Pateo Nieuwsbrief

(van 6 mei 2014)

over apartheid

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief095.htm

 

o       Apartheid was bedoeld om oorspronkelijkheid te behouden

o       Vandaag is de twaalfde verjaardag van de moord op Pim

o       Even terug in de tijd: 4 mei 2012

o       De Pateo Nieuwsbrief slaat weer even een weekje over

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Apartheid was bedoeld om oorspronkelijkheid te behouden

 

Ik kende al vele voorbeelden van begrippen waarbij de waarheid compleet op de kop is gezet. Maar tot vorige week wist ik niet dat dit ook gold voor het begrip ‘apartheid’. Deze term is destijds geïntroduceerd als naam voor het realiseren van een duurzame coëxistentie van aparte culturen. In tegenstelling tot de gruweldaden die door de blanke binnendringers zijn gepleegd in de continenten Amerika en Australië, zagen de kolonisten in het zuiden van het Afrikaanse continent na ongeveer 300 jaar in dat respectvol naast elkaar samenleven de enige humane oplossing is. Dat idee is vervolgens gerealiseerd door de in Amsterdam geboren Hendrik Verwoerd (1901 – 1966). Psycholoog Dr. H.F. Verwoerd bleek namelijk een zeer bekwaam staatsman. Van 1958 totdat hij werd vermoord was hij premier van Zuid-Afrika, volgens velen zelfs de beste ooit. Verwoerd begreep dat iedere cultuur een eigen identiteit heeft, die alleen kan worden behouden wanneer iedere cultuur apart van andere culturen in stand wordt gehouden. Apartheid is dus het omgekeerde van de overal toegepaste smeltkroesaanpak, waarbij uiteindelijk iedereen het contact met de eigen wortels en voorouders verliest, en zich daardoor onvermijdelijk zal gaan verliezen in de grijze massa. Bovendien is apartheid dus juist helemaal niet het onderdrukken van mensen met een andere cultuur of een donkerdere huidskleur. Apartheid was bedoeld om de oorspronkelijkheid van die andere culturen te behouden!

 

De toepassing van apartheid door Verwoerds regering betekende dat er soevereine vrijstaten binnen Zuid-Afrika werden gecreëerd waarbinnen de oorspronkelijke culturen behouden konden gaan worden. Dat was echter het omgekeerde van wat de mondiale machtsmisbruikers wilden, want zij willen een mondiale smeltkroes met een volledig verlies aan culturele eigenheid. Daarom zijn ze vervolgens een grote propagandacampagne tegen apartheid begonnen, waarbij onwetende mensen werden wijsgemaakt dat apartheid juist heel erg slecht zou zijn voor de oorspronkelijke bevolking. Vervolgens mocht Nelson Mandela (1918 – 2013) de grote held spelen. Dat dit alles een vooropgezet plan was zal nu hopelijk wel duidelijk zijn. Mandela was niet alleen door het Vaticaan geridderd met het Maltezer Kruis, hij was ook een drieëndertigste-graad Vrijmetselaar. En de ‘gevangenis’ waar hij verbleef had aan het einde minimaal vijf hotelsterren. Hij zat trouwens gevangen omdat hij verantwoordelijk was voor vele zeer gewelddadige moorden. In de twintigste eeuw hadden de mondiale machtsmisbruikers overigens hetzelfde trucje al eens eerder toegepast bij onder andere Adolf Hitler (1889 - ?), die ook een nationaal leider werd na een periode van ‘gevangenschap’. Moet ik nog meer uitleggen, of is het zo wel duidelijk?

 

Morgenavond bij Pateo Radio praat ik hierover door met de in Zuid-Afrika geboren Mel Ve. Kijk vooral bij het Engelstalige deel van Pateo.nl voor meer achtergrondinformatie over haar (link).

 

 

Vandaag is de twaalfde verjaardag van de moord op Pim

 

Vandaag is het precies 12 jaar geleden dat Dr. W.S.P. Fortuijn, beter bekend als Pim Fortuyn, werd vermoord in Hilversum. De mainstream media doet al twaalf jaar aan hersenspoeling door Volkert van der Graaf (1969) consequent te omschrijven als de moordenaar van Pim. De dodelijke kogels kwamen echter van voren en troffen Pim in het hoofd. Dat waren bovendien kogels met een diameter van 5,66 mm. Volkert heeft Pim daarentegen van achter beschoten. Die kogels met een diameter van 9 mm troffen hem in de rug en in de nek. Volkert was daarmee dus één van de twee schutters op Pim, maar nadrukkelijk niet diens moordenaar. De Syrische huurmoorder Abu Fatah schoot drie maal vanaf een nabijgelegen dak met een geweer op Pim. Eén schot was mis. Beide andere schoten troffen Pim in het voorhoofd. Deze twee schoten werden Pim fataal. De drie kogels uit het pistool van Volkert zou Pim hebben overleefd.

 

Alles rond deze afschuwelijke moord op Nederlands meest populaire politicus ooit stinkt verschrikkelijk. Er is al erg veel over geschreven. Ook mocht ik acht jaar na dato hierover een rede uitspreken op de plaats van het doortrapte delict (link). Op BNN na heeft de mainstream media nooit onderzoek gedaan naar deze aangrijpende moord. Theo van Gogh maakte er daarom maar een film over, getiteld 06/05. Vervolgens moest ook Theo er aan geloven. Precies 911 dagen na de moord op Pim werd daarom Theo vermoord. In mijn boek ‘Understanding God’ heb ik nog veel meer ‘toevalligheden’ op een rijtje gezet. Wie er ogen voor heeft, die ziet overduidelijk de handtekening van de mondiale machtsmisbruikers onder beide openlijke liquidaties.

 

Volkert was dus niets anders dan een bliksemafleider. Ik vermoed dat hij werd gechanteerd om dit te doen. Ik denk namelijk dat Volkert weldegelijk in december 1996 Chris van de Werken (1953-1996), milieuambtenaar te Nunspeet, heeft doodgeschoten. Zou Volkert niet meewerken aan de moord op Pim, dan zou het bewijs openbaar worden gemaakt dat Volkert inderdaad deze milieuambtenaar heeft vermoord. Indien hij echter wel mee wilde werken, dan zou dit bewijs worden weggepoetst, naast een aanzienlijke financiële bonus. We weten allemaal welke keuze Volkert toen heeft gemaakt.

 

Sinds afgelopen vrijdag loop deze medeplichtige aan de moord op Pim ook officieel weer vrij rond. Kort na Volkerts valse bekentenis zijn diens vriendin Petra Lievense met haar dochter met een grote zak geld verhuisd naar de Bahamas, waar Volkert inmiddels ook wel zal zijn gearriveerd. Nu nog een nieuwe persoonsidentiteit, en klaar is kees. Of nog niet helemaal? Wordt er misschien binnenkort op de Bahamas het levenloze lichaam gevonden van een man van 45 jaar? De mondiale machtsmisbruikers houden namelijk niet van losse eindjes, want die losse eindjes zouden zo maar eens losse lipjes kunnen krijgen.

 

Volkert heeft naar verluid ook zelf last van losse eindjes. Zo gaat het gerucht dat hij ook een dochter heeft bij Karin Dekker (1960). Zij was van 2002 tot 2012 wethouder in Groningen, en daarmee de langstzittende Groningse wethouder ooit. De voor- en achternaam van deze dochter is bij mij bekend, maar ik vind het niet gepast om deze hier openbaar te maken.

 

Kortom, Volkert is nadrukkelijk niet de moordenaar van Pim. Volkert is daarentegen één van de vele moordenaars van de waarheid.

 

 

Even terug in de tijd: 4 mei 2012

 

Op 4 mei 2012 verscheen de zesde Pateo Nieuwsbrief (link). Gisteren las ik zelf deze nieuwsbrief opnieuw, en ik werd er een beetje onrustig van. Wat hebben we de afgelopen twee jaar nu echt bereikt? Het wordt volgens mij tijd dat we nog veel meer mensen bereiken. Help je mee?

 

 

De Pateo Nieuwsbrief slaat weer even een weekje over

 

Volgende week ben ik in Roemenië voor het verzorgen van de zevende Wholly Science Week, wat tevens de eerste geheel Engelstalige Wholly Science Week zal zijn. Zoals aangekondigd in de voorgaande Pateo Nieuwsbrief splits ik daarna de inhoud van deze week in een beginnersdeel en een gevorderdendeel. De eerstvolgende Wholly Science Starters Week voor beginners (met daarin de nadruk op zelfkennis) start op zondagmiddag 21 september a.s., en de eerstvolgende Wholly Science Advanced Week voor gevorderden (met daarin de nadruk op Wholly Science in de volle breedte) start op 19 april 2015. Kijk voor meer informatie hierover bij de Agenda op Pateo.nl.

 

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Op zondagmiddag 15 juni a.s. in Wiekevorst (in de Belgische provincie Antwerpen) presenteer ik een algemene inleiding in Wholly Science. Wil je nu wel eens echt weten hoe alles met alles samenhangt, dan wil je deze inleiding niet missen.

 

o       Op zaterdagmiddag 21 juni a.s. van 12:15 uur tot 13:15 uur geef ik tijdens het evenement Earth & Beyond in de Jaarbeurs te Utrecht een presentatie getiteld ‘Beyond Deception’.

 

o       Onmiddellijk na mijn presentatie in de Utrechtse Jaarbeurs rij ik op die zaterdagmiddag 21 juni snel naar Ermelo voor een bijzondere langste-dag-viering, waar ik eveneens een presentatie mag geven.

 

o       Op zaterdag 28 juni a.s. komt de Studiegroep Wholly Science voor de derde maal bijeen in Hoorn. Wil je ook gaan deelnemen aan deze studiegroep, neem dan even contact op met de organisatie om te zien hoe jij kennis kunt gaan nemen van hetgeen op de voorgaande dagen is behandeld.

 

o       Op zondag 29 juni a.s. wordt er op de Hooizolder in Bunnik een algemene Kennismakingsmiddag Wholly Science gehouden waarin de ‘smaak’ van Wholly Science kan worden geproefd.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de vijfennegentigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.