Pateo Nieuwsbrief

(van 2 januari 2015)

over de beste wensen voor 2015

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief119.htm

 

o       De beste wensen voor 2015

o       Alternatieve nieuwsmedia krijgt een 24/7-livestream-wesbite

o       Mijn interview in de Top 10 van Volkskrant Nieuwsbreaks 2014

o       Man herstelt van ‘hersentumor’ dankzij kennis van Germaanse Geneeskunde

o       Het faillissement van Het Systeem steeds duidelijker

o       De echte terroristen onthuld tijdens een internationale conferentie

o       Petroleum is helemaal geen fossiele brandstof!

o       Nieuwe privacyvoorwaarden Facebook geven adverteerders ruim baan

o       Olga wilde weten waarom Nieuwjaar op 1 januari is

o       Ga je in april mee naar Frankrijk?

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

De beste wensen voor 2015

 

Heel graag wens ik jou het allerbeste toe voor dit nieuwe kalenderjaar. Voor enkelen van ons was 2014 een zeer bewogen jaar. In de wetenschap dat het fysieke overlijden slechts een overgang is naar een andere realiteit gaan we echter ook dit nieuw jaar weer onbevangen in. Laten we daarin onze energie vooral investeren in dat wat we wel willen.

 

Het is (weer) een lange nieuwsbrief geworden. Je hoeft deze echt niet onmiddellijk te gaan lezen, hoor. Je kunt dit ook later doen, wanneer dat beter uitkomt. Ook kun je ervoor kiezen om alleen de stukjes te lezen waarvan de koptekst jou aanspreekt.

 

 

Alternatieve nieuwsmedia krijgt een 24/7-livestream-wesbite

 

Voor de alternatieve nieuwsmedia is het nieuwe jaar begonnen met de lancering van een nieuwe website waarop 24 uur per dag en 7 dagen per week live video-uitzendingen te zien zijn. Deze nieuwe internetzender heet CCN, niet te verwarren met CNN. De website ervan is ConsciousConsumerNetwork.tv (link).

 

Via deze internetzender zal voortaan op iedere donderdagavond tussen 8 en 9 uur ’s avonds Pateo TV rechtstreeks worden uitgezonden. Dit doe ik dan voor alle duidelijkheid naast mijn live radiotalkshow Pateo Radio op de woensdagavond tussen 8 en 9 uur ’s avonds. Tips voor gasten of onderwerpen voor beide shows zijn zeer welkom.

 

 

Mijn interview in de Top 10 van Volkskrant Nieuwsbreaks 2014

 

Het afgelopen jaar bracht Volkskrant.nl wederom dagelijks om 16:00 uur in de rubriek Nieuwsbreak een verslag van een interview met naar eigen zeggen interessante en bekende Nederlanders, die daarbij werden gevraagd om het nieuws van die dag te bespreken. Op 13 januari 2014 werd het verslag van het interview met mij gepubliceerd in die online rubriek. Tot mijn verrassing behoort dat verslag tot de 10 meest gelezen Nieuwsbreaks van 2014. Het staat namelijk op de negende plaats van dit jaaroverzichtlijstje (link).

 

 

Man herstelt van ‘hersentumor’ dankzij kennis van Germaanse Geneeskunde

 

Wat een goede vriend van mij het afgelopen jaar is overkomen kan zo als een schoolvoorbeeld in een boek over Germaanse Geneeskunde. Nadat hij een langlopend conflict met zijn ex-vrouw in zichzelf had weten op te lossen, ging zijn lichaam aan de slag met het implementeren van het natuurlijke verbeterprogramma. Dat werd duidelijk toen een zogeheten ‘Hamerse haard’ in zijn rechter hemisfeer zorgde voor een tijdelijke verlamming van zijn linker arm en hand en zijn linker been. Indien hij geen kennis had gehad van de Germaanse Geneeskunde, dan zou hij braaf zijn meegegaan met de diagnose van de artsen en hun zogenaamde behandelplan. Ik durf te beweren dat hij dan nooit meer zou hebben kunnen lopen en dat hij ook nooit meer zijn linker arm en hand zou hebben kunnen gebruiken.

 

Gelukkig had mijn goede vriend deze kennis wel (dankzij Boris). In februari a.s. zal hij daarom lopend zonder stok het revalidatiecentrum verlaten, terwijl hij vorige maand nog in een rolstol zat. Alle andere klanten in het revalidatiecentrum evenals iedereen die daar werkt zien dat hij zienderogen opknapt. De artsen staan voor een raadsel. Althans, ze doen alsof. Het wil er bij mij namelijk niet in dat al die witte-jassen-criminelen inmiddels toch wel een beetje zullen beseffen dat hun barbaarse praktijken mensen alleen maar zieker maken. Hoe dan ook, dankzij kennis van zaken (en overigens ook dankzij het door hem weigeren van wat dit revalidatiecentrum ‘voeding’ durft te noemen), is mijn goede vriend binnenkort weer helemaal de oude. Sterker nog, hij zal dan beter zijn dan voorheen, omdat hij zijn lichaam de tijd heeft gegund waar het om vroeg.

 

 

Het faillissement van Het Systeem steeds duidelijker

 

Wanneer ik terugkijk op het afgelopen kalenderjaar, dan zie ik dat steeds meer mensen zich bewust zijn geworden van het failliet van eigenlijk alle systemen in onze maatschappij. Het journalistieke systeem heeft zichzelf volkomen voor schut gezet met de absurde berichtgeving over wat er zich in Oost-Oekraďne heeft afgespeeld. Wie nu nog steeds niet door heeft dat het NOS Journaal een ordinair propagandakanaal is, die heeft klaarblijkelijk een verstandelijke beperking.

 

Ook het zorgsysteem is allang failliet, zoals ook blijkt uit bovenstaand voorbeeld. Verder zal toch ook het faillissement van het juridische systeem, het financiële systeem, het politieke systeem en het economische systeem inmiddels duidelijk zijn voor de meeste mensen. Vreemd genoeg heeft echter nog niet iedereen door dat de universiteiten zich helemaal niet met zuivere wetenschap bezig houden, en dat mede daardoor ook het onderwijssysteem failliet is. Evenzo houden de religies (inclusief New Age) zich helemaal niet met ware spiritualiteit bezig, en is dus ook het religieuze systeem failliet.

 

In elk van deze systemen gaat het in essentie over macht. Dat is in eerste instantie niet altijd zo duidelijk, maar wie even de moeite wil nemen dieper te gaan, die ziet dat het allemaal toch echt om macht draait. Daarom duid ik al die systemen samen aan als ‘Het Systeem’. Het doet van Het Systeem is het verkrijgen van steeds meer controle over alles en iedereen. Het Systeem heeft namelijk een onstilbare honger naar macht.

 

Hoewel Het Systeem feitelijk allang failliet is, gelooft de overgrote meerderheid er nog altijd in. Gelukkig zullen er in 2015 nog meer mensen zich bewust worden van het faillissement van Het Systeem. Op welk moment de meerheid van de mensen dit faillissement zal beseffen durf ik niet te zeggen. Ik had heel lang het vertrouwen dat dit rond 14 juli 2012 het geval zou zijn, maar omdat Het Systeem maximaal gebruik maakt van mind control is dat nog altijd niet gebeurd.

 

Hoe dan ook, in 2015 zullen twee trends zich verder doorzetten. De eerste trend is dat steeds meer mensen bewust worden van het feit dat de systemen waarin ze altijd hebben geloofd bij het probleem horen, en nadrukkelijk niet bij de oplossing. De tweede trend is dat steeds meer bewuste mensen gaan samenwerken om tot echte oplossingen te komen, die vervolgens de bestaande systemen zullen gaan vervangen. Deze oplossingen liggen echter per definitie op een hoger niveau van begrijpen. Mensen die menen binnen de huidige systemen een oplossing te kunnen vinden zijn helaas nog niet helemaal wakker.

 

 

De echte terroristen onthuld tijdens een internationale conferentie

 

Op 1 december 2014, tijdens de Internationale Conferentie over de Bestrijding van Terrorisme en Religieus Extremisme, gehouden in de Syrische hoofdstad Damascus, verklaarde Gordon Duff, een redacteur bij Veterans Today, openlijk dat de USA onder controle staat van een wereldwijde criminele organisatie, evenals Israël. In het publieke deel van deze wereldwijde terroristische organisatie speelt de zionistische miljardair Sheldon Adelson (1933) een belangrijke rol. Via de geheime diensten van beide landen zijn alle terreurorganisaties geschapen, zoals Al Qaida en de Islamitische Staat van Irak en/of Syrië en/of de Levant (afgekort als ISIS of ISIL). Voor de meesten van ons is deze informatie waarschijnlijk niet nieuw. Het is echter wel nieuw dat deze informatie openlijk is gedeeld tijdens een internationale conferentie, dankzij Gordon Duff en zijn collega's van Veterans Today. Kijk bij Pateo Newsletter No. 10 voor de bijbehorende linkjes (link).

 

 

Petroleum is helemaal geen fossiele brandstof!

 

Petroleum wordt ook wel aardolie of ruwe olie genoemd, maar dat is bedacht om mensen te misleiden, want petroleum is helemaal geen olie.

 

Vrijwel iedereen gelooft dat petroleum het resultaat zou zijn van organische resten die gedurende miljoenen jaren onder extreme druk en hoge warmte zijn verteerd. Dit geloof is aan het grote publiek verkocht alsof dat wetenschappelijk bewezen zou zijn. De waarheid is echter dat de universitaire “wetenschap” helemaal niets weet over petroleum: niet waar het nu precies vandaan komt, niet hoe lang het duurde om te maken, en ook niet hoeveel er nog aanwezig is op deze planeet. De universitaire “wetenschap” is volledig onwetend met betrekking tot petroleum omdat het namelijk helemaal geen zogenaamde fossiele brandstof is. In werkelijkheid is petroleum zelfs niet biotisch. Petroleum is een zelfherstellende, abiotische vloeistof. De veronderstelling dat petroleum schaars zou zijn is dus volstrekt bezijden de waarheid, en ook is het idee van Peak Oil ronduit belachelijk. Het is de hoogste tijd dat we alles wat gerelateerd is aan petroleum gaan heroverwegen. Dit betekent echter niet dat we zouden moeten stoppen met het zoeken naar betere manieren om energie op te wekken. Het betekent gewoon dat petroleum niet schaars is, en dat de prijzen van alle producten die worden gemaakt van petroleum (en dat zijn er nogal wat!) fors naar beneden kunnen. Kijk bij Pateo Newsletter No. 10 voor het bijbehorende linkje (link).

 

 

Nieuwe privacyvoorwaarden Facebook geven adverteerders ruim baan

 

Het was de bedoeling om de nieuwe privacyvoorwaarden van Facebook vanaf gisteren, dus bij de start van 2015 te laten ingaan in Nederland, maar dat is toch nog even uitgesteld tot 30 januari a.s. Vanaf die datum geeft iedereen die Facebook gebruikt automatisch toestemming om advertenties getoond te krijgen op basis van gebruikte toepassingen en bezochte websites. Zelfs de meest naďeve gebruikers zullen dan doorkrijgen hoeveel Facebook eigenlijk van hen weet. Zal ook Facebook hierdoor roemloos ten onder gaan, net als destijds Hyves?

 

 

Olga wilde weten waarom Nieuwjaar op 1 januari is

 

Op Oudejaarsdag verscheen aflevering 10 van de belevenissen van Olga en Olaf bij het Nederlandstalige Nieuws op Pateo.nl. Die aflevering gaat over de ster Sirius. Terwijl Olaf bezig was met vuurwerk afsteken legde oom Leo namelijk aan zijn nichtje Olga uit wat er astronomisch zo bijzonder is aan 1 januari. Klik hier om deze aflevering te lezen.

 

 

Ga je in april mee naar Frankrijk?

 

Terwijl de winter zich alvast even heeft laten zien begonnen kun je jezelf alvast verwarmen aan het vooruitzicht om in april mee naar Frankrijk te gaan voor de Eigen-Energieën-Week en/of de Wholly-Science-Verdiepings-Week. Het is dan voorjaar, maar ter plaatse voelt dat voor iedereen die iets noordelijker leeft al snel aan als zomer. Los van het aangename klimaat, de prachtige locatie en het heerlijke eten zal ook de inhoud van deze weken de verwachtingen naar alle waarschijnlijkheid overstijgen. Wil jij van de partij zijn, neem dan even contact met me op. De Wholly-Science-Verdiepings-Week bevat overigens erg veel nieuw materiaal en is daardoor ook zeer de moeite waard voor iedereen die al eens eerder een Wholly Science Week heeft meegemaakt. Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van beide weken.

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Volgende week woensdagavond (7 januari) is de man die zichzelf ‘Neo’ noemt (van het youtube-kanaal Neo tries to warn you) te gast bij aflevering 99 van Pateo Radio. Verder kan ik eindelijk melden dat nu alle voorgaande 98 afleveringen online staan (met dank aan Jeroen Ghuijs van Finding Voices Radio: link), en dus via het archief van Pateo Radio kunnen worden teruggeluisterd.

 

o       Op zaterdag 24 januari komt de Studiegroep Wholly Science Noord-Holland voor de zesde en afsluitende maal bijeen in Hoorn. Ook nieuwkomers kunnen hieraan deelnemen, mits alle hoofdstukken van het Engelstalige e-boek over Wholly Science zijn gelezen (link).

 

o       Op zondag 25 januari geef ik in Enkhuizen een lezing over de overgang van Oud naar Nieuw.

 

o       Op dinsdagavond 3 februari geef ik bij Bed & Breakfast Minicamping Zerofield in Hooge Mierde (nabij Eindhoven) een lezing over Werkelijke Vrijheid. Ook voor de mensen die er de vorige keer (op 28 november jl.) bij waren zal deze lezing vele nieuwe aspecten naar voren brengen.

 

o       Op zaterdag 7 februari gaat de Studiegroep Wholly Science Zeeland van start. De bijeenkomsten voor deze studiegroep vinden plaats bij de biologische koffie en theeschenkerij Qi Biotaria in de veerhaven te Breskens.

 

o       Op donderdagavond 12 februari geef ik in Brussel een lezing over de huidige overgang van Oud naar Nieuw.

 

o       Op zaterdag 22 februari gaat de Studiegroep Wholly Science Noord-Nederland van start. De bijeenkomsten voor deze studiegroep vinden plaats in Hooghalen (iets ten zuiden van Assen).

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdennegentiende Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.