin van de maand berichtte ook WantToKnow.nl hier al over (link). Artabana Nederland wordt nu getrokken door een geheel nieuw team, en dat is goed te merken. Terwijl ik zelf nog steeds wacht op de rechtszaak waarin het hoger beroep in mijn zaak tegen het College van Zorgverzekeringen (CvZ) wordt behandeld (link), speelt er op 22 mei aanstaande een vergelijkbare zaak, nu bij de rechtbank in Leeuwarden. Het is mijn inschatting dat Artabana Nederland vanaf 2014 volledig zal functioneren als een (gedoogde) zorgverzekering. Laat je voor 22 mei zien dat je ook geïnteresseerd bent in Artabana, dan zal dat wel eens van groot belang kunnen zijn voor deze rechtszaak.

 

Wat is er de komende periode te doen in het Pateo Center?

Aanstaande vrijdagavond (17 mei) verzorgt Rob Derksen een lezing over ADHD, autisme en borderline.

 

Zaterdag aanstaande (‘Pinksterzaterdag’) kun je deelnemen aan workshops over Fair Talk, numerologie en de Maya Astrologie. Op Pinksterzondag staan workshops over de Chinese Astrologie, Nine Star Ki en Feng Shui op het programma, gevolgd door workshops over het Enneagram, de Westerse Astrologie en Voeding & Gezondheid op Pinkstermaandag. Je kunt nog meer uit deze interactieve workshop halen door bij jouw aanmelding ook jouw geboortedatum, -tijd en -plaats door te geven. Aangezien ik deze 9 workshops zal geven, kan ik dan in de voorbereiding jouw cijfers uitrekenen, en je deze tijdens de workshop uitleggen.

 

Op de dinsdagavond na Pinksteren (21 mei) geeft Peter Toonen een opzienbarende lezing. Daarna, op donderdag 23 mei, herhaalt Anton Teuben zijn lezing over universele kennis voor iedereen.

 

Op vrijdagavond 24 mei geeft Jasper van Well een workshop over EFT (Emotional Freedom Technique). Op zaterdag 25 mei verzorgt Pleun Snoek de eerste lezing, die gaat over de bevrijding van het ego. Daarna spreekt Marijke Creveld over stralingsproblematiek en de geneeskracht van de kaki en andere bomen in de homeopathie. Die Pateo-lezingenzaterdag (op 25 mei) wordt afgesloten door Loek Stroeken via een lezing over zilverwater als natuurlijk antibioticum.

 

Op zondag 26 mei staat Biodanza met Robert de Jong op het programma. Daarna geeft Thea Kramer een interactieve demonstratie over Quantum Reset Touch.

 

Op vrijdagavond 31 mei 2013 vertelt Eveline van Dongen over leven vanuit je hart, in liefde en kracht. Op zaterdag 1 juni begint Margreet Andriol de Pateo-lezingenzaterdag met de boodschap van je (innerlijk) kind, gevolgd Guido van Mierlo over de balans tussen water en zout en het belang ervan voor je gezondheid.

 

En op zondag 2 juni zal er een unieke studiedag Germaanse Geneeskunde zijn onder leiding van Boris Aurea.

 

Kijk voor meer informatie over het activiteitenprogramma vanuit Pateo op de Nederlandstalige agenda op Pateo.nl. Voor alle activiteiten geldt dat de deelname op volgorde van aanmelding is. Zonder aanmelding is deelname dus niet mogelijk.

 

Graag tot (weer-) ziens in het Pateo Center te Oudewater. En bedankt voor het lezen (en eventueel doorsturen of herpubliceren) van deze Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl onthult heelheid / Pateo.nl – Wholly Science

 

Pateo Center: Centrum voor Heelkunde / Center for Wholly Science

 

Ook gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de drieënvijftigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.