Pateo Nieuwsbrief

(van 9 juni 2015)

over de verhalenbundel van Olga en Olaf

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief136.htm

 

o       Verhalenbundel over de belevenissen van Olga en Olaf

o       Tweede digitale druk van ‘Toen er nog geen maan was’

o       Gratis lezing in Dordrecht over het werk van Viktor Schauberger

o       Pateo TV over de parasitaire Archonten

o       Pateo.nl is nog lang niet klaar

o       Niburu-Avondjournaals staan weer online

o       Zeister Avondje Pateo deze maand een week later

o       Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Verhalenbundel over de belevenissen van Olga en Olaf

 

In de herfst van 2014 ben ik begonnen met het schrijven van korte verhalen over de belevenissen van Olga en Olaf. In totaal waren dat er toen 11 verhaaltjes. De afgelopen weken heb ik daar 6 verhalen aan toegevoegd. Tekenaar John Erkelens van zowel Studio Zoetermeer.nl (link) als Toys from Giraffe.nl (link) heeft ieder verhaal voorzien van een treffende illustratie. Ook heeft hij de omslag gemaakt voor de bundel waarin deze 17 verhalen zijn samengevoegd.

 

Deze korte verhalen zijn geschreven voor iedereen vanaf ongeveer 12 jaar. Ik denk dat kinderen in het laatste jaar van de basisschool dit boekje prima kunnen lezen, en er waarschijnlijk ook nog eens veel van opsteken. En dat geldt ook voor alle oudere lezers. Ook in dit boekje zit Wholly Science, maar dan op een geheel andere manier gebracht. Ik hoop ten zeerste dat deze nieuwe aanvliegroute aanslaat. Indien dit het geval is, dan is dit boekje het ideale cadeau om te geven aan iemand die net (of bijna) ‘wakker’ is geworden. En die groep is volgens mij nu hard aan het groeien.

 

Deze verhalenbundel van 52 bladzijden is nu al te koop als e-boekje voor 5 euro per digitaal exemplaar. Zodra het leverbaar is als gedrukt boekje, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht bij de aanschaf van het fysieke exemplaar. Ook hier gebruik ik de betalingen voor het e-boekje om de drukkosten te kunnen gaan betalen.

 

 

Tweede digitale druk van ‘Toen er nog geen maan was’

 

Afgelopen vrijdag is de tweede digitale druk van ‘Toen er nog geen maan was’ verschenen. Er zaten namelijk toch nog best veel kleine typefoutjes in de eerste digitale druk, die de Vlaamse Christianne er vlak voor haar vertrek naar haar zomerverblijf nog snel even uit heeft gehaald. Uiteraard ben ik haar daar zeer erkentelijk voor.

 

 

Gratis lezing in Dordrecht over het werk van Viktor Schauberger

 

Op dinsdagavond 16 juni a.s. ben ik gevraagd om een lezing te verzorgen over het werk van de Oostenrijkse natuuronderzoeker Victor Schauberger (1885 – 1958). Deze lezing wordt georganiseerd door Stichting DE STAD, die zich inzet voor de kwaliteit van de architectuur en de openbare ruimte in Dordrecht. In de aankondigingstekst (link) lezen we: “Schauberger begon als eenvoudige boswachter, maar eindigde als theoreticus en uitvinder. Zijn talloze, vaak miraculeuze revelaties ontleende hij aan waarnemingen in de natuur. Zo doorgrondde hij de spiraalbeweging van water, het meanderen van rivieren, stilstaande forellen en het Rheingold-fenomeen.” Deze lezing sluit aan bij het themajaar ‘Water tekent de stad’ van deze stichting. De lezing vindt plaats in de Galerie De Compagnie aan de Kuipershaven 21 in Dordrecht. Het begint om 20.00 uur. Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over deze lezing.

 

 

Pateo TV over de parasitaire Archonten

 

Komende donderdagavond gaat de live uitzending van Pateo TV over de parasitaire Archonten. Dit is een Engelstalige aflevering. Afgelopen donderdag was het ook een Engelstalige aflevering. Daarin heb ik de Periodieke Octaëder der Elementen en het Priemritme nogmaals uitgelegd. Eigenlijk zou toen de uitzending in het Arabisch zijn, maar mijn vertaler meldde zich kort van tevoren helaas af. Daarom heb ik van de nood maar een deugd gemaakt, en beide iets pittiger onderwerpen uiteengezet tijdens een live uitzending van Pateo TV. Op donderdagavond 18 juni a.s. zal ik dat ook in het Nederlands doen. En op donderdagavond 25 juni a.s. volgt de live uitzending over de parasitaire Archonten. Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over deze uitzendingen.

 

 

Pateo.nl is nog lang niet klaar

 

Afgelopen weekeinde maakte de webmaster van WijZijnKlaar.nl bekend dat hij er nu echt helemaal klaar mee is. Zijn website wordt daarom opgeheven. Hij gaat nu achter gesloten deuren verder via een besloten facebook-groep. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dan hij totaal niet tegen kritiek kan, en zich daarom nu maar gaat verstoppen. Hij beschuldigde mij van ego-gedrag, maar ik wil gewoon de waarheid weten. In werkelijkheid kan zijn ego niet tegen kritiek. En helemaal niet wanneer hij ook nog eens helemaal geen enkel tegenargument kan brengen. In plaats van gewoon toe te geven dat die platte-aarde-theorie inderdaad volkomen waanzin is, gaat hij zich nu dus liever verstoppen met napraters en ja-knikkers. Het kan raar lopen in een mensenleven. Ik ken hem (of kende hem) als een zeer rationeel iemand. Nu is hij niet alleen volkomen de weg kwijt, zijn vrouw is ook nog eens achter hem aangelopen.

 

Zelf ben ik echter nog lang niet klaar. Ik doe dan het omgekeerde van me verstoppen. Binnenkort maak ik namelijk mijn nieuwe website bekend: modern en lekker strak.

 

 

Niburu-Avondjournaals staan weer online

 

Omdat regisseur Hans Ris het toch van den gekke vond dat degene die altijd verkondigde dat “we zoveel mogelijk informatie naar de mensen moeten brengen” eigenhandig alle afleveringen van de Niburu-Avondjournaals en van Attentie Ascentie heeft gedelete, heeft Hans ze onlangs zelf maar opnieuw geupload naar youtube. De Avondjournaals kun je vinden via zijn kanaal (link), en voor Attentie Ascentie heeft hij een afspeellijst gemaakt (link). Deze lijst begint met bloopers en niet eerder uitgezonden materiaal. Voor de liefhebber is dit een heuse traktatie. Ik kan in ieder geval deze humor zeer waarderen. Bedankt, Hans, voor het opnieuw uploaden. En uiteraard ook alle andere betrokkenen nogmaals bedankt, waaronder Femke Bloem, Elias Hering, Mirjam Cats, Pierre Korlaar, Hans van der Heiden en Bart de Groot.

 

 

Zeister Avondje Pateo deze maand een week later

 

Het Zeister Avondje Pateo is iedere derde dinsdag van de maand. Maar vanwege mijn lezing over het werk van Victor Schauberger op die avond, wordt deze maand het Zeister Avondje Pateo een week opgeschoven naar dinsdag 23 juni a.s. Verder is besloten om de in de vorige nieuwsbrief aangekondigde Kennismakingsavonden Wholly Science, die gehouden worden op dezelfde locatie, uit te stellen tot na de zomervakantie. Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over het Zeister Avondje Pateo.

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Morgenavond (woensdag 10 juni) is in de 118e aflevering van Pateo Radio Ole Dammegĺrd (1958) opnieuw mijn gast, net als twee maal eerder.

 

o       Overmorgenavond (donderdag 11 juni) wordt bij Pateo TV de aflevering over de parasitaire Archonten in het Engels uitgezonden.

 

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenzesendertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.