Pateo Nieuwsbrief

(van 27 oktober 2014)

over opnieuw een televisieportret

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief113.htm

 

o       Opnieuw een televisieportret over mij en mijn werk

o       Zaterdag a.s.: Vriendenmiddag van Pateo.nl

o       Kijktip: krachtige presentatie door Max Igan

o       Pateo Radio special over chemtrails en HAARP

o       Workshop over de Taal van God

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Opnieuw televisieportret over mij en mijn werk

 

Vijf jaar geleden was er een televisieportret over mij en mijn werk (van ongeveer 6 minuten) te zien in het KRO-programma De Reünie (link). Zaterdagmiddag a.s. (1 november) wordt er op NPO 2 tussen 16:00 uur en 16:30 uur opnieuw een televisieportret over mij en mijn werk (van ongeveer 10 minuten) uitgezonden, deze keer in het NTR-programma Vals Plat (link). Is er iemand die dit televisieportret even op wil nemen om het daarna ergens online te zetten? Op een vergelijkbare manier is mijn korte radio-interview van woensdag 15 oktober jl. bij FunX over de Zonnesint en de Planetenpieten inmiddels op youtube gezet (link), waarvoor mijn dank!

 

 

Zaterdag a.s.: Vriendenmiddag van Pateo.nl

 

Eveneens op zaterdagmiddag a.s. (1 november) wordt in ‘De Hooizolder’ te Bunnik (iets ten oosten van Utrecht) een gezellige middag gehouden voor vrienden (v/m) van Pateo.nl. Het thema voor deze Pateo-vriendenmiddag is IETS, wat staat voor Innovative Energy Technology & Science. Diverse toonaangevende IETS-deskundingen uit Nederland en Vlaanderen zullen deze middag naar verwachting openlijk hun inzichten met elkaar en de overige aanwezigen delen. Lees voor een duidelijk overzicht van achtergrondinformatie over IETS het Engelstalige e-book ‘Magic Donut Inside’ (pdf), geschreven door Caspar Pompe, die deze middag wellicht ook aanwezig zal zijn. Dit boekje is ook beschikbaar in het Nederlands (pdf). Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie.

 

 

Kijktip: krachtige presentatie door Max Igan

 

De man die zichzelf Max Igan noemt en in Australië woont gaf op zaterdag 20 september jl. tijdens de Open Mind Conference 2014 in Kopenhagen een zeer krachtige presentatie van ruim twee uur, die ik afgelopen vrijdag gelijk bij het nieuws op Pateo.nl heb vermeld (link). Het was niet zozeer wat hij vertelde, maar vooral de manier waarop.

 

Naar aanleiding van zijn eveneens zeer krachtige documentaires, zoals ‘The Calling’ en ‘The Bigger Picture’, was hij op 17 september 2013 te gast in aflevering 53 van Pateo Radio (link). Kijk voor meer informatie over zijn opmerkelijke werk op zijn website The Crow House.com (link).

 

 

Pateo Radio special over chemtrails en HAARP

 

Op 5 en 12 november 2014 wordt er een dubbele aflevering van Pateo Radio gewijd aan de onderwerpen chemtrails en HAARP. Mijn gast is dan de Vlamink Luc Vervliet, opgeleid als ingenieur (elektrotechnisch, mechanisch en scheikundig) en als bioloog (moleculaire biologie, biofysica en biochemie). Ter ondersteuning van dit radio-interview heeft Luc de belangrijkste bevindingen van zijn onderzoek naar beide onderwerpen opgeschreven (pdf). Het is raadzaam deze 19 bladzijden voorafgaand aan deze radio-uitzending door te lezen.

 

Het wordt trouwens de derde maal op rij dat ik een live radiogesprek hou op 5 november, want dat was ook in 2012 (aflevering 32) en 2013 (aflevering 59) het geval. Wie mij beter kent, die begrijpt waarom deze datum voor mij zo bijzonder is.

 

 

Workshop over de Taal van God

 

Op zaterdagmiddag 13 december a.s. wordt voor het eerst de workshop Harmonische Cijferkunde gehouden. De locatie hiervoor is de al eerder genoemde ‘Hooizolder’ te Bunnik. Wil jij alles weten over de zogeheten Fibonacci-cijferreeks, over Vortex-gebaseerde Mathematica zoals ontwikkeld door Marko Rodin en/of over magische getalsvierkanten, dan wil je deze unieke workshop niet missen. Aan het einde van deze workshop ben je in staat om de harmonie van getallen in één, twee èn drie dimensies te doorgronden. Wat velen Sacrale of Heilige Geometrie noemen, dat wordt binnen Wholly Science ‘Heelheidsgeometrie’ genoemd, of ‘Wholly Geometry’ in het Engels. Na deze workshop van drie maal anderhalf uur heeft deze Geometrie van de Heelheid geen geheimen meer voor jou. Sterker nog, je maakt in deze workshop kennis met de Taal van God, want die taal is een cijfertaal! Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie. Het aantal deelnemers is beperkt. Deelname is op volgorde van aanmelding.

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Aanstaand woensdag (29 oktober) is te gast bij Pateo Radio: Ole Dammegard. Sinds de moord op de Zweedse Minister-president Olof Palme in 1986 houdt hij zich bezig met het onderzoeken van dergelijke liquidaties, en vond hij opvallende overeenkomsten.

 

o       Zondagmiddag a.s. (2 november) geef ik een lezing in Heerenveen. Woon jij in Friesland en wil jij weten wat Wholly Science voor jou kan betekenen, kom dan naar deze onthullende lezing.

 

o       Op zaterdag 15 november komt de studiegroep Wholly Science voor de vijfde maal bijeen in Hoorn. Ook nieuwkomers kunnen hieraan deelnemen, mits de eerste vier hoofdstukken van het nieuwe e-boek zijn gelezen (link).

 

o       Op zondagmiddag 16 november geef ik een lezing in Purmerend. Woon jij in Noord-Holland en wil jij weten wat Wholly Science voor jou kan betekenen, kom dan naar deze onthullende lezing.

 

o       Op vrijdagavond 28 november geeft ik bij Zerofield in het Brabantse Hooge Mierde een lezing over ‘Werkelijke Vrijheid’.

 

o       Op zaterdagmiddag 29 november geef ik een lezing in Breskens. Woon jij in Zeeland en wil jij weten wat Wholly Science voor jou kan betekenen, kom dan naar deze onthullende lezing.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdendertiende Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.