Pateo Nieuwsbrief (van 28 juni 2013)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief060.htm

 

o       Santos Bonacci alias Mr. AstroTheology komt op 8 september naar Nederland

o       Deelnemers aan Wholly Science webinars afkomstig uit 41 landen

o       Robotvliegtuig vermoordt doelbewust Amerikaanse onderzoeksjournalist

o       Zelfs de Trouw bericht over de bankster-praktijken

o       Twee velden met genetisch gemanipuleerde suikerbieten opzettelijk platgebrand

o       Mondiale protestmars tegen chemtrails en geo-engineering op 25 augustus

o       Er hang iets in de lucht; dat moet haast wel

o       De Pateo Nieuwsbrief houdt in juli en augustus zomerreces

 

Santos Bonacci alias Mr. AstroTheology komt op 8 september naar Nederland

Ergens in 2010 zag ik voor het eerst een video van de in Italië geboren en in Australië wonende Santos Bonacci (na een tip van een trouwe bezoeker van Pateo.nl). Ik was gelijk verkocht en zocht onmiddellijk contact met hem. Sindsdien hebben we regelmatig een gesprekje via skype. Heb je nog nooit van hem gehoord, neem dan maar eens een kijkje op zijn videokanaal genaamd MrAstrotheology (link). Deze zomer komt Santos naar Europa. Ik ben erg blij dat hij onderweg van Noord-Ierland naar Italië een tussenstop in Amsterdam wil maken. Dat gebeurt op zondag 8 september a.s. (helaas voor in ieder geval mijzelf stond op deze datum ook al de Studiedag Germaanse Geneeskunde in Baarn gepland, die voor alle duidelijkheid ook zonder mij gewoon doorgaat). Ik zoek nog een geschikte locatie voor de onthullende lezing door Santos. En een logeeradres zou ook een goed idee zijn. Beiden graag in of rond Amsterdam, want hij landt op Schiphol. Omdat ik graag een idee wil hebben van de opkomst, vraag ik om via de mail aan mij kenbaar te maken of je van plan bent deze unieke kans om Santos in het echt mee te maken te benutten. Ik stuur daarop geen antwoordmail terug, want het is alleen maar om een indicatie te krijgen voor de grootte van de zaal. Hou voor het vervolg de Agenda op Pateo.nl in de gaten. (Dit staat ook in de Engelstalige nieuwsbrief van vandaag: link.)

 

Deelnemers aan Wholly Science webinars afkomstig uit 41 landen

Via de online conference room van The School of the Holy Science (link) heb ik inmiddels zeven maal een webinar-sessie van telkens twee uur mogen verzorgen. Daarbij word ik vrijwel altijd geassisteerd door Pateo-kernteamlid Sven Visser. Hij heeft ook de nationaliteiten van de deelnemers bijgehouden. Deze deelnemers waren afkomstig uit de volgende landen (in alfabetische volgorde): Argentinië, Australië, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Colombia, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Haďti, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Israël, Kroatië, letland, Luxemburg, Malta, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oekraďne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Schotland, Spanje, Tobago, Trinidad, Tsjechië, Uruguay, USA, Zweden en Zwitserland. Daarmee is het Wholly vuurtje in dus 41 verschillende landen aangestoken. Aan het meest recente webinar van zondag j.l. namen 85 mensen uit 20 verschillende landen deel. Wanneer ik weer een webinar geef weet ik nog niet. (Dit staat ook in de Engelstalige nieuwsbrief van vandaag: link.)

 

Robotvliegtuig vermoordt doelbewust Amerikaanse onderzoeksjournalist

Op dinsdag 18 juni j.l. in Los Angeles werd de Amerikaanse onderzoeksjournalist Michael Mahon Hastings op 33-jarige leeftijd vermoord doordat zijn auto werd opgeblazen door een drone (een robotvliegtuig). Naar het schijnt stond Michael Hastings op het punt iets ‘groots’ bekend te maken, maar wilde hij eerst een veilig heenkomen zoeken. Volgens een artikel op WhatDoesItMean.com (link) was hij op weg naar het Israëlische consulaat in Los Angeles. Met minder dan nog slechts 15 kilometer te gaan tot dat veilige onderkomen werd zijn auto door deze drone met een voltreffer opgeblazen. In de officiële berichtgeving zou hij tegen een boom aan zijn gereden. Op de foto’s die te zien zijn op de Engelstalige website van de Amerikaanse freelance journalist Jim Stone is duidelijk te zien dat er geen enkele sprake is van een botsing met een boom, maar alles met een (ingeslagen) bom (link). Michael deed veel onderzoek naar onder andere de NSA, ook al genoemd in de voorgaande Pateo Nieuwsbrief. Blijkbaar wilden de machtskakkerlakken er niet nog een Edward Snowden bij. Maar hebben de machtskakkerlakken dan nog niet helemaal door dat het hek al van de dam is, en het steeds meer gaat lijken op dweilen met de kraan open? Wij, de mensen van deze planeet, zijn volkomen klaar met de machtspiramide en alle ellende die daaruit voortkomt. Wij willen vrijheid, evenwaardigheid en eerlijkheid. (Met dank aan de collega’s van Niburu.co, die over de moord op Michael Hastings uitgebreid hebben bericht de afgelopen week.) (Update: Naschrift door de redactie van Niburu.nl: “De website Whatdoesitmean.com of eigenlijk Eutimes.net wordt gerund door Sorcha Faal, een ‘troll’ die betaald krijgt om desinformatie te verspreiden.”) (Zie voor meer achtergrondinformatie het artikel van vandaag hierover op WantToKnow.nl: link.)

 

Zelfs de Trouw bericht over de bankster-praktijken

Het woord ‘bankster’ is een samentrekking van bankier en gangster. Steeds meer mensen krijgen door dat de bankiers inderdaad de ergste gangsters van deze tijd zijn. In de sidestream media zijn hier al meer dan genoeg bewijzen van gegeven. Afgelopen woensdag verscheen er echter ook in de digitale versie van het dagblad de Trouw een zeer ontluisterend artikel over deze bankster-praktijken (link). Uit dat artikel blijkt dat enkele topmannen van de bank Anglo Irish wisten dat deze bank niet meer te redden zou zijn. Ze hebben de misleiding echter toch volgehouden, waardoor Ierland (lees: de Ierse belastingbetalers) vele miljarden euro’s kwijtraakte. Wanneer begrijpt nu toch ook de rest van de 99% eindelijk dat deze banksters onze samenleving naar de knoppen helpen, samen met de criminele praktijken van de rest van die zogenaamde ene procent van de wereldbevolking.

 

Twee velden met genetisch gemanipuleerde suikerbieten opzettelijk platgebrand

In het oosten van de Amerikaanse staat Oregon zijn het afgelopen weekeinde twee volle velden met genetisch gemanipuleerde suikerbieten opzettelijk platgebrand (link). In totaal zijn er 6500 planten één voor één uit de grond getrokken en daarna in brand gestoken. Daardoor is 40.000 kilogram nepsuikerbieten vernietigd. Deze doelbewuste brandstichting werd daarna angstvallig stilgehouden door de mainstream media, omdat criminele bedrijven als Monsanto en Syngenta doodsbang zijn voor een volksopstand tegen hun genetisch gemanipuleerde misdaden.

 

Mondiale protestmars tegen chemtrails en geo-engineering op 25 augustus

Wie nu nog steeds niet weet wat chemtrails zijn, die heeft de afgelopen twintig jaar blijkbaar niet goed naar de lucht gekeken. Bij de Tweede Kamerverkiezingen van vorig jaar deed de Nederlandse mainstream media nog alsof deze chemtrails niet zouden bestaan, terwijl het in verschillende landen allang was toegegeven. Anno 2013 kan niemand het nog langer ontkennen. Steeds meer mensen willen dat dit sproeien per direct dient te stoppen. Wereldwijd gaan daarom miljoenen mensen op zondag 25 augustus a.s. de straat op voor een massale demonstratie tegen chemtrails en geo-engineering. Onder de vele grote steden waar dan deze protestmars wordt gehouden zijn in ieder geval Brussel en Den Haag. Kijk voor meer informatie bij de Agenda op Pateo.nl.

 

Er hang iets in de lucht; dat moet haast wel

Vorige week vrijdag heb ik een viertal foto’s via Pateo.nl online gezet waarop witte rondjes naast de zon Helios te zien zijn. Twee dagen daarna heb ik in een update van die webpagina (link) aangegeven dat het geen foto’s van de tweede zon zouden zijn. Ik heb dat gedaan omdat ik zelf ook altijd zo hamer op echt, onomstotelijk bewijs. Ik merk nu dat ik in een spagaat ben beland tussen mijn verstand en mijn gevoel. Mijn verstand wil al die deskundigen (of zijn dit allemaal professionele debunkers) niet zomaar aan de kant schuiven. Maar mijn gevoel vertelt me dat hier wel degelijk iets aan de gang is. Bovendien zijn deze foto’s allemaal genomen nadat het ook met het blote oog werd gezien, wat dus nooit een lens flare kan zijn geweest! Gisteravond heb ik daarom een tweede update geplaatst, met daarin ook de stand van de binnenplaneten op het moment dat de foto’s zijn genomen. Verder zijn zelfs op satellietbeelden enorme objecten vastgelegd (wat volgens een deskundige ook weer geen hemellichamen zouden zijn, maar een stofje op de lens?). Kortom, wat is waar? Ik blijf het uiteraard op de voet volgen, maar ik wacht nog steeds op het 100%-waterdicht en ondubbelzinnige bewijs van het bestaan van deze tweede zon. Daarnaast wordt het voor mij steeds duidelijker dat die chemtrails alles te maken moeten hebben met de komst van deze tweede zon. Allereerst belemmeren ze ons het zicht op dit hemellichaam. En ten tweede compenseren ze (enigszins) de invloed op ons weer door de komst van deze tweede zon. Als een soort toegift zie je hiernaast een foto met daarop twee zonnen, die ik deze week kreeg doorgestuurd (met dank aan Martien). Deze foto, genomen in Hawaď, is echter al een paar jaar oud, en ook hierbij weet ik niet zeker of het rechter object de tweede zon is. Ik meen echter duidelijk te voelen dat iets in de lucht hangt. Het zal nu vast wel snel duidelijk worden. Ik denk zelf dat dit vanaf augustus het geval zal zijn. Afijn, we zullen het wel zien? Of is het dan misschien al te laat om nog voorbereidingen te treffen?

 

De Pateo Nieuwsbrief houdt in juli en augustus zomerreces

De wekelijkse Pateo Nieuwsbrief slaat even twee maanden over. Alleen wanneer daarvoor een goede aanleiding is kan in de maanden juli of augustus een speciale editie verschijnen. De eerstvolgende reguliere editie van de Pateo Nieuwsbrief wordt op vrijdag 6 september rondgestuurd.

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

o       Zondag 14 juli a.s. in het Centrum Goud te Eibergen in de Achterhoek: Gratis kennismakingsdag Wholly Science (link)

o       Zondag 8 september a.s. bij Kanexia in Baarn: Studiedag Germaanse Geneeskunde (link)

o       Van zondag 13 tot zaterdag 19 oktober a.s. in het Centre Lothlorien in de Franse streek Haute Marne: de vierde editie van de Wholly Science Week (link)

 

Bedankt voor het lezen (en eventueel doorsturen of herpubliceren) van deze Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (- the Healing of Science and Religion -)

 

Ook gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de zestigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.