Pateo Nieuwsbrief

(van 2 april 2014)

over topzwaar onderwijs

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief091.htm

 

o       Het oude onderwijssysteem maakt kinderen topzwaar

o       Morgenavond disclosure in de Niburu-zaak

o       Klokkenluider ontvangt maandelijks 4000 euro plus

o       Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Het oude onderwijssysteem maakt kinderen topzwaar

 

Alles wat natuurlijk is, dat is opgebouwd uit lagen. Wholly Science laat op alle gebieden deze lagenstructuur niet alleen onmiskenbaar zien, Wholly Science verklaart deze gelaagde opbouw ook nog eens op een zeer eenvoudige en compleet logische manier. Ook wij mensen zijn dus innerlijk opgebouwd uit lagen. Het probleem van het huidige reguliere onderwijssysteem is dat er daarbinnen geen benul is van onze eigen ontwikkelingslagen. Zonder dat de onderliggende lagen goed en stevig zijn ontwikkeld springen nagenoeg alle gangbare vormen van educatie veel te vroeg naar het willen programmeren van de cognitie. Er gebeuren dan ook aan de lopende band ongelukken vanwege deze onnatuurlijke manier van kinderen onderwijzen. Dat het anders kan en dat het echt anders moet, dan weten we met elkaar al heel erg lang. Er zijn bovendien al vele alternatieven bedacht en toegepast. Echter, geen van alleen is gestoeld op het goed begrijpen van de natuurlijke ontwikkelingslagen.

 

Gelukkig schijnt er nu toch echt licht aan het einde van de tunnel. Gisterochtend ben ik op een open dag geweest van een basisschool waar deze kennis wel is toegepast, zij het intuïtief en dus impliciet. Binnenkort mag ik een Wholly Science workshop geven aan de kinderen in de bovenste groep van deze school. Daarna verwacht ik de leerkrachten en de ouders te mogen gaan uitleggen waarom deze school zo optimaal functioneert. En dat is ook de logische, natuurlijke volgorde: het eerst goed doen, om het pas daarna te gaan begrijpen waarom dit inderdaad goed is. Het oude systeem (inclusief alle onderwijsvernieuwing en onderwijsvernieling) is daar compleet overheen gestapt, waardoor niet alleen alle leerlingen, maar onze totale maatschappij al ruim twee eeuwen topzwaar is. Het is daarom bepaald geen wonder dat er steeds meer (jonge) mensen omvallen. Het is dus de hoogste tijd voor een natuurlijke manier van educatie. Het is dus de hoogste tijd voor Wholly Science.

 

Het bijzondere aan deze huidige tijd is dat het stuwmeer van kinderen die niet meer passen in het oude systeem steeds sneller groeit. Het oude systeem probeert wanhopig al deze unieke kinderen een stempel te geven, zodat er weer handvaten zijn om hen bij de lurven te pakken (al dan niet met regulier verstrekte drugs). Wie weet wat hier echt gaande is, die snapt natuurlijk allang dat er met al deze bijzondere kinderen helemaal niets mis is. Waar wel van alles mis mee is, dat is het onnatuurlijke onderwijssysteem. Hoe zou het toch kunnen dat de stempels ‘dyslexie’ en ‘hoogbegaafd’ vaak op hetzelfde kind worden gedrukt? Zouden deze intelligente kinderen misschien eerst hun rechterhersenhelft ontwikkelen en daarna pas de linker hemisfeer? Wholly Science laat inderdaad zien dat dit de natuurlijke volgorde is.

 

Hoe snel Wholly Science het huidige onderwijssysteem volledig op haar kop zal zetten durf ik niet te zeggen. Ik verwachtte dat dergelijke megaveranderingen al vanaf 15 juli 2012 zouden starten, maar blijkbaar hebben we met elkaar toch iets meer tijd nodig. Wat er allemaal gaat veranderen, dat is in grote lijnen wellicht wel duidelijk (voor mij in ieder geval wel), maar hoe snel of langzaam het zal gaan weet niemand, en evenmin weten we vooraf hoe we deze transformatie precies vorm zullen gaan geven. We doen het namelijk samen, en dus doen we het pas wanneer we daar gezamenlijk klaar voor zijn. Kennis van Wholly Science kan dit bewustwordingsproces versnellen, omdat we daarmee heel snel duidelijk kunnen maken wat wel natuurlijk is, en wat niet. Ben jij klaar voor Wholly Science?

 

Voor de taalpuristen onder ons: zowel ‘handvaten’ als ‘handvatten’ is goed Nederlands. In mijn spraakgebruik heeft de eerste variant de voorkeur, die ik hier dan ook heb gebruikt in deze nieuwsbrief.

 

 

Morgenavond disclosure in de Niburu-zaak

 

Op 14 januari j.l. was Albert Toby te gast bij Pateo Radio, en op 12 maart j.l. was Anton Teuben dat. Albert leidt al twee jaren de bijeenkomsten van de Nieuwe Wereld Dialoog in Soest (die tegenwoordig ook in Purmerend en Hillegom worden gehouden). Tot voor kort nam ook Anton deel aan deze open dialoog op de woensdagavond. Op dezelfde locatie waar ook deze dialoogavonden worden gehouden wordt morgenavond (donderdag 3 april) vanaf 20:00 uur een wederzijds interview gehouden tussen Albert en Anton. Het doel hiervan is het verkrijgen van volledige openheid in de Niburu-zaak. Deze locatie heet De Ruimte, en het adres is Insingerstraat 39-51 te (3766 MA) Soest. De individuele bijdrage voor de zaalhuur bedraagt 5 euro. Ook ik zal hierbij aanwezig zijn, want een volledige disclosure in deze zaak is volgens mij nodig om weer schoon schip te maken binnen de alternatieve media.

 

 

Klokkenluider ontvangt maandelijks 4000 euro plus

 

Echte klokkenluiders zijn vanwege hun opspelend geweten de noodklok gaan luiden. De aan geld geen gebrek hebbende familie Poot van Chipshol Holding BV betaalt daarentegen een zogenaamde ‘klokkenluider’ maar liefst 4000 euro per maand om zoveel mogelijk ophef te bewerkstelligen, waarbij voor dat laatste ook nog eens extra bonussen te verdienen zijn. Jan Poot heeft deze online klokkenluider, en dan hebben we het inderdaad over Micha Kat, zelfs ingehuurd om voor hem zijn vijfde boek te schrijven (link). Dat het Jan P. en zijn zoon Peter alleen maar om geld gaat, daaromheen winden ze beide geen doekjes. Nu Micha K. door de mand is gevallen weten we dat het ook hem alleen maar om het geld te doen is. Blijkbaar wordt er hier een groot chantagespel gespeeld, en verwachten deze afpersers vele miljoenen euro’s te kunnen gaan opstrijken. Mijn voorstel is om deze nepklokkenluider daarom voortaan compleet te negeren. En volgens mij dient ook de aan Micha K. uitgereikte Frontier Award voor 2010 met spoed ongedaan te worden gemaakt. Dit soort charlatans kunnen veel beter bij de mainstream media blijven, want daar draait alles immers evenzeer om geld.

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Vanavond (2 april) praat ik bij Pateo Radio over de dubbele bodem met betrekking ‘klokkenluider’ Micha Kat. Mijn beide radiogasten hebben onafhankelijk van elkaar deze dubbele bodem ontdekt.

 

o       Vanaf zondagmiddag 20 april a.s. wordt de vijfde editie van de Wholly Science Week gehouden. Net als alle voorgaande keren is de locatie weer het Centre Lothlorien in de Franse streek Haute Marne. De sfeervolle ruime kamers van dit statige landhuis, de rustgevende natuur rondom, het net iets warmere klimaat, de heerlijke biologische en vegetarische maaltijden, het samenzijn met gelijkgestemden en niet te vergeten de Verlichtende Wholly Science zijn de geheime ingrediënten voor deze unieke week vol scheppingskracht. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Reageer daarom snel. Het zou voorlopig wel eens de laatste Nederlandstalige Wholly Science Week kunnen zijn.

 

o       Op zaterdag 3 mei a.s. komt de Studiegroep Wholly Science opnieuw bijeen in Hoorn. Wil je ook gaan deelnemen aan deze studiegroep, neem dan even contact op met de organisatie om te zien hoe jij kennis kunt gaan nemen van hetgeen op de eerste dag is behandeld.

 

o       Op zondag 4 mei a.s. zal ik in het nieuwe filmmuseum EYE te Amsterdam ingaan op de verschillen tussen objectieve waarheid, subjectieve waarheden en de Absolute Waarheid aan de hand van de drie dimensies van tijd (dagelijkse tijd, jaarlijkse tijd en Grootjaarlijkse tijd).

 

o       Vanaf zondagmiddag 11 mei a.s. wordt de zesde editie van de Wholly Science Week gehouden in Roemenië. Deze week wordt dan voor het eerst helemaal in het Engels gegeven.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Ook (gedeeltelijk) gepubliceerd via:

o       GoCosmic.nl

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de éénennegentigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.