Pateo Nieuwsbrief

(van 9 januari 2015)

over de Franse aanslag

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief120.htm

 

o       Terrorisme met de Franse slag

o       Veel Wholly Science-video’s zijn opnieuw online gezet

o       Het computernetwerk van Sony Pictures werd van binnenuit aangevallen

o       Wil jij een stralende verbruiksmeter in jouw huis?

o       Olga en Olaf doen een Harry Potter-marathon

o       Ga je in april mee naar Frankrijk?

o       Gulden Snede in hout

o       Iedere derde dinsdag een Pateo-bijeenkomst in Zeist

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Terrorisme met de Franse slag

 

Ik ontdekte pas vrij laat wat zich afgelopen woensdag in Parijs had afgespeeld. Ik hoorde het nota bene van mijn radiogast van die woensdagavond. Donderdagochtend ben ik echter gelijk in de digitale pen gekropen. En pas nadat mijn artikeltje online stond (link) zag ik dat veel meer websites met artikelen van gelijke strekking waren gekomen. Dat het hier om een zogeheten False Flag-aanslag ging is eigenlijk voor iedereen die even zelf op onderzoek uitgaat onmiddellijk klip en klaar. Het meest veelzeggende is toch wel het filmpje waarin één van de daders met een AK-47 geweer (Kalasjnikov) schiet op een agent die op de grond ligt. Een dergelijk geweer schiet door tien centimeter beton en geeft een forse terugslag. In dat filmpje is van die terugslag niets te zien, en ook is er geen spoor van een inslag te zien. De agent gaat daarna braaf voor dood liggen, maar er is geen spatje bloed te zien, ook niet na een poosje. Voordat hij werd “doodgeschoten” noemde hij de schutter zelfs “chef”, volgens een andere bron.

 

Ik vind het tekenend dat dit filmpje gelijk van youtube werd gehaald met een onzinnige reden. Het zou een walgelijk filmpje zijn volgens youtube, maar wanneer je ziet dat het allemaal nep is, dan is juist deze misleiding walgelijk, evenals het waanzinnige beleid van youtube. Daarna was het nog wel bijna een hele dag via vimeo te zien, maar ook daar werd dit filmpje uiteindelijk verwijderd. De linkjes kun je vinden in het Engelstalige artikel wat ik hierover schreef (link). Gelukkig was Guido van WantToKnow.nl zo slim om dit filmpje gelijk te downloaden, om het daarna via zijn eigen website weer te uploaden, zodat jij dit filmpje nog steeds met eigen ogen kunt bekijken (link).

 

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? Welke terrorist laat nu per ongeluk zijn ID-kaart achter? Welke terrorist leert vooraf alle voornamen en gezichten van de beoogde slagoffers uit zijn hoofd? Hoe wisten ze eigenlijk precies waar en wanneer de redactievergadering was?

 

Er zijn vast nog wel meer opvallende zaken. Wat ik maar niet kan begrijpen is dat er geen mainstream journalist is die hier vraagtekens bij durft te zetten. Hoe kunnen amateurs als ik na nauwelijks onderzoek te hoeven doen doorkrijgen dat dit alles in scène is gezet door waarschijnlijk de Mossad, terwijl al die professionals helemaal niets door zouden hebben. Dat kan toch niet?! Het was immers overduidelijk terrorisme met de Franse (aan-) slag.

 

 

Veel Wholly Science-video’s zijn opnieuw online gezet

 

Iemand die een groot deel van de Wholly Science-video’s op youtube heeft gezet noemt zichzelf MuHaCiRo. Eind vorig jaar besloot youtube zijn account te beëindigen en alle video’s die hij online had gezet via dat account te wissen. Formeel kreeg hij eerst een waarschuwing, maar terwijl hij bezig was met daar gehoor aan te geven trok youtube er al gelijk de stekker uit. Ik vind dat bepaald geen fatsoenlijke manier van doen van de werknemers van youtube.

 

Hoe dan ook, veel Wholly Science-video’s stonden opeens op zwart. Gelukkig heeft MuHaCiRo geholpen om deze video’s opnieuw te uploaden naar youtube, nu via de accounts van PateoMedia en PateoMediaInter. Ik heb zelf vervolgens van deze nood een deugd gemaakt door eindelijk structuur aan te brengen in al die Nederlandstalige video’s (voor de Engelstalige had ik dat een flinke tijd terug al gedaan). Om deze structuur te zien klik je gewoon op “video” (link) in het keuzemenu op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link). Het gaat in totaal over zo’n 28 uren aan Nederlandstalige Wholly Science-video’s (dus exclusief de vele SOPN-video’s ), naast nog eens ruim 21 uur aan Engelstalige Wholly Science-video’s (te vinden op het Engelstalige deel van Pateo.nl). Ik raad iedereen aan om in ieder geval beide sfeerimpressies zoals weergegeven in dat Nederlandstalige overzicht eens te bekijken.

 

Bij het maken van dat overzicht kwam ik er ook achter dat diverse video’s waren verdwenen. Zo stond het veelbekeken interview door Paul van Spiritueel Café TV niet langer op het internet. Dankzij Lilian Ferru van De Goed Nieuws krant.nl (link) is dat interview opnieuw online gezet.

 

Ook werkte het linkje niet meer naar het televisieportret dat Sign of the Times (NCRV) van me had gemaakt in mei 2012. Dat filmpje bleek op een andere locatie te zijn gezet, en heb ik inmiddels het juiste linkje in het overzicht opgenomen. Maar het interview door de NOS met mij als SOPN-lijsttrekker komt misschien minder eenvoudig boven water. Ik weet dat iemand dit destijds heeft gedownload, om het vervolgens op youtube te hebben gezet (waar het vervolgens weer werd verwijderd). Mocht jij dit interview van acht-en-een-halve minuut, opgenomen op het Binnenhof, ergens als bestand hebben opgeslagen, neem je dan alsjeblieft even contact met me op?

 

 

Het computernetwerk van Sony Pictures werd van binnenuit aangevallen

 

In de Engelstalige Pateo Newsletter van 28 december 2014 (link) heb ik al aangeven dat de aanval in eind november 2014 van het computernetwerk van Sony Pictures Entertainment helemaal geen zogeheten cyberattack was, want er werd ter plaatse fysiek ingebroken in dit computernetwerk. Dat de Democratische Volksrepubliek Korea iets met deze inbraak te maken heeft is een absurde beschuldiging. Het is nog absurder dat de waanzinnige mainstream media deze beschuldiging hebben overgenomen alsof het bewezen zou zijn dat dit land, ook wel aangeduid als Noord-Korea, achter deze aanval zou zitten. Daar is namelijk geen enkel bewijs voor. Ik denk eerder dat de film “The Interview”, geschreven en geregisseerd door o.a. Seth Rogen (1982), zo slechts was, dat Sony Pictures besloot tot deze bizarre actie om dit flopproject voortijdig te kunnen stopzetten zonder al te veel gezichtsverlies.

 

Een andere reden kan zijn dat de CIA de spanningen tussen de Democratic People’s Republic of Korea en de USA wilde opvoeren, en dat dus de CIA achter deze inbraak zit. Een derde optie die ook wordt genoemd op het internet is dat ontevreden oud-medewerkers het zouden hebben gedaan. Hoe dan ook, het was overduidelijk een inside job, net als 9/11.

 

Afgezien van deze wellicht zoveelste false flag-operatie vond ik het veel interessanter om te vernemen dat de naam SONY helemaal niet Japans is. Volgens sommigen is de naam SONY dan ook een acroniem. De hoogstwaarschijnlijk volledige naam van dit conglomeraat laat overduidelijk zien dat dit geheel van bedrijven geen Japanse oorsprong heeft. Deze volledige naam is namelijk Standard Oil New York. Is Japan na de capitulatie op 2 september 1945 stiekem in handen gekomen van de Rockefeller-familie? John D. Rockefeller (1839 – 1937) was destijds de oprichter van de USA-monopolist Standard Oil. Nadat het in 1911 in 34 verschillende bedrijven werd opgedeeld, behield Rockefeller een groot belang (van 25%) in elk daarvan.

 

Indien Japan sinds 1945 inderdaad in handen is van de Rockefeller-familie, dan valt opeens veel op een heel eenvoudige manier te begrijpen, zoals:

- waarom Japan meespeelde met het toneelstukje van de zogenaamde atoombommen,

- waarom de Japanse automobielindustrie zo kon exploderen, en

- waarom Japan niet reageerde op de aanslag van 11 maart 2011.

 

Deze zienswijze schept bovendien nog meer licht in de duisternis. Ik roep bijvoorbeeld al tijden dat Benjamin Fulford (1961) controlled opposition is. Hij blijft maar de meest waarzinnige verhalen de wereld in roeptoeteren, maar over de oorsprong van de naam SONY heeft hij het bijvoorbeeld nog nooit gehad.

 

Ook in het Nederlands is er volop gecontroleerde oppositie. Sterker nog, betrouwbare bronnen zijn opvallend schaars. Verder is er een grote middengroep van mensen die menen juiste informatie door te geven, maar zelf veel te weinig kennis van zaken hebben om dit goed te kunnen doen. Ze zien maar een zeer klein deel van het totale plaatje, en spelen met hun naïeve manier van berichtgeving eigenlijk de controlefreaks in de kaart. Moet ik dan vervolgens al deze naïevelingen te kijk zetten? Wanneer ik weer eens een rondje langs de Nederlandstalige alternatieve nieuwsmedia maak, dan jeuken mijn vingers om dit inderdaad maar eens te gaan doen. Ik weet echter ook wel dat dit waarschijnlijk een omgekeerd effect zal hebben, en dus gun ik iedereen maar het eigen (langzame) pad van bewustwording. Toch kan ik er niet goed bij dat ook de meerderheid van de zogenaamde ‘wakkere’ mensen nog altijd zeer goedgelovig is.

 

 

Wil jij een stralende verbruiksmeter in jouw huis?

 

De energieleveranciers noemen het een “slimme” meter. Ieder huishouden waar deze nog niet is geïnstalleerd krijgt dit jaar zo’n verbruiksmeter aangeboden. Maar is het eigenlijk wel zo slim om een dergelijke verbruiksmeter te hebben?

 

Allereerst vormt zo’n real-time verbruiksmeter een ernstige inbreuk op ieders privacy, want uit die gebruiksgegevens kan veel worden geconcludeerd over wat er gaande is in jouw huishouden. Bovendien is zo’n meter een miniatuur zendmast, die voortdurend straling geeft. Mensen die gevoelig zijn voor deze straling krijgen hierdoor gezondheidsklachten zoals slapeloosheid, hoofdpijn en huiduitslag tot aan ernstige gezondheidsproblemen. Kinderen zijn doorgaans extra gevoelig voor deze straling.

 

Heb je nog geen “slimme” meter, en wil je deze ook helemaal niet, dan kun je dat gewoon aangeven. Heb je deze al wel laten installeren, dan kun jij jouw netbeheerder vragen om deze slimme meter gratis onklaar te laten maken. Het wordt dan omgezet naar een digitale meter die niet meer van afstand af te lezen is, en dus niet meer ‘straalt’.

 

Er zijn nog altijd plannen om deze stralende verbruiksmeter verplicht te stellen. Eerder stond in een wetsvoorstel zelfs een celstraf van maximaal zes maanden en een boete tot 17.000 euro op het weigeren van de “slimme” meter. Zover is het nog niet. En wanneer minimaal 20% van de huishoudens deze “slimme” meter weigert kan het überhaupt niet verplicht worden gesteld.

 

 

Olga en Olaf doen een Harry Potter-marathon

 

Komende week verschijnt aflevering 11 van de belevenissen van Olga en Olaf bij het Nederlandstalige Nieuws op Pateo.nl. In die aflevering logeren ze bij hun oom Leo, en bekijken ze alle speelfilms van Harry Potter in chronologische volgorde. Dit is tevens de laatste aflevering van de belevenissen van Olga en Olaf die gratis te lezen zal zijn op Pateo.nl. Samen met de overige afleveringen (die ik nog ga schrijven) zal ik er een mooi boekje van maken, samen met illustrator John Erkelens van Studio Zoetermeer (link). Wil je helpen reclame te maken voor dit boekje door de linkjes naar deze eerste 11 afleveringen (link) te delen met jouw vrienden en bekenden?

 

 

Ga je in april mee naar Frankrijk?

 

Terwijl de winter zich in december even heeft laten zien kun je jezelf alvast verwarmen aan het vooruitzicht om in april mee naar Frankrijk te gaan voor de Eigen-Energieën-Week en/of de Wholly-Science-Verdiepings-Week. Het is dan voorjaar, maar ter plaatse voelt dat voor iedereen die iets noordelijker leeft al snel aan als zomer. Los van het aangename klimaat, de prachtige locatie en het heerlijke eten zal ook de inhoud van deze weken de verwachtingen naar alle waarschijnlijkheid overstijgen. Wil jij van de partij zijn, neem dan even contact met me op. De Wholly-Science-Verdiepings-Week bevat overigens erg veel nieuw materiaal en is daardoor ook zeer de moeite waard voor iedereen die al eens eerder een Wholly Science Week heeft meegemaakt. Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van beide weken. Gun jij jezelf dit cadeau?

 

 

Gulden Snede in hout

 

In Schiedam loopt tot en met 1 februari a.s. de expositie “Nieuwe Impuls” van StichtingKunstWerkt in Pand Paulus. Hieraan doen zeven nieuwe deelnemers aan mee, waaronder Lineke Arain, meubelontwerper en –maker. De rode draad in haar recente werk bestaat uit de Gulden Snede en natuurlijke getallenreeks van Leonardo Fibonacci (ong. 1170 – ong. 1250). Door het toepassen van deze getalsverhouding schep je op eenzelfde manier als de natuur zelf. Meer over haar bijzondere werk vind je op de website Gulden Snede in hout.nl (link).

 

 

Iedere derde dinsdag een Pateo-bijeenkomst in Zeist

 

In Studio ZE-IS-T BEWUST wordt voortaan op iedere derde dinsdag van de maand het “Zeister Avondje Pateo” gehouden. Deelname is op basis van vrije gift. Op 20 januari, tijdens de eerste nieuwe maan van dit kalenderjaar, is de eerstvolgende bijeenkomst. Dit idee voor de Zeister bijeenkomsten op een vaste avond in de maand is ontstaan op de derde dinsdag van afgelopen december, bij een lezing van mij op diezelfde locatie. We wisten toen alleen nog niet dat het iedere derde dinsdag zou worden. Zoiets vind ik nu grappig!

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Aanstaande woensdagavond (14 januari) is de journalist die schrijft onder het pseudoniem ‘Martijn Vrijland’ te gast bij de jubileumaflevering van Pateo Radio, want dat zal dan de 100e aflevering van deze internetradiotalkshow zijn. Op 2 april 2014 was hij al eerder te gast bij de 75e aflevering van Pateo Radio. Luister je dan tussen 8 en 9 ’s avonds live mee naar mijn gesprek met hem?

 

o       Aanstaande donderdagavond (15 januari) is eveneens tussen 8 en 9 ’s avonds de tweede live uitzending van Pateo TV. Ook daarvoor heb je alleen een internetverbinding nodig om deze aflevering rechtstreeks te bekijken. Ik ga het dan hebben over Astrotheologie. Heb je de eerste aflevering van Pateo TV gemist? Geen nood, want deze kun je via het archief van Pateo TV alsnog bekijken (link).

 

o       Op zaterdag 24 januari komt de Studiegroep Wholly Science Noord-Holland voor de zesde en afsluitende maal bijeen in Hoorn. Ook nieuwkomers kunnen hieraan deelnemen, mits alle hoofdstukken van het Engelstalige e-boek over Wholly Science zijn gelezen (link).

 

o       Op zondag 25 januari geef ik in Enkhuizen een lezing over de overgang van Oud naar Nieuw.

 

o       Op dinsdagavond 3 februari geef ik bij Bed & Breakfast Minicamping Zerofield in Hooge Mierde (nabij Eindhoven) een lezing over Werkelijke Vrijheid. Ook voor de mensen die er de vorige keer (op 28 november jl.) bij waren zal deze lezing vele nieuwe aspecten naar voren brengen.

 

o       Op zaterdag 7 februari gaat de Studiegroep Wholly Science Zeeland van start. De bijeenkomsten voor deze studiegroep vinden plaats bij de biologische koffie en theeschenkerij Qi Biotaria in de veerhaven te Breskens. Wil jij ook deel gaan nemen aan deze studiegroep, neem dan even contact met mij op.

 

o       Op woensdagavond 11 februari geef ik in de Belgische hoofdstad Brussel een lezing over de huidige overgang van Oud naar Nieuw. Let op: deze lezing is verplaatst van de donderdag naar de woensdag!

 

o       Op zondag 22 februari gaat de Studiegroep Wholly Science Noord-Nederland van start. De bijeenkomsten voor deze studiegroep vinden plaats in Hooghalen (iets ten zuiden van Assen). Wil jij ook deel gaan nemen aan deze studiegroep, neem dan even contact met mij op.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdentwintigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.