Pateo Nieuwsbrief

(van 3 november 2014)

over Olga en Olaf

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief114.htm

 

o       De belevenissen van Olga en Olaf

o       De geschiedenis van de geleidelijke staatsgrepen

o       Wij, de overgrote meerderheid, zijn aan zet!

o       Vrijdagmiddag wordt het televisieportret herhaald

o       Komt de SOPN weer tot leven?

o       Wholly Science Studiegroep Noord-Nederland zoekt nog enkele deelnemers

o       Penningmeester gezocht voor groots project

o       Vertaler naar het Spaans gezocht

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

De belevenissen van Olga en Olaf

 

Om een veel groter publiek te kunnen gaan bereiken ben in maart van dit jaar begonnen met korte verhaaltjes in jip-en-janneketaal. De hoofdfiguren in deze verhaaltjes heten Olga en Olaf, die samen of apart van alles beleven. Naast deze zus en broer komen ook hun ouders voor in deze verhaaltjes, evenals hun oom Leo.

 

In april is met de betreffende hoofdredacteur afgesproken dat deze belevenissen van Olga en Olaf voortaan in ieder nummer van Frontier Magazine zouden worden gepubliceerd als een column van mijn hand. Met de eerste aflevering van de belevenissen van Olga en Olaf is dat ook netjes gedaan. Daarna echter niet meer, bovendien zonder overleg met mij en zelfs zonder terugkoppeling aan mij. Omdat drie maal scheepsrecht is, en er inmiddels drie nummers van dit tijdschrift zijn verschenen zonder een aflevering van de belevenissen van Olga en Olaf erin heb ik besloten ook de andere drie afleveringen die ik al in maart en april van dit jaar heb geschreven alvast via Pateo.nl te publiceren, en niet langer te wachten op de eventuele publicaties hiervan in dat tijdschrift. Dat heeft alles te maken met de timing van vierde aflevering van deze belevenissen, zoals volgende week duidelijk zal worden.

 

In de eerste aflevering van de belevenissen van Olga en Olaf, die op 6 juni j.l. bij het Nieuws op Pateo.nl verscheen, stelt Olaf lastige vragen aan de juf van de zondagsschool. In de tweede aflevering van deze belevenissen, die vorige week woensdag bij het Nieuws op Pateo.nl verscheen, tappen Olga en Olaf moppen in de lange autorit onderweg naar hun grootouders. Morgen verschijnt de derde aflevering van de belevenissen van Olga en Olaf bij het Nieuws op Pateo.nl. Daarin vraagt Olaf aan zijn oom Leo of 13 een ongeluksgetal is.

 

De belevenissen van Olga en Olaf worden nog eens extra verlevendigd door de prachtige illustraties die zijn getekend door John Erkelens van Studio Zoetermeer (link). Het is de bedoeling om de komende periode wekelijks een aflevering te publiceren op Pateo.nl. Houd daartoe het Nederlandstalige nieuws op Pateo.nl in de gaten.

 

Update: De afleveringen van de belevenissen van Olga en Olaf zijn inmiddels als een boekje te bestellen via Pateo.nl.

 

 

De geschiedenis van de geleidelijke staatsgrepen

 

Vorige week was Ole Dammegard (1958) mijn radiogast. In zijn Engelstalige boek getiteld ‘Coup d'etat in slowmotion’ toont hij aan dat de moorden op bijvoorbeeld John F. Kennedy (1963), Che Guevara (1967), Martin Luther King (1968), Robert F. Kennedy (1968), John Lennon (1980) en Olof Palme (1986) door steeds dezelfde organisatie zijn uitgevoerd. Deze geheime organisatie wordt doorgaans aangeduid als ‘Operation 40’. Het officiële doel van deze operatie was om controle over Cuba te krijgen na de mislukte invasie in de Varkensbaai op Cuba. Dit boek van meer dan duizend bladzijden staat boordevol bewijzen dat Operation 40 verantwoordelijk is voor al deze moorden en daarnaast voor nog veel meer aanslagen. Je kunt dit boek als pdf voor iets minder dan 20 euro kopen via zijn website Light on Conspiracies.com (link), waar jij je ook kunt abonneren op zijn maandelijkse nieuwsbrief.

 

Als gast bij Pateo Radio legde Ole uit dat via deze aanslagen er in nagenoeg alle landen een geleidelijke staatsgreep heeft plaatsgevonden. Gisteren was het precies 10 jaar geleden dat Theo van Gogh in Amsterdam op klaarlichte dag op straat werd vermoord. Theo stond op het punt om de waarheid over de moord op Pim Fortuyn te onthullen, en nog veel meer zaken waarvan de Nederlandse geheime dienst (tegenwoordig Algemene Inlichtingen- en VeiligheidsDienst (AIVD) geheten) niet wil dat deze openbaar worden. In het voorjaar van 2012 verscheen het boek “Doodlopende weg – Waarom de Nederlandse geheime dienst haar top geheimagent Theo van Gogh heeft vermoord”, geschreven door Slobodan Radojev Mitrić (1948). Deze Slobodan werkte voorheen voor de Joegoslavische geheime dienst en beweert de 10e dan in karate te hebben behaald, maar ik weet eerlijk gezegd niet bij welke karatebond dit zou zijn gebeurd. Hoe dan ook, zijn bijnaam is Karate Bob. Zijn onthullende boek (zijn 17e boek in het Nederlands om precies te zijn) werd uitgegeven door Robert Jan Kelder van het Willehalm Instituut (link), die sindsdien al het mogelijke doet om deze onthullingen bij een breder publiek bekend te maken. Hopelijk draagt ook deze nieuwsbrief daar aan bij.

 

Hoewel Ole de moorden op Pim en Theo niet heeft onderzocht passen ze precies in het patroon dat hij vond. In nagenoeg alle liquidaties wil het officiële verhaal ons doen geloven dat het om een doorgeslagen éénling zou gaan, terwijl het in werkelijkheid altijd strak-georganiseerde teamoperaties waren. De officiële dader is daarbij telkens de bliksemafleider, zodat er geen onderzoek komt naar de overige betrokkenen. Volkert van der Graaf (1969), die inmiddels weer vrolijk vrij rondloopt, was immers niet de echte moordenaar van Pim, want dat was Abu Fatah, de Libanese huurmoordenaar die Pim van voren met een geweer heeft beschoten, zoals beschreven door Ine Veen (1937) in haar boek ‘Moord namens de “Kroon”?’ (zie ook Pateo Nieuwsbrief nummer 108: link). En verder kreeg Mohammed Bouyeri (1978) alle ruimte om Theo te vermoorden, zoals Slobodan Mitrić dus in zijn boek beschrijft. Wil je weten waarom de Nederlandse pers deze moordenaar consequent aanduidde als Mohammed B., ook na diens veroordeling? Reken dan maar eens de numerologische waarde uit van deze naam, en ook die van Volkert van der Graaf. In mijn nieuwste Engelstalige boek beschrijf ik nog veel meer opvallende ‘toevalligheden’ (link).

 

(Naschrift: Op MartinVrijland.nl verscheen gisteren een artikel (link) waarin wordt verondersteld dat deze ‘moord’ op Theo in scène is gezet, vooral vanwege het feit dat er geen bloed lag om het ‘levenloze lichaam’ van Theo).

 

Over de verschrikkelijke moorden op Pim en Theo heb ik het dus niet gehad met Ole, maar wel over de zogenaamde aanslag op 30 april 2009 in Apeldoorn. Wie ook maar even de moeite neemt om de feiten te onderzoeken, die snapt dat het hier niet zozeer ging over een aanslag, maar eerder om een bizar soort ritueel. Naar alle waarschijnlijkheid werd de zwarte Suzuki Swift vanuit een helikopter bestuurd, en probeerde de 38-jarige Karst Tates al toeterend de omstanders te waarschuwen. Naast de acht doden onder wie Karst werd dus ook hier de waarheid met voorbedachten rade vermoord.

 

Kortom, ook in Nederland heeft zich heel geleidelijk een staatsgreep voltrokken. Waar voorheen de politie er was voor het waarborgen van de veiligheid van onschuldige burgers, daar wordt tegenwoordig de politie ingezet om die onschuldige burgers weg te houden van het schaden van de belangen van vooral diverse parasitaire families. Kijk bij het archief van Pateo Radio om deze 92e aflevering van deze internettalkshow te beluisteren (link).

 

 

Wij, de overgrote meerderheid, zijn aan zet!

 

De omvang van groep die verantwoordelijk is voor alle terreur op deze planeet is slechts een miniem percentage van de totale mensheid. Dit terreurgroepje kan alleen doorgaan met hun verschrikkelijke agenda zolang de rest niet weet wat er werkelijk gaande is. Deze terroristen, die zichzelf zien als de elite, zijn doodsbang dat ze vroeg of laat zullen worden ontmaskerd. Daarom hebben ze in het geheim een programma ontwikkeld om de gedachten van mensen te kunnen controleren. Dat programma heet MK Ultra, waarbij MK staat voor Mind (Engels) Kontrolle (Duits). In Nazi-Duitsland is hiervoor de basis gelegd, en via Operation Paperclip is dit programma vervolgens overbracht naar de USA (ik schrijf overigens ‘USA’ omdat Amerika de naam is van een continent). Inmiddels staan de gedachten van de overgrote meerderheid van de mensheid meer of minder onder controle van dit programma. Dat gebeurt via de gecontroleerde media (zowel mainstream als alternatief), via voeding, via ‘medicijnen’, via (nano-) deeltjes in de lucht en via onnatuurlijke straling.

 

Hoewel dit gedachtencontroleprogramma alom aanwezig en actief is, kunnen we ons er toch los uit maken. Dat kan vanwege ‘Mind over Matter’, wat Engels is voor ‘gedachten zijn sterker dan materie’. Via gedachtenkracht kunnen we onszelf bevrijden uit de nachtmerrie die MK Ultra ons voortdurend voorgeschotelt. Zelf dwing ik me om me bij alles zoveel mogelijk te baseren op feiten en logica. Dat betekent niet dat ik mijn gevoel zou hebben uitgeschakeld. Ik gebruik mijn gevoel om terugkoppeling te krijgen. Voelt het niet goed, dan zal ik het over een andere boeg moeten gooien. Maar ook over die nieuwe boeg blijf ik me baseren op feiten en logica.

 

Alleen door ons op feiten en logica te baseren, en tegelijkertijd ons te laten begeleiden door ons gevoel, kunnen we een nieuw huis op rots gaan bouwen. Dat is hard nodig, want het huidige huis is niet alleen gebouwd op drijfzand, de architecten ervan waren ook nog eens de mondiale terroristen. Door te blijven gehoorzamen aan de werkelijkheid die MK Ultra ons onophoudelijk voorgeschotelt blijven we bijdragen aan de instandhouding van het drijfzandhuis. En daarmee blijven we bijdragen aan de totalitaire destructie die deze terroristen nastreven.

 

Door de terroristen met hun middelen te willen bestrijden maken we hen alleen maar sterker. Zoals al velen hebben laten zien is er maar één weg die naar natuurlijke harmonie leidt, en dat is de Weg van Liefde. Deze weg kent geen enkele vorm van geweld. Dit is de weg van ‘Do No Harm’ in het Engels, oftewel ‘berokken anderen geen schade’, op welke manier dan ook. Wat dit precies inhoudt, dan mag iedereen voor zichzelf uitzoeken.

 

Zelf wil ik op geen enkele manier bijdragen aan het corrupte en ziekmakende systeem dat eufemistisch gezondheidszorg wordt genoemd. Ik weiger daarom pertinent om een ziektekostenrisicoverzekering af te sluiten. Bovendien betwist ik de rechtsgeldigheid van de opgedrongen wet- en regelgeving, en ga ik zelfs zover dat ik de Staat der Nederlanden niet erken als een wettige entiteit, en dat geldt ook voor alles wat daaruit is voortgekomen. Of ik daarin te ver ga mag iedereen voor zichzelf bepalen. Vraag je bij die bepaling dan ook even af welke belangen door het (onrechtmatige) gelegaliseerde systeem worden behartigd: die van overgrote meerderheid of die van de terroriserende minderheid?

 

 

Vrijdagmiddag wordt het televisieportret herhaald

 

Zaterdagmiddag jl. (1 november) werd op NPO 2 (opnieuw) een televisieportret over mij en mijn werk (van ongeveer 10 minuten) uitgezonden in het NTR-programma Vals Plat (link). Mocht je deze uitzending hebben gemist, dan kun je vrijdagmiddag a.s. (7 november) de herhaling zien, op dezelfde zender en rond dezelfde tijd. Uiteraard hoef je daar niet op te wachten, en kun je deze uitzending ook gewoon via ‘uitzending gemist’ bekijken (link).

 

 

Komt de SOPN weer tot leven?

 

In dat televisieportret komt ook SOPN (weer) even ter sprake. De trots die ik nog altijd voel voor wat al die SOPN-vrijwilligers samen hebben neergezet in 2012 stond echter in schril contrast met wat er nog over was van de SOPN. Vooral de website die zo dood was als een pier deed mij pijn. Ook bleken de televisiespotjes die waren gemaakt in het kader van zendtijd voor politieke partijen van youtube gehaald (wie o wie zou dat hebben gedaan?). In samenwerking met zowel de maker van deze spotjes als met Alleen de Waarheid.nl (link) zijn deze zes SOPN-journaals afgelopen weekeinde opnieuw op youtube gezet. De komende tijd wordt er nog meer herstelwerk verricht, zodat deze erfenis van SOPN niet verloren gaat.

 

Voor de website SOPN.nl is nu even een tijdelijke noodoplossing bedacht, waarmee deze erfenis zo goed mogelijk toegankelijk wordt gemaakt (link). Voor een echte oplossing is echter een webmaster nodig. Deze webmaster dient een WordPress-deskundige te zijn (met verstand van plugins, widgets en themes, evenals WordPress SEO en grafische bewerkingsprogramma's). Is dit iets van jou, en heb je zin en tijd om van de SOPN-website weer een levendig platform te maken, neem dan even contact met me op. Tot die tijd neem ik maar even de honneurs waar, en handel ik ook de emailberichten naar info @ SOPN.nl af.

 

 

Wholly Science Studiegroep Noord-Nederland zoekt nog enkele deelnemers

 

Voor wie alles over Wholly Science te weten wil komen, maar niet in de gelegenheid is om een week mee naar Frankrijk te gaan, daarvoor is de Wholly Science Studiegroep bedacht. Op 22 maart van dit jaar is er een dergelijke studiegroep van start gegaan in het Noord-Hollandse Hoorn. Inmiddels hebben verschillende mensen in Groningen en Drenthe aangeven ook deel te willen gaan nemen aan zo’n studiegroep wanneer deze wordt gehouden in het Noorden van Nederland. Indien er nog enkele deelnemers bij komen kunnen we daarom in december of januari starten met de Wholly Science Studiegroep Noord-Nederland. Is dit iets voor jou, neem je dan even contact met me op? In vijf zaterdagen of zondagen (die we gezamenlijk inplannen) krijg je dan het Hele Verhaal van Wholly Science voorgeschoteld. Desgewenst kan de groep besluiten om sommige zaken verder uit te diepen en er daarom meer dan vijf weekeindedagen voor uit te trekken.

 

 

Penningmeester gezocht voor groots project

 

Wat dit grootse project ga ik nu nog niet verklappen. Ik zoek bij voorkeur iemand die hier een aparte bankrekening voor wil openen. Wellicht is het een idee om hier zelfs een stichting voor op te richting. In dat geval is er ook een voorzitter nodig, en waarschijnlijk ook een secretaris. Voel jij je aangesproken, neem dan even contact met me op.

 

 

Vertaler naar het Spaans gezocht

 

Ken jij iemand die als vrijwilliger wil helpen met het vertalen van enkele teksten naar het Spaans, of kun je dat zelf, neem dan graag even contact met mij op. Op voorhand wil ik daar hartelijk voor bedanken.

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Woensdagavond a.s. (5 november) is Luc Vervliet te gast bij Pateo Radio om uitleg te geven over chemtrails en over HAARP. Omdat dit hoogstwaarschijnlijk meer tijd vergt dan dit ene uitzenduur, staat Luc ook een week later op de agenda van Pateo Radio..

 

o       Op zaterdag 15 november komt de studiegroep Wholly Science voor de vijfde maal bijeen in Hoorn. Ook nieuwkomers kunnen hieraan deelnemen, mits de eerste vier hoofdstukken van het nieuwe e-boek zijn gelezen (link).

 

o       Op zondagmiddag 16 november geef ik een lezing in Purmerend. Woon jij in Noord-Holland en wil jij weten wat Wholly Science voor jou kan betekenen, kom dan naar deze onthullende lezing.

 

o       Op vrijdagavond 28 november geeft ik bij Zerofield in het Brabantse Hooge Mierde een lezing over ‘Werkelijke Vrijheid’.

 

o       Op zaterdagmiddag 29 november geef ik een lezing in Breskens. Woon jij in Zeeland en wil jij weten wat Wholly Science voor jou kan betekenen, kom dan naar deze onthullende lezing.

 

o       Op zondag 30 november zou ik graag een lezing geven in (of in de buurt van) Den Haag. Wie weet daarvoor een goedkope (liefst gratis) zaal?

 

o       Op zaterdagmiddag 13 december wordt voor het eerst de workshop Harmonische Cijferkunde (over de Taal van God) gehouden op de Hooizolder in Bunnik.

 

o       Op dinsdagavond 16 december geef ik in Zeist een lezing over Volledig Ontwaken.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenveertiende Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.