Pateo Nieuwsbrief (van 8 augustus 2013)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief061.htm

 

o       Extra Pateo Nieuwsbrief vanwege diverse ontwikkelingen

o       Enorme zonne-uitbarstingen in september volgens Edward Snowden?

o       Wat is de betekenis van de gewasformatie in Stadskanaal?

o       Wat staat ons op korte termijn te wachten?

o       Pateo Radio vanaf september tweewekelijks op de vrijdagavond

o       Let even op wanneer je mij een bericht stuurt

o       Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Extra Pateo Nieuwsbrief vanwege diverse ontwikkelingen

Zoals in deze nieuwsbrief kan worden gelezen, zijn er diverse ontwikkelingen, die mij allemaal sterk de indruk geven dat ons iets boven het hoofd hangt, wat op zeer korte termijn voor iedereen duidelijk zal zijn. Hoewel ik nog steeds geen keiharde bewijzen heb, wil ik onderstaande informatie toch nu graag via deze nieuwsbrief verder verspreiden. De eerstvolgende reguliere Pateo Nieuwsbrief verschijnt op vrijdagochtend 6 september.

 

Enorme zonne-uitbarstingen in september volgens Edward Snowden?

In Pateo Nieuwsbrief nummer 59 van 21 juni 2013 (link) werd al eerder aandacht besteed aan de onthullingen van de klokkenluider Edward Snowden. Naast de illegale afluisterpraktijken door de Amerikaanse NSA (die via het programma XKEYSCORE (link) nog veel omvangrijker is dan alleen PRISM!) bracht Snowden volgens de alternatieve nieuwssite Internet Chronicle eind juli vanuit Moskou ook de onthulling dat de overheden al meer dan 10 jaar weten dat er in september van dit jaar (2013) enorme zonne-uitbarstingen zullen zijn, met verstrekkende gevolgen voor het leven op deze planeet (link). Vele Engelstalige alternatieve nieuwssites hebben dit bericht overgenomen. Daarnaast zijn er ook sommigen die menen dat het hier om desinformatie gaat. In relatie met deze onthulling (al dan niet echt) komt de brief, die de Nederlandse minister van Veiligheid en Justitie in juni 2012 aan de Tweede Kamer heeft gestuurd, opeens in een geheel ander licht te staan (link). Het schijnt trouwens dat we eind juli net niet getroffen zijn door een enorme uitbarsting. Worden we wellicht op een indirecte manier gewaarschuwd voor wat ons te wachten staat, omdat een directe manier teveel paniek zou veroorzaken? Of durft de overheid deze cover-up niet toe te geven, omdat dan ook de deksels van vele andere doofpotten zullen afknallen?

 

Wat is de betekenis van de gewasformatie in Stadskanaal?

In de nacht voorafgaand aan zondag 28 juli 2013 zijn er ten noorden van de Onstwedderweg in Stadskanaal diverse cirkels in het graanveld van boer Adams gemaakt. Twaalf jaar geleden gebeurde dit ook al, in precies hetzelfde veld. Aangezien ik ben opgegroeid in diezelfde plaats in Oost-Groningen en ik die weg zeer vele malen heb gefietst, wilde ik graag weten wat de betekenis is van deze gewasformatie. Hoewel er relatief veel aandacht is besteed aan deze graancirkels, ook door de mainstream media, heb ik nergens een onderbouwde interpretatie van deze formatie kunnen vinden. Stel nu eens dat dit echt berichten zijn van bijvoorbeeld hoogontwikkelde ruimtereizigers, waarom willen al die ‘deskundigen’ dan niet precies weten wat ze ons proberen te vertellen (en uiteraard wie de afzender nu werkelijk is). Laten we het eens vergelijken met flessenpost. Iemand probeert via briefjes in een fles om hulp te vragen. Ze spoelen echter aan bij een inheemse stam die de briefjes niet kan lezen, maar wel erg gefascineerd is door iedere aangespoelde fles. Ze verzamelen daarom al die bijzondere flessen, en geven ze een mooi plekje, zodat iedereen ze goed kan zien. Voor mij zijn die flessen (lees: gewasformaties) bijzaak, want ik ben benieuwd naar de boodschap. Richard van Rijswijk vermoedt dat deze formatie een verwijzing is naar de passage van de komeet Ison, al geeft hij daarvoor geen enkel argument (link). Maar heeft het eigenlijk wel met Ison te maken, die officieel C/2012 S1 heet, en vanaf november waarschijnlijk met het blote oog te zien zal zijn? Of is het juist (alweer) een boodschap over Nibiru? Wie het echt weet, die mag het zeggen.

 

Wat staat ons op korte termijn te wachten?

Nederland kent jaarlijks gemiddeld net iets minder dan vier tropische dagen van 30 graden Celsius of meer. Dit jaar hebben we er al zo’n 50 procent meer gehad, met vorige week vrijdag (2 augustus) zelfs een supertropische dag, wat bijna de warmste dag ooit in Nederland gemeten was (ondanks al die chemtrails). Is er dan toch echt iets aan de hand met het weer? Ook wanneer we kijken naar het aantal inslaande meteorieten, dan zien we een steeds sneller opgaande lijn. Ik heb de afgelopen dagen redelijk veel berichten voorbij zien komen waarin wordt beweerd dat ‘het’ op zeer korte termijn zo duidelijk wordt dat het niet langer te ontkennen of te negeren valt. Er is zelfs iemand die beweert dat het vanaf komende maandag al zover is (link). Via het Engelstalige nieuws op Pateo.nl kunnen nog meer van dergelijke beweringen worden gevonden. Zelf weet ik eerlijk gezegd niet langer wat hiervan te denken. Is het de bedoeling dat we hier bang van worden? Alle puzzelstukjes lijken nu echter wel in elkaar te gaan passen: de Deep Underground Military Bases (DUMBs), de 800 volledig operationele kampen (in de VS) van de Federal Emergency Management Agency (FEMA), de recente, schijnbaar zwaar overdreven maatregelen van de VS-regering (de sluiting van diverse ambassades en het instellen van een grensstrook van 100 miles (ong. 160 kilometer) langs de gehele grens van de VS waarbinnen het Department of Homeland Security (DHS) zonder opgaaf van redenen alle persoonlijke digitale gegevens mag doorzoeken). Zijn al die berichten over terreur- en oorlogsdreiging evenals het illegaal bespioneren van alle mensen niets ander dan afleidingsmanoeuvres? Mogen we misschien niet weten wat ons letterlijk boven het hoofd hangt? Angst is een slechte raadgever. Toch kan het geen kwaad om ons voor te bereiden op uitdagingen als het uitvallen van de stroom, en daardoor ook de uitval van de levering van gas en leidingwater, van alle moderne communicatie en van al het niet-contante geld. Hoe lang hou jij het vol wanneer dit alles er niet meer is?

 

Pateo Radio vanaf september tweewekelijks op de vrijdagavond

Vanaf september is Pateo Radio voortaan iedere vrijdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur te beluisteren via het internetradiostation van Argusoog.org. Iedere (rechtstreeks uitgezonden) aflevering van deze talkshow wordt telkens de week erop herhaald. De gast voor de aflevering van 6 september is waarschijnlijk Matt Presti van The Secret Of Light.com, tevens mijn collega bij de School of the Holy Science.org.

 

Let even op wanneer je mij een bericht stuurt

Momenteel logeer ik in Duitsland. Om mijn mail te kunnen versturen (via SMTP: Simple Mail Transfer Protocol) maak ik noodgedwongen gebruik van een hulp-emailadres. Wanneer je nu bij een berichtje van mij op ‘beantwoorden’ clickt, dan wordt automatisch dat t-online.de-adres gekozen. Wat er echter naar dat hulpadres wordt gestuurd, dat komt niet bij mij aan. Wanneer jij mij dus wilt antwoorden, veranderen dat hulp-emailadres dan even handmatig in: Johan (apestaartje) Pateo.nl.

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

o       Zondag 8 september a.s. bij Kanexia in Baarn: Studiedag Germaanse Geneeskunde (link)

o       Zondag 8 september a.s. in Amsterdam: lezingen over Astrotheologie [VOLGEBOEKT!]

o       Zondag 22 september a.s. in Hotel Flora te Hillegom: lezing over Heelheid (link)

o       Zondag 29 september a.s. in het Theosofisch Centrum in Naarden: lezing over Heelheid (link)

o       Van zondag 13 tot zaterdag 19 oktober a.s. in het Centre Lothlorien in de Franse streek Haute Marne: de vierde editie van de Wholly Science Week (link) [nog slechts enkele plaatsen beschikbaar]

 

Bedankt voor het lezen (en eventueel doorsturen of herpubliceren) van deze Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (- the Healing of Science and Religion -)

 

Ook gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de éénenzestigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief (at) Pateo.nl met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.