Pateo Nieuwsbrief

(van 18 januari 2015)

over Pateo TV

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief121.htm

 

o       Uitzending van Pateo TV gemist?

o       CCN zoekt ruimte

o       Pateo Radio met als gast Sacha Stone

o       P2T2: Pateo Promotion & Translation Team

o       Ga je in april mee naar Frankrijk?

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Uitzending van Pateo TV gemist?

 

Omdat ik bij Pateo Radio al in gesprek ga met gasten, heb ik ervoor gekozen om het medium televisie ten volle te benutten bij Pateo TV. Daarom worden bij Pateo TV geen gesprekken uitgezonden, althans voorlopig niet, maar geef ik in plaats daarvan online presentaties, zoals ik daarvoor ook al negen maal een webinar had gegeven van ieder telkens twee uur, toen voor de School of the Holy Science (waarmee feitelijk de School voor Astrotheologie wordt bedoeld).

 

Nadat de eerste uitzending van Pateo TV van een uur een kwartier was uitgelopen, en de kijkers opvallend enthousiast hadden gereageerd, werd door de mensen van het internettelevisiestation CCN besloten om Pateo TV voortaan wekelijks twee uren uitzendtijd te geven. In onze wintertijd is dit iedere donderdagavond van 8 tot 10 uur. Kijk op de webpagina van Pateo TV (link) indien je in een andere tijdzone bent. Daar kun je ook de gemiste afleveringen bekijken.

 

Omdat iedere aflevering van Pateo TV voortbouwt op de voorgaande uitzendingen, is het raadzaam om deze in de chronologische volgorde van uitzending te bekijken. Iedere aflevering van Pateo TV is vooralsnog Engelstalig. Pateo TV wordt gratis uitgezonden door CCN (website).

 

 

CCN zoekt ruimte

 

Omdat CCN al gelijk vanaf de start een ongekend succes is, blijkend uit de kijkcijfersexplosie, wordt nu al naar uitbreiding gezocht. Er wordt nu 24 uur per dag en zeven dagen per week uitgezonden via één internetkanaal, maar de bedoeling is om door te groeien naar drie kanalen. Daar zijn achter de schermen dus ook veel meer mensen voor nodig. Om al die mensen een plekje te kunnen geven zal CCN een veel groter onderkomen dienen te vinden.

 

Momenteel is CCN in Nederland gehuisvest. Weet jij een geschikte ruimte, laat het me dan alsjeblieft even weten. CCN is een non-profit non-gouvernementele organisatie. Winst maken is dus nadrukkelijk niet het doel. Het doel is om een volwaardig alternatief te bieden voor de gecorrumpeerde mainstream televisie.

 

 

Pateo Radio met als gast Sacha Stone

 

Aanstaande woensdagavond is mijn CCN-collega Sacha Stone te gast bij Pateo Radio. Sacha zet zich al vele jaren in voor een betere wereld voor ons allemaal. Hij is oprichter van zowel Humanitad als het New Earth Project. Wil je meer weten van deze bijzondere man en zijn belangrijke werk, stem dan woensdagavond a.s. vanaf 8 uur af op Pateo Radio (link). Pateo Radio wordt wekelijks gratis uitgezonden door het internetradiostation van Finding Voices Radio (website).

 

 

Vorige week Top 3 Charlie Hebdo Bloopers

 

Terwijl de mainstream propagandamedia alle zeilen heeft bijgezet om een de Franse nepaanslag van 7 januari jl. te voorzien van een zware negatieve emotionele lading, ging de alternatieve media rustig door met het onthullen van de waarheid. Ook ik heb daarbij maar weer een duit in het overbekende zakje gedaan door afgelopen week de drie grootste blunders van die nepaanslag op een rijtje te zetten (link).

 

De allergrootste blunder is volgens mij dat de acteurs (eh, ik bedoel natuurlijk die afschuwelijke terroristen) volgens het routekaartje rechtsaf waren geslagen, nadat de “beschoten” politieauto hen ruim baan had gegeven, terwijl de filmpjes op youtube van deze filmscène tonen dat ze juist naar links waren gereden.

 

Denk je dat die nepaanslag echt was, neem dan alsjeblieft even de moeite om die top 3 bloopers te lezen. Ik heb in dat Engelstalige artikel allemaal fotootjes op een rijtje gezet, indien je het aanklikken van de linkjes naar de bijbehorende video’s te veel werk vind.

 

De oplage van het onbeduidende Franstalige weekblad Charlie Hebdo, eigendom van de Zionistische familie Rothschild, werd direct na die nepaanslag meer dan 100 (!) maal zo groot. Mocht deze terreurfamilie deze acteurs hebben ingehuurd, dan hebben ze op die investering een huizenhoog rendement behaald.

 

 

P2T2: Pateo Promotion & Translation Team

 

Dat de mainstream nieuwsmedia de grootst mogelijke leugens met droge ogen durven uitzenden is nog wel te begrijpen, want deze staan zwaar onder controle van de controlefreaks. En werknemers die tegen hun wil ingaan, verliezen minimaal hun baan.

 

Maar waarom is dat wat vele alternatieve nieuwsmedia uitstorten over hun publiek eveneens zo bedroevend slecht? Vooral de websites die populair willen zijn schotelen hun bezoekers voornamelijk inhoudsloos entertainment voor. Het zijn vrijwel allemaal gewoon vertaalde knipselkranten. De zogenaamde redactie van deze websites heeft totaal geen samenhangende visie op wat er op deze planeet momenteel aan de gang is. Het enige waar ze mee bezig zijn is regelmatig weer een nieuw flutberichtje plaatsen, zodat ze hun alles-slikkende bezoekers weer even bezig kunnen houden. Inderdaad mensen, het is niets anders dan bezigheidstherapie.

 

Zelf heb ik meestal al genoeg aan de kop van zo’n vertaald flutbericht, om te zien dat dit nadrukkelijk niets voor mij is. Soms is deze kop echter slim gekozen, en klik ik het bericht toch aan, om er daarna weer snel spijt van te krijgen. Ik vind dat alternatief nepnieuws daarom eigenlijk nog erger is dan mainstream propagandanieuws. Zie jij dat ook zo?

 

Kortom, laten we voortaan massaal de ondermaatse alternatieve nieuwsmedia de rug toekeren. Volgens mij is dat trouwens ook al gebeurd, althans door de mensen die echt wakker zijn, want de commentaren onder dergelijke flutberichten zegt opvallend veel over het lage bewustzijnsniveau van publiek dat die ondermaatse websites weten te trekken.

 

Hoe dan ook, graag wil ik nu gas gaan geven met vooral Pateo TV en Pateo Radio. Nu is de kans om de mainstream media te gaan ontmaskeren met dezelfde middelen als waarmee zij trachten de mensheid te hersenspoelen. Wil je me daarbij mee gaan helpen? Ik zoek vooral vertalers en social-media-kanonnen. Dat laatste is zeker niet mijn ding, maar om veel mensen te bereiken schijnt het toch een noodzakelijk kwaad te zijn geworden.

 

Ik zoek dus per direct mensen voor het Pateo Promotion & Translation Team, afgekort tot PPTT, oftewel P2T2. Is dit echts iets jou, neem dan even contact met me op. Het wordt een internationaal team, en we zullen veelal via skype afstemmen.

 

 

Ga je in april mee naar Frankrijk?

 

Wil jij jezelf alvast verwarmen aan het vooruitzicht om in april mee naar Frankrijk te gaan voor de Eigen-Energieën-Week en/of de Wholly-Science-Verdiepings-Week? Het is dan voorjaar, maar ter plaatse voelt dat voor iedereen die iets noordelijker leeft al snel aan als zomer. Los van het aangename klimaat, de prachtige locatie en het heerlijke eten zal ook de inhoud van deze weken de verwachtingen naar alle waarschijnlijkheid overstijgen. Wil jij van de partij zijn, neem dan even contact met me op. De Wholly-Science-Verdiepings-Week bevat overigens erg veel nieuw materiaal en is daardoor ook zeer de moeite waard voor iedereen die al eens eerder een Wholly Science Week heeft meegemaakt. Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van beide weken. Gun jij jezelf dit cadeau?

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Aanstaande woensdagavond (21 januari) is dus Sacha Stone te gast bij Pateo Radio. Luister je dan tussen 8 en 9 uur ’s avonds live mee naar mijn gesprek met hem?

 

o       Aanstaande donderdagavond (22 januari) is tussen 8 en 10 uur ’s avonds de derde live uitzending van Pateo TV. Ik ga het dan hebben over de Schepping. Heb je de eerste twee afleveringen van Pateo TV gemist? Geen nood, want deze kun je via het archief van Pateo TV alsnog bekijken (link).

 

o       Op zaterdag 24 januari komt de Studiegroep Wholly Science Noord-Holland voor de zesde en afsluitende maal bijeen in Hoorn. Ook nieuwkomers kunnen hieraan deelnemen, mits alle hoofdstukken van het Engelstalige e-boek over Wholly Science zijn gelezen (link).

 

o       Op zondag 25 januari geef ik in Enkhuizen een lezing over de overgang van Oud naar Nieuw.

 

o       Op dinsdagavond 3 februari geef ik bij Bed & Breakfast Minicamping Zerofield in Hooge Mierde (nabij Eindhoven) een lezing over Werkelijke Vrijheid. Ook voor de mensen die er de vorige keer (op 28 november jl.) bij waren zal deze lezing vele nieuwe aspecten naar voren brengen.

 

o       Op zaterdag 7 februari gaat de Studiegroep Wholly Science Zeeland van start. De bijeenkomsten voor deze studiegroep vinden plaats bij de biologische koffie en theeschenkerij Qi Biotaria in de veerhaven te Breskens. Wil jij ook deel gaan nemen aan deze studiegroep, neem dan even contact met mij op. Deze studiegroep is voor alle duidelijkheid in het Nederlands!

 

o       Op woensdagavond 11 februari geef ik in de Belgische hoofdstad Brussel een lezing over de huidige overgang van Oud naar Nieuw. Let op: deze lezing is verplaatst van de donderdag naar de woensdag!

 

o       Op dinsdagavond 17 februari wordt in Studio ZE-IS-T BEWUST in Zeist een open bijeenkomst gehouden. Dit “Zeister Avondje Pateo” vindt namelijk iedere derde dinsdag van de maand plaats.

 

o       Op zondag 22 februari gaat de Studiegroep Wholly Science Noord-Nederland van start. De bijeenkomsten voor deze studiegroep vinden plaats in Hooghalen (iets ten zuiden van Assen). Wil jij ook deel gaan nemen aan deze studiegroep, neem dan even contact met mij op. Ook deze studiegroep is gewoon in het Nederlands.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenéénentwintigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.