Pateo Nieuwsbrief (van 21 juni 2013)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief059.htm

 

o       Het Libië-scenario lijkt voor Syrië niet te werken

o       Twee Vlamingen hebben de ‘tweede zon’ met het blote oog gezien

o       Vandaag is het de langste dag

o       Wholly Science Week dit najaar in Frankrijk

o       “Ik heb toch niets te verbergen”

o       Morgenmiddag SOPN-bijeenkomst in Ede

o       Nederlandstalige editie van ‘Understanding God’ volgt later

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Het Libië-scenario lijkt voor Syrië niet te werken

Hoe werkte het Libië-scenario? Stap 1 is het inhuren van neprebellen uit omringende landen, zodat ze voor lekenogen als autochtonen kunnen doorgaan, en vervolgens deze neprebellen flink bewapenen. Stap 2 is het bewerkstelligen van een no-fly-zone, zodat de luchtmacht van het betreffende land buiten spel wordt gezet, en de agressor (onder officiële aanvoering van de USA (maar in werkelijkheid onder geheime leiding van Israël) een groot deel van rest van het leger kan uitschakelen. In stap 3 nemen de neprebellen het land over, waarna dit land feitelijk in handen komt van de agressor.

 

Bij Libië werkte dit scenario, en kregen we door de officiële pers een lange stroom van leugens over ons uitgestort over Muammar Kaddafi. In een nieuwsbrief uit die periode heb ik hier uitgebreid aandacht aan besteed. Ook nu rond Syrië zien we in de officiële berichtgeving alleen maar pro-aggressor-verhalen, waarin we een zwaar vertekend beeld van de Syrische president Bashar al-Assad voorgeschoteld krijgen, aangevuld met absurde leugens (zoals die over het gebruik van chemische wapens). Ook nu weer zijn ongeveer 95% van de ‘rebellen’ gerekruteerd uit de omringende landen. Zijn onze journalisten nu echt zo onnozel dat ze dit doorzichtige plan van de agressor niet kunnen zien?

 

Op zondag 5 mei jl. heeft Israël een zware luchtaanval uitgevoerd op Jamraya, vlak bij de Syrische hoofdstad Damascus. Daarbij is een ultrazware bom gebruikt, die gepaard ging met een ongekende lichtflits (alleen een kernbom is nog zwaarder). De beelden daarvan zijn op het internet te vinden (video). De reguliere pers heeft hier nauwelijks aandacht aan besteed. Was deze megabom bedoeld om de ‘vijand’ te waarschuwen? Was het een test om te zien hoe ver ze kunnen gaan, ook in relatie met de internationale pers? Voor Rusland was het in ieder geval een flinke stap te ver, en heeft daarop besloten om de agressor (Israël en diens pitbull USA) niet langer zijn gang te laten gaan. De no-fly-zone (stap 2) zal er zeker niet komen, en bovendien is Rusland het Syrische leger gaan helpen met afweergeschut tegen de moordende bombardementen door de agressor.

 

Na de Israëlische megabom kwam onmiddellijk de vraag weer omhoog of Israël kernwapens heeft. Eigenlijk weet iedereen wel dat dit zo is, ook al is het nooit officieel bevestigd. Bovendien heeft Israël het zogeheten non-proliferatieverdrag (dat het bezit van kernwapens beperkt) niet ondertekend. Zijn we nu een stap dichterbij de voorspelde derde wereldoorlog gekomen? Of zijn we als mensheid nu toch echt wel klaar met dit achterhaalde spelletje van de machtwellustelingen?

 

In de nacht van afgelopen zondag op maandag heeft Israël opnieuw zo’n megabom laten vallen in de buurt van Damascus. Deze keer werd de militaire vliegbasis Al-Miza zwaar getroffen. Er is dus blijkbaar een echte oorlog aan de gang tussen Israël en Syrië. Waarom gebeurt dit in het geheim? Is dit dan toch het begin van het einde (in ieder geval voor de betreffende regio)?

 

Twee Vlamingen hebben de ‘tweede zon’ met het blote oog gezien

Onderstaand ooggetuigeverslag kreeg ik maandagochtend jl. toegemaild. Omwille van de privacy laat ik de naam van deze getuige buiten deze nieuwsbrief, maar ik durf te garanderen dat het een authentieke getuigenis is:

Gisterenavond rond 21h15 reden mijn vriendin en ik nog naar Poperinge in West-Vlaanderen om nog iets te eten. De zon begon aan de ondergang maar was nog wit-geel van kleur en zeer fel, bovendien hing er natuurlijk een reeds uitgewaaierde chemtrail-nevel, waardoor we de zon als bol zelf niet konden zien, we zagen eerder een enorme halo van fel verblindend wit-geel licht. Aan de rand van die halo, links boven de plaats waar de zon zich bevond zagen we heel duidelijk een oranjerode bol, ongeveer de grootte van één derde van de zon met daaraan verbonden een enorme ‘staart’ in driehoeksvorm fonkelend in allerlei prachtige lichtende kleuren. We zijn onmiddellijk gestopt om het fenomeen beter te bekijken, en stelden toen ook met spijt vast dat we geen mobiel of camera in de auto hadden... dus jammer genoeg geen foto’s, geen ‘bewijs’ maar wij weten natuurlijk wat we hebben gezien, voor ons bewijs genoeg! We konden de ‘bruine dwerg’ zo'n 2 minuten met het blote oog gadeslaan, we zagen aan de staart dat het object behoorlijk vaart maakte, vanuit ons gezichtspunt, richting zon. Het verschijnsel verdween tenslotte in de felle gloed van de halo rond de zon. We zijn er zeker van de zogenaamde tweede zon te hebben gezien, de bol was te groot om een komeet of rotsblok te zijn. Bovendien die enorme staart.... Wat mij wel opviel is dat terwijl wij daar stonden, auto gestopt midden van de weg, wij tweeën naast de auto ,starend naar het fenomeen, er verschillende andere auto’s passeerden. De inzittenden keken echter verbaasd naar ons ( zo van waar staan die nu naar te kijken) het leek alsof ze niet zagen wat wij zagen. Mijn gevoel zegt me dat dit met bewustzijn te maken heeft, dat mensen waarvan het bewustzijn niet zover is ontwikkeld het ofwel niet kunnen zien, ofwel het wel zien maar het niet als iets speciaals (h)erkennen. Zijn er daarom vele ‘geruchten’ in omloop maar geen sluitend ‘bewijs’? Voor ons is het duidelijk: dat ding komt eraan, het is groot; heeft een rotvaart en het sleept een prachtige maar waarschijnlijk gevaarlijke (puin)staart achter zich aan. Een verklaring ook misschien voor het dolgedraaide weer van de laatste maanden? We zeggen in ieder geval onze geplande reis naar de States af vanwege hetgeen we hebben gezien en de waarschijnlijk juiste veronderstelling dat dit ding in de komende weken hier in de buurt zal arriveren en zijn invloed ongetwijfeld zal doen gelden...

 

Woensdagavond jl. liet een vriend mij een foto zien die hij zelf had genomen en waarin een groot lichtgevend object naast de zon te zien is. Hij gaat mij deze foto toesturen, en dan zal ik deze via Pateo.nl op het internet zetten (naschrift: dat is inmiddels gebeurd: link). Je kunt daarnaast ook het weer in de gaten houden, want het is voor mij duidelijk dat het steeds onrustiger worden van het weer (wat zich ook al niet meer zo goed laat voorspellen) een voorbode is van iets veel groters.

 

Vandaag is het de langste dag

Het officiële moment van de zomerzonnewende van dit jaar was om 4 minuten over 7 vanochtend. Het blijft vandaag het langste licht van het gehele jaar. Dit betekent dat vandaag de hemelboog van de zon Helios (in het Oude Egypte gepersonifieerd als de zonnegod Ra en later in de Bijbel als Jezus Christus, de zon van God) het allergrootste is. De komende drie dagen blijft deze boog evengroot. Pas vanaf 25 juni beginnen de nachten weer te lengen, en worden de dagen weer korter, evenals de hemelboog van de gezalfde Messias. Hoe dan ook, de zomer is begonnen. Het zou wel eens een zeer hete zomer kunnen gaan worden.

 

Wholly Science Week dit najaar in Frankrijk

Na drie maal op rij in het Franse Centre Lothlorien de Wholly Science Week (aanvankelijk de Bewustzijnsweek genoemd) in het voorjaar te hebben gehouden, telkens ongeveer halverwege de maand april, wordt deze week dit jaar ook in het najaar aangeboden. Ben jij van 13 tot 19 oktober a.s. van de partij tijdens de vierde editie van de Wholly Science Week? Kijk voor meer informatie en aanmelding bij de Agenda op de Nederlandstalige deel van Pateo.nl.

 

Ik heb toch niets te verbergen

We wisten natuurlijk allang dat we door Big Brother in de gaten worden gehouden. Sinds de onthullingen door de 29-jarige oud-CIA-medewerker Edward Snowden (die daarvoor zijn gehele opgebouwde bestaan durfde op te geven: relatie, werk, woning) weten we nu ook hoe ver dit gaat, namelijk veel te ver. Wist je trouwens ook dat de Amerikaanse geheime dienst NSA (National Security Agency) aan de basis stond van het bedrijf Google. Gebruik je nog steeds Google om op het internet te zoeken? Of gebruik je StartPage.com, omdat deze zoekmachine geen IP-adressen opslaat? Wist je trouwens dat StartPage een Nederlands bedrijf is?

 

Veel mensen realiseren zich helemaal niet dat er eigenlijk nu al helemaal geen privacy meer is. Al onze communicatie en al onze verplaatsingen worden nauwlettend in de gaten gehouden. “Wat geeft dat nou? Ik heb toch niets te verbergen!” Met deze reactie, die we veel in de mainstream media hebben mogen horen, zijn velen gehersenspoeld, want daar gaat het namelijk helemaal niet om. Waar het wel om gaat is dat de Staat (alias Big Brother) alle ‘andersdenkenden’, alle ‘criticasters’ en alle zogenaamde ‘terroristen’ er zo uit kan vissen, om de maatschappij te ‘zuiveren’ van deze ‘luizen in de pels’. Big Brother wil dat alle mensen gehoorzaam en onderdanig precies doen wat ze wordt verteld. Om dat te bereiken worden de mensen doelbewust steeds dommer (via vooral de televisie en de afbraak van het onderwijssysteem), lichamelijk steeds zwakker en met steeds minder wilskracht. Voor die paar vissen die wel tegen de stroom in kunnen zwemmen, daarvoor is een programma als PRISM bedoeld. Wat voor wereld laten we, als we zo doorgaan, achter voor onze kinderen, kleinkinderen en/of achterkleinkinderen? Een wereld waarin een totalitair regiem de dienst uitmaakt? Of een vrije wereld, en dan bedoel ik de echte vrijheid van volledige individuele soevereiniteit? Het is aan onze generatie om een halt toe te roepen aan de onbevredigbare machtwellust van de machtskakkerlakken. “Tot hier en niet verder. Mijn privé-zaken zijn mijn privé-zaken. Daar heeft de overheid niets mee te maken. Ophouden dus met dat bespioneren.” (Voor meer achtergrondinformatie hierover kun je de één-uur durende online film ‘Panopticon’ van Peter Vlemmix bekijken: link.)

 

Morgenmiddag SOPN-bijeenkomst in Ede

Dankzij de inzet van nieuwe vrijwilligers (Greta, Derya en Albert) houdt de SOPN morgenmiddag (zaterdag 22 juni) in Ede een vervolgbijeenkomst op die van 4 mei jl. Zelf ben ik daar helaas niet bij aanwezig, vanwege het optreden van mijn jongste zoon, dat ik als trotse vader natuurlijk niet wil missen. Kijk voor meer informatie over deze SOPN-vervolgbijeenkomst op SOPN.nl.

 

Nederlandstalige editie van ‘Understanding God’ volgt later

Van vele kanten is mij gevraagd wanneer de Nederlandstalige editie van mijn nieuwe boek (‘Understanding God’) verschijnt. Dat zal echter nog even duren. Tot die tijd kan ik het boek ‘Wakkere Wetenschap’ van harte aanbevelen. Bij de Frontier Bookshop aan de Leliegracht 42 in Amsterdam zijn nog volop exemplaren van dit onthullende boek te koop, evenals via de webshop op FrontierWorld.nl (link). Ook via Pateo.nl kan dit boek worden gekocht. Zodra de eerste druk van ‘Understanding God’ is uitverkocht, komt er eerst een uitgebreide, tweede druk van dit boek. Pas daarna ga ik werken aan de vertaling ervan, getiteld ‘God begrijpen’. Ik verwacht dat deze Nederlandstalige editie pas vanaf eind 2013 leverbaar zal zijn.

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

o       Open kennismakingsdag Wholly Science op zondag 14 juli a.s. in het Centrum Goud te Eibergen (Achterhoek) (link)

 

Bedankt voor het lezen (en eventueel doorsturen of herpubliceren) van deze Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (- the Healing of Science and Religion -)

 

Ook gepubliceerd via:

o       Boinnk.nl (met reactiemogelijkheid)

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de negenenvijftigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.