Pateo Nieuwsbrief

(van vrijdag 11 september 2015)

over het komende Jubeljaar

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief140.htm

 

o       Zondag start het Jubeljaar

o       Vandaag is het weer 911

o       Etnische joden bestaan niet

o       Komende dinsdag valt er wat te kiezen

o       Invasie van Den Haag op 17 oktober

o       De oudste Nederlandstalige alternatieve nieuwswebsite

o       Grote conferentie volgend weekeinde in Kopenhagen

o       Pateo TV gaat verder als praatprogramma

o       Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Zondag start het Jubeljaar

 

In de Hebreeuwse kalender is ieder zevende jaar een bijzonder jaar, genaamd een Shemitah-jaar. Op de laatste dag van beide voorgaande Shemitah-jaren zagen we een flinke instorting van de aandelenmarkt. Dat was het geval op dinsdag 18 september 2001 en op maandag 29 september 2008, wat later bekend werd als de Zwarte Maandag. Het huidige Shemitah-jaar eindigt komende zondag (13 september 2015), en dan zijn de aandelenbeurzen gesloten. Wellicht zullen we daarom vandaag al flink wat rode cijfers zien, maar ik verwacht de echte klap aanstaande maandag (14 september 2015). De alternatieve nonsense-media hebben alleen oog voor 23 september a.s., maar de gedeeltelijke zonsverduistering die dan wellicht te zien zal zijn is uiteraard nauwelijks iets bijzonders.

 

Na ieder zevende Shemitah-jaar begint een zogeheten Jubeljaar. Het huidige Hebreeuwse jaar is zo’n zevende Shemitah-jaar, wat betekent dat zondag aanstaande, bij het Hebreeuwse nieuwe jaar, er weer een Jubeljaar van start gaat. Dit gebeurt dan voor de 118e keer sinds het begin van de Hebreeuwse kalender. Ik leg dat uit in mijn nieuwste (34e) boek (link). Daarin valt ook te lezen dat de Bolsjewistische revolutie in Rusland plaats vond aan het begin van een Jubeljaar. Zal de geschiedenis zich herhalen, en wordt de komende maand opnieuw een grote omwenteling in gang gezet?

 

 

Vandaag is het weer 911

 

Vandaag is het precies twee maal zeven jaren geleden dat de Twin Towers volledig werden verpulverd. Niet alleen de gecontroleerde vernietiging van deze Tweelingtorens op 11 september 2001 vond plaats tijdens een Shemitah-jaar, dat gold ook voor het leegmaken van het terrein op 21 maart 1966 als begin van de bouw van deze wolkenkrabbers, evenals de officiële opening van deze kantoortorens op 4 april 1973. Blijkbaar is de Hebreeuwse kalender erg belangrijk voor de mondiale machtskakkerlakken. En dan doel ik uiteraard met name op de zogeheten Ashkenazi-joden, de afstammelingen van de barbaarse Khazaren.

 

 

Etnische joden bestaan niet

 

In mijn 34e boek getiteld “Het Geheim van Genesis” (dat ik nu verder aan het uitschrijven ben) bewijs ik dat Ismaël de enige zoon was van Abram, en dat het idee van etnische joden een compleet verzinsel is van de Hebreeuwse schriftgeleerden om aanspraak te kunnen maken op een grondgebied waar ze volstrekt niets te zoeken hebben. Iedereen die zich ‘jood’ noemt is een culturele jood, die doet alsof de oude Hebreeuwse geschriften ‘heilig’ zouden zijn. Een afschuwelijke radicale groep culturele joden roept bij het minste of het geringste dat het ‘antisemitisch’ zou zijn, maar de Semieten zijn de afstammelingen van Sem, de middelste zoon van Noach. Onder die Semieten valt een heel groot deel van de Arabieren, die door de Ashkenazi-joden juist als vijand worden gezien. Het zijn deze Ashke-Nazi’s die de enige echte antisemieten zijn. Het voortdurend en te onpas roepen van ‘antisemitisme’ is niets anders dan een afleidingstactiek.

 

Ben je van mening dat bovenstaande beweringen onwaar zouden zijn, wees dan een kerel (v/m) en begin een proces tegen mij. Met alle plezier zal ik dan al mijn bewijzen openbaar maken, waardoor we voor altijd verlost zijn van de Hebreeuwse leugens. Begrijp me echter goed, ik heb niets tegen onschuldige gelovigen, en dus ook niets tegen culturele joden op zich. Ik heb wel iets tegen leugenaars, want dat is in strijd met het Negende Gebod. Ook culture joden kennen dit Negende Gebod maar al te goed. En dan heb ik het nog niet eens over het Zesde Gebod, dat tijdens 911 ruim 3000 maal is overtreden, en vervolgens in het Midden-Oosten nogmaals vele honderdduizenden keren, met name in Afghanistan en Irak. Volgens mij weten we allemaal wie hiervoor verantwoordelijk zijn. Ik in ieder geval wel.

 

 

Komende dinsdag valt er wat te kiezen

 

Komende dinsdag is het de derde dinsdag in de maand september. In de Nederlanden is het dan de gewoonte om een groot toneelstuk op te voeren voor de onnozele onderdanen. Voor deze vlaggetjeszwaaiers zal het weer eenzelfde vertoning worden. Maar de wakkeren kunnen in plaats van de gehele middag op de bank te hangen om naar de rechtstreekse uitzending van de propaganderende staatstelevisie te kijken ook ervoor kiezen om via het internet naar alternatieve live uitzendingen te kijken. Van 12:00 uur tot 18:00 uur wordt dan noNOnSense uitgezonden als tegenwicht voor de NOS. Initiatiefnemer hiervan is: We are change.nl (link). Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie hierover.

 

 

Invasie van Den Haag op 17 oktober

 

Op 17 oktober a.s. zal het erg druk gaan worden in Den Haag. Iedere actiegroep die vindt dat het nu meer dan genoeg is geweest zal op die dag ‘s-Gravenhage intrekken. Dit zullen geen vooraf afgesproken betogingen zijn, maar een invasie die de opgefokte dienders in die bestuurlijk hoofdstad nog niet eerder hebben meegemaakt. Wij, de Lage Landers, spreken namelijk massaal een motie van wantrouwen uit tegen de compleet incompetente landelijke overheid. Initiatiefnemer hiervan is: Break The System.nl (link). Op 2 september j.l. waren Berry en Trude namens deze snel-groeiende beweging te gast bij Pateo Radio.

 

 

De oudste Nederlandstalige alternatieve nieuwswebsite

 

Pateo.nl was in het Nederlandse taalgebied niet de allereerste alternatieve nieuwswebsite. Maar van de websites die er eerder waren bestaat er al een tijdje niet één meer. Daarmee is Pateo.nl dus de oudste Nederlandstalige alternatieve nieuwswebsite. Jammer genoeg wordt er nauwelijks iets van elkaar geleerd, en wordt het bekende wiel telkens maar weer opnieuw uitgevonden door de nieuwkomers. Wellicht is dit ook nodig voor het individuele groeiproces waar we allemaal doorheen mogen gaan. Maar wil je jouw eigen leercurve versnellen, ga dan eens grasduinen in de wat oudere berichten op Pateo.nl.

 

 

Grote conferentie volgend weekeinde in Kopenhagen

 

In het weekeinde van 19 en 20 september a.s. vindt in de Deense hoofdstad København (letterlijk: kooppoort; wat totaal verkeerd vertaald is als ‘Kopenhagen’) de Engelstalige Open Mind Conference plaats. Ik mag daarvan de openingsspreekbeurt voor mijn rekening nemen. Mochten er nieuwsbrieflezers zijn die volgende weekeinde ook in deze Deense hoofdstad zullen zijn, neem dan even contact met me op.

 

 

Pateo TV gaat verder als praatprogramma

 

Gisteravond is de dertiende en laatste presentatieshow van Pateo TV uitgezonden in het Nederlands. Een week eerder was deze aflevering al in het Engels uitgezonden. Komende week is er geen uitzending van Pateo TV (vanwege mijn trip naar Danmark), maar vanaf 24 september is het de bedoeling dat er dan bij Pateo TV wekelijks gasten door mij zullen worden geïnterviewd, waarbij eigen afbeeldingen worden getoond. Wil je zelf een keer te gast zijn bij zo’n praatprogramma van Pateo TV, of ken je iemand die daarvoor zeer geschikt zou zijn, neem dan even contact met me op.

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Aanstaande dinsdagavond (15 september) is het weer de derde dinsdagavond van de maand, en dus wordt er dan weer het Zeister Avondje Pateo wordt gehouden. Deze bijeenkomsten vinden plaats op een unieke locatie nabij het centrum van Zeist, met volop gratis parkeergelegenheid. Kom je dan ook napraten over de alternatieve live uitzending van noNOnSense, of over de agenda achter de massale toestroom van migranten naar Europa? Ervaar hoe het is om met gelijkgestemden en ‘wakkeren’ open van gedachte te wisselen. Er komen zelfs mensen uit Nijmegen en Den Haag naar deze open uitwisselingsavonden toe!

 

o       Komende woensdagavond (16 september) is Paul Pantone te gast bij Pateo Radio. Hij is de uitvinder van de bekende GEET-generator. Net als afgelopen week is dit een Engelstalige uitzending, en dat geldt ook voor de resterende uitzendingen van Pateo Radio deze maand.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenveertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.