Pateo Nieuwsbrief

(van 9 april 2015)

over de platlanders

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief131.htm

 

o       De Pateo Nieuwsbrief nu in zes talen

o       De Truth Challenge staat nog een week open

o       Platlanders kunnen niet rekenen

o       Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

 

De Pateo Nieuwsbrief nu in zes talen

 

De Pateo Nieuwsbrief over essentiële vragen is niet alleen in het Nederlands verschenen (als nummer 128 van 20 maart jl.), want het is daarna vervolgens ook vertaald in de volgende vijf talen:

 

o       Engels (link)

o       Spaans (link)

o       Frans (link)

o       Duits (link)

o       Italiaans (link)

 

Wil jij helpen om deze nieuwsbrieven verder te verspreiden door de betreffende linkjes door te sturen naar jouw Engelstalige-, Spaanstalige-, Franstalige-, Duitstalige- en/of Italiaanstalige vrienden? Op voorhand wil ik jou daar hartelijk voor bedanken!

 

 

De Truth Challenge staat nog een week open

 

Blijkbaar vinden mensen het veel leuker om een emmer ijskoud water over zichzelf te gooien of te laten gooien, want de Ice Bucket Challenge van vorig jaar zomer kreeg toch duidelijk iets meer belangstelling dan de Truth Challenge (video) tot nu toe heeft gekregen. Dat is natuurlijk ook wel te begrijpen, want voor de Ice Bucket Challenge is intellectuele ontwikkeling geen vereiste, en wellicht eerder zelfs een belemmering. Voor de Truth Challenge is het echter wel noodzakelijk dat iemand zelfstandig kan nadenken en onbevooroordeeld aan waarheidsvinding kan doen.

 

Velen menen dat ik bij deze Truth Challenge zou bepalen wat de juiste antwoorden zijn. Maar dat is een hardnekkige misvatting. Want de feiten spreken namelijk voor zich. Indien jij ieder antwoord voorziet van een onweerlegbaar feit, dan heb je alle vragen daarom goed beantwoord. De feiten spreken immers voor zich. En misschien zijn er wel meerdere goede antwoorden. Wie weet? Ik heb zelf in ieder geval alle vier vragen goed, want ik bewijs ieder antwoord met minimaal één onweerlegbaar feit. En dat maak ik dus openbaar in een rechtstreekse uitzending van Pateo TV (link). Dat doe ik op 16 april in het Engels, op 23 april 2015 in het Nederlands, op 30 april 2015 in het Spaans (samen met Mónica), op 7 mei 2015 in het Frans (samen met Alban), op 21 mei 2015 in het Duits (samen met Josefien) en op 28 mei 2015 in het Italiaans (samen met Raffa). Denk je nu echt dat ik zoveel moeite zou doen en zoveel hulptroepen zou inschakelen indien ik niet volledig zeker van mijn zaak ben?

 

Sommigen beweren dat ik net doe alsof ik alles beter weet, en dat ik niet open zou staan voor andere zienswijzen. Deze bewering is echter volkomen onwaar. Ik heb namelijk al die andere zienswijzen allang onderzocht in de afgelopen jaren, want ik doe sinds 2008 voltijds onderzoek naar de waarheid. Wie kan dat nog meer zeggen? Ik doe het er niet een beetje bij. Nee, al ruim 6½ jaar onderzoek ik iets net zo lang totdat ik echt weet hoe het echt zit. Lees gewoon mijn boeken en/of bekijk mijn presentaties, want de feiten die ik daarin aandraag spreken echt voor zich. Voor zover ik weet is Wholly Science het enige openbare systeem dat volledig op rots is gebouwd. Nagenoeg al het andere zijn helemaal of anders grotendeels geloofssystemen. Nog niet iedereen schijnt het te beseffen, maar de tijd van geloven is echt geweest. Want het Vissen-tijdperk heeft in 2012 plaatsgemaakt voor het Waterman-tijdperk, zoals ik al vaker heb aangegeven. Alle gelovigen zullen dus in de komende jaren van hun geloof vallen. Om deze goedgelovige mensen vervolgens te helpen om niet opnieuw voor te gek te worden gehouden is Wholly Science ontwikkeld. Doe er je voordeel mee, zou ik zeggen.

 

 

Platlanders kunnen niet rekenen

 

In 1996 stelde Louis van Gaal (1951) als trainer van Ajax tijdens een persconferentie aan een journalist de legendarische vraag: “Ben ik nou degene die zo slim is, of ben jij zo dom?” Ik kan me die vraag meer dan goed voorstellen. Sterker nog, wanneer ik weer eens een rondje langs de digitale velden maak, en daar zowel de artikelen als de onderstaande reacties lees, dan komt deze vraag ook opvallend snel in mij op.

 

De meest stompzinnige theorie die ik daarbij tot nu ben tegengekomen is de Platte-Aarde-Theorie van Eric Dubay. Zijn website heet Atlantean Conspiracy.com (link), wat vertaald in het Nederlands de “Atlantis-samenzwering” betekent. Is deze man nu echt zo dom? Zijn belangrijkste “bewijs” is dat je over een afstand van 100 kilometer helemaal geen enkele kromming van het aardoppervlak ziet. Kan deze man dan helemaal niet rekenen?

 

Hoe moeilijk kan het zijn om uit te rekenen hoeveel kilometer ver je dient te kijken om een verloop van één booggraad te kunnen zien (mocht je überhaupt zo scherp kunnen waarnemen)? De straal van onze moederplaneet is ongeveer 6378 kilometer, en haar omtrek ongeveer 40.000 kilometer. Dit betekent heel eenvoudig dat je pas na ruim 110 kilometer een verloop van één booggraad zou kunnen zien. Hij kan dus inderdaad helemaal niet rekenen. En al zijn domme volgelingen dus ook niet. Verder kunnen al zijn overige zogenaamde “bewijzen” even eenvoudig worden weerlegd.

 

Iedereen die dus aandacht geeft aan deze waanzinnige theorie verspreidt desinformatie. Wie dat niet wil horen heeft dus last van het eigen ego! En iedereen die vervolgens aan mij vraagt wat ik van deze theorie vind is blijkbaar te dom om zelf na te kunnen denken. Ben ik nu weer te direct? Mag ik dit niet zo duidelijk zeggen? Moet ik mensen anders benaderen omdat ze anders de deur dicht gooien? Eerlijk gezegd weet ik na al die jaren niet meer hoe ik mensen aan hun verstand kan peuteren dat zelf nadenken de enige weg naar echte vrijheid is. Maar de meeste mensen hebben daar de tijd niet voor, of de energie niet, of zijn daar zelfs niet meer toe in staat. Maar ook over die verstandelijke beperkingen mag ik het eigenlijk niet hebben, van de positivo’s.

 

De waarheid is ook hier nog meer sinister dan menigeen zich voor kan stellen. Het hele verhaal over die vermeende platte aarde is in feite niets anders dan een experiment van de CIA om te zien hoe dom de volgers van de alternatieve media inmiddels zijn geworden. En dat geldt ook voor alles wat met de waanzin over de “holle aarde” te maken heeft, evenals nagenoeg alle waanzin over “buitenaardse” zaken, zoals ik in de nieuwsbrief van 27 maart jl. heb aangegeven (link).

 

Dat laatste vinden sommige lezers van de Pateo-nieuwsbrieven toch lastig te begrijpen, want ook ik heb het immers over buitenaardse wezens, zoals de Nommos en de Annunaki. Het grote verschil tussen mij en bijvoorbeeld iemand als Martijn van Staveren (website) is dat ik het puur en alleen bij de feiten hou. Martijn is een keer te gast geweest bij Pateo Radio (in aflevering 95 op 19 november 2014), maar dat betekent zeer zeker niet dat ik zou hebben geconcludeerd dat hij in alles de objectieve waarheid zou spreken. In mijn radioprogramma bied ik anderen gewoon een podium om hun zienswijze te delen. Ik ga zelden of nooit in discussie met mijn gasten, want dat vind ik van weinig respect getuigen. Iedereen mag op een eigen manier en in een eigen tempo de eigen waarheid ontdekken. Uiteindelijk zullen we allemaal gaan begrijpen hoe het nu echt zit met de objectieve waarheid, de subjectieve waarheid en de Absolute Waarheid (link). De één komt daar gewoon iets eerder achter dan de ander. Die éne is dan dus wat slimmer en die andere dus wat dommer. Het zij zo.

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda van het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Vanavond (donderdag 9 april) is tussen acht en tien uur ’s avonds de zevende en laatste Nederlandstalige live uitzending van de eerste (7-delige) serie van Pateo TV. Ik ga het daarin hebben over de Tien Geboden. Kijk en luister je vanavond rechtstreeks mee via het internet?

 

o       Aanstaande woensdagavond (15 april) is in de 112e aflevering van Pateo Radio meesterverteller Willem de Ridder (1939) mijn gast.

 

o       Op donderdagavond 16 april wordt via Pateo TV de Ware Menselijke Geschiedenis in het Engels onthult.

 

o       Op zondag 19 april staat de afsluitende studiedag van de Studiegroep Wholly Science Zeeland in Goes op het programma. Het hoofdonderwerp is dan het Enneagram. Ook nieuwe deelnemers kunnen deelnemen aan deze studiedag.

 

o       Op dinsdagavond 21 april wordt in Studio ZE-IS-T BEWUST in Zeist wederom een open bijeenkomst gehouden. Dit “Zeister Avondje Pateo” vindt namelijk iedere derde dinsdag van de maand plaats.

 

o       Op woensdagavond 22 april gaat de 113e aflevering van Pateo Radio over geheimen in het volle zicht met Scott Onstott uit Canada als mijn gast.

 

o       Op donderdagavond 23 april wordt via Pateo TV de Ware Menselijke Geschiedenis in het Nederlands onthult.

 

o       Op zaterdag 25 april wordt een wereldwijde manifestatie tegen chemtrails gehouden. Dit gebeurt onder andere in Brussel, Den Haag en Groningen (indien ik goed ben geïnformeerd).

 

o       Op woensdagavond 29 april geef ik een lezing in Heerlen over de Ware Menselijke Geschiedenis.

 

o       Op zondagmiddag 3 mei geef ik een uitgebreide lezing in Bunnik over de Ware Menselijke Geschiedenis. Wie naar aanleiding van de onthullingen op 23 april via Pateo TV nog meer wil weten, of met specifieke vragen zit, die wil deze bijzondere middag op de Hooizolder niet missen!

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenéénendertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.