Pateo Nieuwsbrief (van 4 maart 2014)

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief084.htm

 

o       Hoe herken je een psychopaat?

o       Stort vandaag de economie in de USA in?

o       Vladimir Putin laat zich niet ringeloren

o       Is nucleaire straling eigenlijk wel zo gevaarlijk?

o       De geneeskrachtige voedingsleer van Johanna Budwig

o       De enige en echte Holocaust vond plaats in de Goelag-kampen

o       Ga jij in april mee naar Frankrijk voor een unieke ontdekkingsweek?

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Hoe herken je een psychopaat?

 

Zolang er nog psychopaten op machtsposities zitten, zal de mensheid niet bij machte zijn haar mondiale problemen op te lossen. Het is daarom belangrijk dat wij psychopaten (dat wil zeggen: mensen zonder ziel) leren onderscheiden van echte, warmbloedige mensen, die wel een (levende) ziel hebben. Aan de hand van de volgende 13 kenmerken kunnen we snel het psychopathische kaf van het bezielde koren scheiden:

 

  1. Een psychopaat is een gladde prater zonder echte diepgang.

  2. Een psychopaat liegt pathologisch, zowel in het klein als in het groot.

  3. Een psychopaat leeft in een eigen fantasiewereld.

  4. Een psychopaat heeft een zeer hoge dunk van zichzelf.

  5. Een psychopaat kijkt neer op alles wat ‘lager’ zou zijn.

  6. Een psychopaat zoekt voortdurend stimulansen.

  7. Een psychopaat reageert impulsief.

  8. Een psychopaat profiteert graag van anderen.

  9. Een psychopaat is zeer bedreven in manipulatie.

10. Een psychopaat heeft geen moraal noch schuldgevoelens.

11. Een psychopaat kent geen empathie of compassie.

12. Een psychopaat voelt zich nooit verantwoordelijk.

13. Een psychopaat erkent nooit eigen fouten.

 

Psychopaten voelen zich zeer thuis in posities waarin ze veel aandacht krijgen en heel eenvoudig hun verantwoordelijkheden kunnen ontlopen. We vinden psychopaten daarom voorop in de politiek, in de media, in directies en in de chirurgie. In de vorige Pateo Nieuwsbrief heb ik de naam van één (zielloze) politicus genoemd, maar ik durf rustig te beweren dat alle ‘succesvolle’ politici in nagenoeg alle landen psychopaten zijn of waren. Deze mondiale psychopatenplaag is de oorzaak van alle grote problemen op deze planeet. Het wordt de hoogste tijd dat we al deze psychopaten één voor één voor een volkstribunaal ter verantwoording roepen. Ga je bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Nederland toch stemmen, weet dan 100% zeker dat jouw stem niet naar een psychopaat gaat. Weet je dat niet absoluut zeker, stem dan beter niet (al is het sowieso beter om op jezelf te stemmen, iedere dag opnieuw).

 

Waar warmbloedige mensen een ziel hebben, daar hebben koudbloedige mensen een leegte. Rood bloed symboliseert warmbloedigheid. Omgekeerd symboliseert blauw bloed koudbloedigheid, wat psychopaten zelf liever typeren als koelbloedigheid. Ik heb al vaker benadrukt dat de blauwbloedige psychopaten dol zijn op het cijfer 7 (tel de cijfers in het logo van Skull & boneS maar eens op). Daarom is de meest koelbloedige actieheld van het witte doek ook ‘007’. Laat bovenstaande checklist maar eens los op James Bond.

 

Kortom, leer met de bovenstaande Pateo Psychopaten Checklist de zielloze nepmensen om jou heen te herkennen, en loop voortaan met een grote boog om deze psychopaten heen (zo dat ze zich niet langer ten koste van jou kunnen voeden). Als een nietsontziende parasiet verwoest een psychopaat zonder pardon jouw leven, om daarna doodleuk nieuwe slachtoffers te maken.

 

 

Stort vandaag de economie in de USA in?

 

Op 25 oktober 2012 stond er op de website van de Washington Times een artikeltje dat de juiste Maya-einddatum 4 maart 2014 moest zijn (link). In dat artikel wordt Paul Volker (1927), de vorige baas van de Federal Reserve van de USA, aangehaald, waarin hij een economische ineenstorting voorspelt die anderhalf jaar zal aanhouden. Berichten op vele websites vertellen ons daarom dat vandaag de economie in de USA in zal storten, zoals ook op de website van lawaaipapagaai Alex Jones (link). Anderen zien in ‘March 4’ een numerologische verwijzing naar March 22 zou zijn, wat dan weer de 322 is van Skull & boneS. Bovendien is 2014 numerologisch een 7 jaar, wat dan een dubbel 7 zou betekenen. Dat is voor mij toch allemaal veel te gezocht. Alleen een triple 7 heeft voor mij betekenis. Ik durf daarom gerust te voorspellen dat er vandaag helemaal niets met een dergelijke impact zal gebeuren, en ook op 22 maart zal dat niet het geval zijn, temeer omdat deze datum dit jaar op een zaterdag valt. Maar je weet het natuurlijk nooit helemaal zeker. Het belooft volgens andere bronnen toch echt een heel belangrijke maand te gaan worden, want ongeveer halverwege maart (2014) zou het mondiale valutasysteem door het IMF worden gereset. Echter, een dergelijk gerucht is vorig jaar ook al eens verspreid. Toen gebeurde er helemaal niets. Zal er nu wel wat gebeuren?

 

 

Vladimir Putin laat zich niet ringeloren

 

Het stiekeme recept dat eerder zo goed werkte in onder andere Egypte en Libië, lijkt in Oekraïne te gaan mislukken (nadat het ook al in Syrië niet helemaal naar wens uitpakte). In de vorige Pateo Nieuwsbrief heb ik uitgelegd waarom nu Oekraïne aan de beurt was (link). Via dat beproefde recept zijn de pro-Russische leiders in Oekraïne in zeer korte tijd vervangen door extreemrechtse marionetten van de mondiale control freaks, na de in scène gezette ‘volksopstand’. Dit alles gebeurde toen Vladimir Putin (1952) nog in Solchi was vanwege de Olympische Spelen. Toen Vladimir echter begreep wat zich had afgespeeld, heeft hij gelijk de koe bij de horens gevat. Nadat zijn voorganger Boris Yeltsin (1931 – 2007) Rusland bijna volkomen had gesloopt, heeft Vladimir in een opvallend korte tijd van Rusland weer een sterk land gemaakt, dat zich bovendien helemaal heeft losgeweekt van de mondiale control freaks door de enorme schuld aan het Internationaal Monetair Fonds helemaal af te betalen. Sindsdien heeft Rusland Iran en Noord-Korea, die beiden eveneens niet via staatschulden gecontroleerd worden door de mondiale control freaks, ingehaald als allergrootste ‘schurkenstaat’ (althans volgens de mondiale control freaks). Daarom bezocht bijvoorbeeld Obama recentelijk nog Georgië, een ander strategisch gelegen buurland van Rusland. In ieder geval laat Vladimir zich het spreekwoordelijke kaas niet van het brood eten. Het zuidelijke schiereiland dat officieel bij Oekraïne hoort, genaamd de Krim (of Crimea in het Engels) was al na een paar dagen weer in handen van pro-Russische leiders. Dat was ook omdat er daar voornamelijk etnische Russen leven. Eigenlijk behoren de gecontroleerde mainstream media de Russische interventie in de Krim dus een humanitaire missie te noemen, want dat is het immers in eerste instantie. Met het falen van de mondiale control freaks in Oekraïne wordt het ontbreken van een vrije pers in het ‘democratische’ Westen voor iedereen klip en klaar. Zelfs de meest goedgelovige westerling moet nu toch wel gaan inzien dat dit helemaal geen onafhankelijke journalistiek is, want het is pure propaganda wat we via hen voorgeschoteld krijgen. Dames en heren mainstream journalisten, wanneer gaan jullie jezelf bevrijden van de opgelegde propagandadictatuur?

 

 

Is nucleaire straling eigenlijk wel zo gevaarlijk?

 

Gistermiddag las ik een artikel op de website Wij Zijn Klaar.nl (link) waarin een voor mij nog onbekende mythe wordt ontzenuwd. Het blijkt namelijk dat het complete verhaal over levensgevaarlijke nucleaire straling totaal niet waar is. De gerenommeerde kernfysicus Galen Winsor (1926 – 2008) at, om zijn verhaal kracht bij te zetten, tijdens zijn lezingen hierover zelfs radioactief poeder op. Zijn we er met ons allen (alweer) ingestonken? Hebben we ons bang laten maken voor nucleaire rampen die nooit echt zijn gebeurd? Ook hier heeft Hollywood weer een belangrijke rol gespeeld. In 1979 verscheen de film ‘The China Syndrome’ over een kernsmelting. Slechts enkele weken later vond dit exact zelfde scenario in het echt plaats in de kerncentrale van Three Mile Island in Harrisburg, Pennsylvania (USA), en sloegen de omwoners massaal op de vlucht voor die ‘levensgevaarlijke’ nucleaire straling. Weet je verder hoeveel mensen er zijn omgekomen bij die zogenaamde ‘kernramp’ van Chernobyl (in de Oekraïne!) uit 1986? De mainstream media suggereerde destijds dat vele duizenden mensen zouden zijn omgekomen. Het werkelijke aantal dodelijke slachtoffers, voornamelijk door de brand, bedroeg echter 56 (link). Kunnen we hieruit concluderen dat het hele angstverhaal over de kernsmelting in 2011 in Fukushima ook aan alle kanten stinkt? Mijn conclusie is van wel. We weten nu allemaal wel dat de (gecontroleerde) overheden liegen. Velen hebben ook door dat organisaties als Greenpeace bedoeld zijn om te misleiden. En binnen de Engelstalige alternatieve media hebben we ook nog eens vele disinformanten, zoals Avaaz.org en Benjamin Fulford (1961). Kijk voor nog meer ontmaskerde misleiders bij de Engelstalige PateoPedia (link). Zal ik binnenkort ook maar eens de Nederlandstalige alternatieve media ontmaskeren?

 

Hoe het ook zij, de kosten van onze elektriciteit kunnen met minimaal 90% naar beneden, en we kunnen onszelf (nagenoeg) helemaal loskoppelen van de oliedictatuur, indien we de leugens rondom kernenergie durven lek te prikken. Bekijk maar eens de presentatie die Galen Winsor daarover in 1985 gaf (video).

 

 

De geneeskrachtige voedingsleer van Johanna Budwig

 

Johanna Budwig (1908 – 2003) was een Duitse biochemicus en auteur. Zij ontwikkelde een gezondheidsbevorderde voedingsleer met daarin de nadruk op lijnzaadolie gemengd met kwark en maaltijden die rijk zijn aan fruit, groenten en vezels. Haar voedingsleer raadt aan om geraffineerde suiker, dierlijke vetten, slaolie, vlees, boter en vooral margarine te vermijden. Hoewel (of omdat) tumoren binnen drie maanden verdwenen, kreeg haar werk geen enkele officiële erkenning. En zij was/is echt niet de enige die heeft aangetoond dat alle vormen van wat ‘kanker’ wordt genoemd volledig kunnen worden genezen. Maar vind je de economie (wat dat dan ook mag zijn) belangrijker dan jouw gezondheid, kies dan gerust voor een chemicaliënkuur of radioactieve bestraling. Daarmee pomp je immers vele tientallen tot honderden duizenden euro’s rond in de zorg, terwijl je met dagelijks gezond eten vrijwel geen bijdrage levert aan de economie.

 

 

De enige en echte Holocaust vond plaats in de Goelag-kampen

 

Vorig jaar heb ik bij de bespreking van de Pateo Mythe Top 10 diverse mensen een schok bezorgd door te onthullen dat er door de Duitse Nazi’s helemaal geen 6 miljoen Joodse gelovigen zijn omgekomen in de concentratiekampen (link). Het echte aantal is namelijk 271,304, wat voor alle duidelijkheid 271,304 te veel doden zijn voor mij. De echte massamoord vond voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog plaats in de Russische Goelag-kampen. Uit de namen van de commandanten van elk van deze kampen kunnen we maar één conclusie trekken: dit waren allemaal Ashkenazi Joden (link). Deze Ashke-Nazi’s hebben in die Goelag-kampen in totaal 75 miljoen (!) Russen vermoord. Zoals ik bij die bespreking van Mythe nummer 10 heb uitgelegd, stammen de Ashke-Nazi’s af van de Khazaren (link). Omdat het Khazaarse rijk in het jaar 969 werd vernietigd door de Russen, zonnen de Ashke-Nazi’s sindsdien op wraak. Die hemeltergende wraak kwam dus een millennium later via de Goelag-kampen.

 

De leugen van de Holocaust van 6 miljoen was nodig om het door Engeland bezette Palestina (na afloop van de Eerste Wereldoorlog) te veranderen in de onwettige staat Israël (na afloop van de Tweede Wereldoorlog). De derde en laatste stap van deze mondiale misleiding is het realiseren van de Verenigde Staten van Groot Israël (na afloop van de Derde Wereldoorlog). Hoe lang duurt het nog voordat de mensheid doorkrijgt dat alle Ashke-Nazi’s psychopaten zijn? Wanneer bevrijden we onszelf eindelijk van deze psychopatenplaag? Voor of na opnieuw een wereldoorlog?

 

Het is in ieder geval wel opvallend dat het uitgerekend de Russen zijn die, net als ruim 1000 jaar geleden, de Ashke-Nazi’s alias de mondiale control freaks opnieuw in de wielen rijden. Misschien is het niet laten afpakken van Oekraïne wel een opmaat naar de totale vernietiging op onze planeet van al deze zielloze onmensen. Hun terreur heeft immers nu wel lang genoeg geduurd.

 

 

Ga jij in april mee naar Frankrijk voor een unieke ontdekkingsweek?

 

Vanaf zondagmiddag 20 april a.s. wordt de vijfde editie van de Wholly Science Week gehouden. Net als alle voorgaande keren is de locatie weer het Centre Lothlorien in de Franse streek Haute Marne. De sfeervolle ruime kamers van dit statige landhuis, de rustgevende natuur rondom, het net iets warmere klimaat, de heerlijke biologische en vegetarische maaltijden, het samenzijn met gelijkgestemden en niet te vergeten de Verlichtende Wholly Science zijn de geheime ingrediënten voor deze unieke week vol scheppingskracht. Kijk voor meer informatie bij de Agenda op het Nederlandstalige deel op Pateo.nl.

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Zaterdagmiddag a.s. (8 maart) geef ik een boeksignering bij Frontier Bookshop in Amsterdam, en zal ik ook publiekelijk vragen van lezers beantwoorden.

 

o       Zondag a.s. (9 maart) geef ik in ‘De Hooizolder’ te Bunnik (iets ten oosten van Utrecht) een inleiding in de Astrotheologie waarvoor geen voorkennis vereist is. Wil je nu wel eens echt weten waar met name het Nieuwe Testament over gaat, dan wil je deze uiteenzetting niet missen.

 

o       Op zaterdag 22 maart start in Hoorn een meerdaagse Wholly Science-masterclassreeks. De vervolgdata worden dan in overleg met de deelnemers vastgesteld, evenals de onderwerpen die daarin aan bod komen.

 

o       Op zondag 23 maart wordt de jaarlijkse inspiratiedag van het Centre Lothlorien gehouden bij Weleda in Zoetermeer. Ik zal daar een voorproefje geven van de inhoud van de komende Wholly Science Week.

 

 

Wil je dat ik bij jouw vereniging of bij jou in de buurt een lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere wetenschap en ware spiritualiteit)

 

 

Ook gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl (met reactiemogelijkheid)

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de vierentachtigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.