Pateo Nieuwsbrief

(van dinsdag 20 oktober 2015)

over de oplossing van de JFK-zaak

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief144.htm

 

o       De oplossing van de JFK-zaak

o       Mehran Keshe verklaart zichzelf tot Messias

o       Waarheid, Gerechtigheid, Vrede

o       Landelijke collecte oogst 24.000 codicillen

o       Inkijkexemplaren in een boekenwinkel in Amsterdam

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

 

De oplossing van de JFK-zaak

 

Hoe lastig het is om de waarheid te achterhalen ondervond ik vorige week opnieuw. Ik dacht dat ik in grote lijnen al wel wist hoe het zat in de zaak die speelde op 22 november 1963 in de stad Dallas in de USA-staat Texas met betrekking tot de toenmalige USA-president John F. Kennedy, doorgaans afgekort tot JFK. Maar in die hernieuwde zoektocht kwam ik erachter dat ik er in was getuind, net al vrijwel iedereen. Dat de officiële versie volstrekt onmogelijk is, dat ontdekt iedereen die even de moeite neemt om zelf na te denken. Een kogel die van achteren zou zijn gekomen laat een hoofd niet achterover slaan. Dat begrijpt iedere basisschoolleerling. Maar van de diverse alternatieve theorieën over wat er dan wel zou zijn gebeurd klopt echter ook helemaal niets. Dat kan ik nu met zoveel stelligheid zeggen omdat deze zogenaamde moordaanslag in scčne is gezet, en JFK die dag helemaal niet is beschoten, laat staan dat hij die dag zou zijn overleden. Net als zijn oudere broer, en later ook zijn jongere broer, ging JFK die dag ondergronds om zo de verborgen heerser te kunnen worden in het geheime rijk dat zijn vader is begonnen. Momenteel is de zoon van JFK, John F. Kennedy Jr., die in 1999 ondergronds ging, daarvan de verborgen heerser. In een dun Engelstalig e-boekje onderbouw ik dit met overduidelijke bewijzen. Dit boekje heb ik vorige week woensdag kosteloos beschikbaar gesteld aan iedereen die het wil lezen. Kijk gewoon even bij het nieuws op Pateo.nl of WhollyScience.org.

 

 

Mehran Keshe verklaart zichzelf tot Messias

 

Afgelopen vrijdagavond voerde de in Iran geboren Mehran Tavakoli Keshe (1958) een grote show op in de Italiaanse hoofdstad Rome. De gelegenheid daarvoor was de derde bijeenkomst voor de vrede van in Rome gestationeerde ambassadeurs. Keshe presenteerde daar het zogeheten Magrav-Power-systeem, wat volgens hem een plasma-generator is. De boven- en onderkant ervan hebben zes zijden (drie langere en drie kortere, dus een soort hexagon) en uit deze blauwe koker van ongeveer 20 centimeter hoog staken twee draden. De aanwezige ambassadeurs mochten allemaal een gratis exemplaar meenemen.

 

Ik weet nog steeds niet wat ik nu moet denken van meneer Keshe. Hoewel ik het echt al een aantal keren heb geprobeerd, en hem ook eens persoonlijk heb ontmoet, begrijp ik nog altijd niet de basisgedachtegang onder zijn beweringen. En als ik het niet snap, dan kan ik er helaas niets mee. Ik ben immers een ongelovige, zoals uitgelegd in de vorige nieuwsbrief.

 

Waar ik wel iets mee kan is de schriftelijke verklaring die hij vorig jaar op Goede Vrijdag publiekelijk heeft gemaakt, in het Engels (link). De volgende Nederlandstalige vertalingen daarvan is van mijn hand. Keshe schrijft:

 

“Vandaag en met deze pen, roep ik als de Messias en ik die zijn tijd nam om onder u te zijn, om zo te leren over uw tekortkomingen en valse levens, om daardoor in staat te zijn om uw problemen te begrijpen, en meer dan 55 jaar met u doorbracht, en uw werkwijzen heb gevolgd om te kunnen helpen en u te begeleiden uit het oerwoud van dit leven op deze planeet, op om uw wapens neer te leggen evenals alle gedachten van hebzucht, wangedrag en moord.”

 

Is Keshe de reddende engel die hij beweert te zijn? Of hij is hij volkomen doorgeslagen? Als titel aan zijn schrijfsel gaf hij mee: ‘In Mijn naam’ (In My name), met een hoofdletter ‘M’. Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar voor mijn zijn dit duidelijk rode vlaggen. Verderop in deze verklaring verwijst hij ook nog even naar ‘het doden van de zoon van God’, alsof dat een daadwerkelijke historische gebeurtenis zou zijn geweest.

 

Bij die ‘gedenkwaardige’ bijeenkomst in Rome vertelde Keshe dat hij de werking van zijn Magrav-Power-systeem op 26 oktober a.s. openbaar gaat maken. De ambassadeurs hebben dus tien dagen voorsprong gekregen. Ik durf echter nu al te garanderen dat er op maandag 26 oktober, of kort erna, helemaal niets wereldschokkends bekend gemaakt zal worden door deze Keshe, die keer op keer weer iets nieuws bedenkt om weer even in de schijnwerpers te staan. Natuurlijk hoop ik stiekem dat ik ongelijk heb, en dat de energierevolutie dan wel ontketend wordt, maar in dit geval weet ik vrijwel zeker dat de in het verleden behaalde resultaten een opmerkelijk goede voorspeller voor de nabije toekomst zullen zijn.

 

 

Waarheid, Gerechtigheid, Vrede

 

Het is onvoorstelbaar naďef van Keshe en zijn goedgelovige volgers om te menen dat er zomaar wereldvrede zal zijn wanneer iedereen de wapens neer zou leggen en zou stoppen met vijandige gedachten. Stel nu eens dat dit inderdaad geschied. Hoe lang zouden de mensheid dit met haar huidig bewustzijnsniveau volhouden? Wat denk jij?

 

Vorige maand was ik in de Deense hoofdstad Kopenhagen voor de Open Mind Conference. Daar sprak ook een voormalige USA-marinier die in de Golfoorlog heeft gevochten. In zijn presentatie legde hij zeer overtuigend uit dat vrede zonder gerechtigheid geen echte vrede is, en dus nooit lang kan blijven bestaan. Vervolgens beargumenteerde hij dat gerechtigheid zonder waarheid eveneens geen echte gerechtigheid is. De juiste volgorde om tot vrede te komen is dus: 1. Waarheid, 2. Gerechtigheid, en 3. Vrede.

 

Dit geeft ons een volgend argument om Keshe te beschouwen als een misleider. Een echte vredestichter legt als eerste de nadruk op het onthullen van de waarheid. Daar word je niet heel populair van, want daar kan ik over meepraten. Maar toch zullen er mensen moeten zijn die de mensheid als geheel helpen om tot die waarheidsvinding te komen. Keshe slaat die stap doodleuk over. En waar hij de waarheid over de principes van plasmatechnologie al lang en breed had kunnen uitleggen bleef hij al die jaren maar volstrekt ondoorzichtig taalgebruik hanteren. Ik denk dat hij dat deed om te verhullen dat hij helemaal niets revolutionairs heeft ontdekt. Maar wanneer dat wel zo is, en hij inderdaad heeft bijgedragen aan het onderscheppen van een USA-drone door Iran en het buiten werking stellen van een USA-vliegdekmoederschip, waarom deelt hij dan niet de waarheid van zijn inzichten met ons in begrijpelijke bewoordingen?

 

Keshe slaat echter niet alleen stap 1 over (Waarheid), ook laat hij keer op keer zien geen benul te hebben van wie de ware schurken op deze planeet zijn. Hij richt zich bijvoorbeeld openlijk tot de leiders van twee van de grootste terroristische organisaties, en dan doel ik op het Roomse misdaadsyndicaat gevestigd in het Vaticaan en de terroriserende misdadigers onder publieke aanvoering van de USA-regering gevestigd in Washington DC. Alleen door het niet onderkennen (dus het juist wel herkennen en erkennen) van deze duivelse tirannen kan er gerechtigheid ontstaan.

 

Kortom, laat je toch niet foppen door praatjesmakers die geen benul hebben van wat zich hier op de deze planeet werkelijk afspeelt. En daarmee doel ik echt niet alleen op Mehran Keshe. In ons taalgebied lopen er ook meer dan genoeg van los, nog afgezien van al die reguliere onzinverkopers.

 

 

Landelijke collecte oogst 24.000 codicillen

 

Twee nieuwsbrieven geleden waarschuwde ik voor het ondoordacht invullen van een donorcodicil. Desondanks heeft de codicilcollecte van vorige week zo’n 24.000 euthanasieverklaringen opgeleverd, wat ongeveer gelijk was aan het aantal van vorig jaar. Maar daarnaast heeft ook een kleine 4000 mensen in het donorregister laten vastleggen dit juist niet te willen. Volgens de Nederlandse overheid zouden inmiddels zes miljoen Nederlanders in het donorregister zijn opgenomen, waarvan 60 procent de stilzwijgende euthanasieverklaring heeft afgegeven.

 

 

Inkijkexemplaren in een boekenwinkel in Amsterdam

 

Van zowel het Wholly Science studieboek (Engelstalig, 540 bladzijden, geheel in kleur) als van het boek ‘Het Geheim van Genesis’ (Nederlandstalig, 104 bladzijden, zwart/wit) ligt er in de boekenwinkel van Frontier aan de Marnixstraat 82 te (1015 VX) Amsterdam een inkijkexemplaar. Om dit te bestellen stuur je gewoon even een emailbericht aan mij. Uiteraard kunnen deze boeken, evenals ‘Toen er nog geen maan was’ en ‘Dienen onder God’ ook worden aangeschaft bij iedere activiteit van mij (zie onderstaande opsomming). En voor wie onlangs een bestelling heeft geplaatst, die mag vanaf vandaag de bezorging verwachten, want alle bestellingen zijn gisteren op de post gegaan. De bezorging in België zal wellicht een dagje langer op zicht laten wachten, maar daarna kan ook daar het leesfeest in de plezierig zittende stoel of bank beginnen!

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Vandaag (20 oktober) is het weer de derde dinsdag van de maand, en dus wordt er vanavond weer het Zeister Avondje Pateo wordt gehouden. Deze bijeenkomsten vinden plaats op een unieke locatie nabij het centrum van Zeist, met volop gratis parkeergelegenheid. Geld mag geen belemmering vormen om te kunnen komen. Wie de gevraagde bijdrage niet kan betalen mag daarom gratis deelnemen. Ben jij vanavond ook van de partij?

 

o       Morgenavond (woensdag 21 oktober) is Arend Zeevat te gast bij Pateo Radio. De aanleiding daarvoor is zijn onlangs verschenen boek ‘Volgzaam slavendom of dienend Meesterschap’. Arend heeft mij al zo’n tien keer geďnterviewd voor een internetradio-uitzending. Deze keer zijn de rollen omgedraaid.

 

o       Op zondagmiddag 1 november geven Peter den Haring en ik allebei een onthullende presentatie bij Sundancer in Zwijndrecht, onder de rook van Rotterdam.

 

o       Op zondagmiddag 15 november deel ik bij De Regenboog in het Drentse Dwingeloo mijn nieuwste inzichten.

 

o       Op zondagmiddag 29 november geef ik bij Stille Wille in het Drentse Roden, onder de rook van de stad Groningen, een onthullende lezing over ‘Waarachtige Psychologie’.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenvierenveertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.