Pateo Nieuwsbrief

(van maandag 16 november 2015)

over de keuze

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief146.htm

 

o       Waarom weer in Parijs?

o       Ieder van ons heeft de keuze

o       Ook het weer wordt steeds extremer

o       Waarom is er in Nederland geen Constitutioneel Hof?

o       Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

 

Waarom weer in Parijs?

 

Na de blamage van de waanzinnig slecht uitgevoerde nepaanslag van 7 januari eerder dit jaar hadden de Fransen overduidelijk iets goed te maken. Daarvoor kozen ze vorige week vrijdag de dertiende uit. Ruim zeven eeuwen geleden werden alle in Frankrijk wonende Tempeliers opgepakt op vrijdag de dertiende, in oktober 1307 om precies te zijn. De verantwoordelijken voor de terreur van afgelopen vrijdagavond noemen zich allang niet meer de Tempeliers, maar het is nog wel steeds dezelfde terroristenclub, die tegenwoordig veelal wordt aangeduid als de Illuminati. Deze naam betekent letterlijk: “zij die het inzicht van het Licht hebben ontvangen”. In werkelijkheid gaat het om een mondiale groep van psychopaten die hun ziel doelbewust hebben verkocht aan de Duisternis. Hun handelsmerk is dat ze alles omdraaien. Zo betekent “War on Terror” juist het bevorderen van terrorisme.

 

Net als bij 9/11 kwamen er nu wel vele onschuldige mensen om. Ook raakten er velen zwaargewond. En net als bij 9/11 was het ook deze keer weer een aanslag die is gepleegd in opdracht van de mondiale machtskakkerlakken die menen iedereen voor de gek te kunnen houden. Ook nu hoeven we alleen maar de feiten op een rijtje te zetten om te zien wie de echte terroristen zijn. Wist je trouwens dat binnen twee uur na de eerste explosie alles al in geuren en kleuren op wikipedia stond (link)? De gijzeling was bijvoorbeeld toen nog in volle gang. Bovendien komen er steeds meer ongerijmdheden aan het licht, zoals een Mexicaans meisje dat levend en wel uit het betreffende theater was gekomen, samen met haar vriend, maar die de volgende dag toch bij de lijken in het theater lag (link).

 

Terwijl de mainstream media zich weer laten misbruiken voor walgelijke oorlogspropaganda zijn er gelukkig alternatieve nieuwsmedia die dwars door deze façade heen durven te kijken. Bovendien viert de hypocrisie boventoon, want wat er afgelopen vrijdagavond gebeurde in Parijs, dat gebeurt in Verwegistan bij wijze van spreken iedere dag. En zijn we verder het Russische vliegtuig al weer helemaal vergeten?

 

Dat er een oorlog gaande is, dat staat voor mij als een paal boven water. Dat is namelijk de oorlog tegen de mensen die zich niet laten overheersen door de dienaren van de Duisternis. Die oorlog tegen de Vrije Mens is al ruim vier millennia aan de gang. Tegenwoordig worden alle middelen uit de kast gehaald om die Vrije Mens te bestrijden. Meer dan 99% van de huidige mensheid heeft het goddelijke recht op echte vrijheid allang opgegeven, zonder hier ook maar een seconde over te hebben nagedacht. Nu is het bedoeling dat al die voor de gek gehouden mensen steeds verder de Duisternis in worden geleid. De kaart die daartoe nu wordt uitgespeeld heet: vreemdelingenhaat. En de Nederlandse joker in dat duivelse spel is de zionist Geert Wilders.

 

 

Ieder van ons heeft de keuze

 

De natuurlijke wereld kent haar eigen, natuurlijke ordening. De Schepper van de natuurlijke wereld noem ik God, maar daarmee bedoel ik nadrukkelijk niet de geantropomorfiseerde god van de religies. Wil je daar meer over weten, lees dan bijvoorbeeld het boekje “Dienen onder God”.

 

De mondiale psychopaten hebben hun ziel verkocht aan de Duivel. Met de Duivel bedoel ik de schepper van de anti-natuurlijke wereld. Waar in de natuurlijke wereld alles groeit als gevolg van het ontvangen van onvoorwaardelijke liefde, daar neemt alles in de anti-natuurlijke wereld toe door anti-liefde, wat zich manifesteert in negatieve emoties als angst en haat.

 

Ieder van ons heeft de keuze tussen beide werelden. Ze zijn namelijk beide aanwezig op deze planeet. We kunnen kiezen om in de natuurlijke wereld te willen leven. Wie daar niet bewust voor kiest, die leeft automatisch in de anti-natuurlijke wereld. Er zijn namelijk twee “heren”, en die kunnen niet allebei worden gediend. Het is de één of de ander.

 

De misleiding op deze planeet is in onze tijd in nagenoeg alles doorgedrongen. Daarom kunnen we rustig stellen dat alle mensen op deze planeet, op een paar natuurvolken na, leven in de anti-natuurlijke wereld. Het uiteindelijke doel van mondiale machtskakkerlakken is om de natuurlijke wereldordening volledig te vernietigen en deze compleet te vervangen door een anti-natuurlijke wereldordening. Die anti-natuurlijke wereldordening wordt eufemistisch de “Nieuwe Wereldordening” genoemd, of “New World Order” in het Engels. Deze doelstelling staat in het Latijn weergeven op een briefje van 1 USA-dollar: “Novus Ordo Seclorum”. Dit is niet iets van de laatste paar eeuwen. Dit speelt al, zoals gezegd, meer dan vier millennia, zoals ik heb uitgelegd in het boek “Toen er nog geen maan was” (link).

 

Gebaseerd op anti-liefde hebben de mondiale machtskakkerlakken in de loop der millennia een mondiale machtpiramide gebouwd. Iedereen die gewetenloos opdrachten van hogerhand uitvoert maakt deel uit van deze duivelse piramide. Deze machtshiërarchie vraagt om blindelingse opvolging van bevelen (Befehl ist Befehl!). Daarom is het reguliere onderwijssysteem er ook op gericht om navolging te belonen en anders denken te bestraffen. En vervolgens wordt op dezelfde manier met iedere loonslaaf omgegaan.

 

Maar het goede nieuws is dus dat jij een keuze hebt, en ik uiteraard ook. Natuurlijk weet ons ego allerlei excuses te bedenken waarom we deze keuze toch nog even voor ons uit zouden moeten schuiven. Maar omdat we geen twee heren kunnen dienen betekent dus dat het nu niet bewust kiezen voor de op onvoorwaardelijke liefde gebaseerde natuurlijke wereld een keuze is voor de op angst gebaseerde anti-natuurlijke wereld. De keus is dus aan jou. Ook wanneer je niet kiest.

 

 

Ook het weer wordt steeds extremer

 

Alles ziet er anders uit als de zon schijnt, zong André van Duin. Het weer is dus van invloed op onze gemoedstoestand. Maar zou deze relatie er ook omgekeerd kunnen zijn? Zou het weer misschien ook worden beïnvloed door het geheel van onze gezamenlijke gemoedstoestanden? Zo was het onlangs in Nederland de warmste 6 november ooit. En rond die datum bereikte het waterpeil in de Rijn de laagste stand in veertig jaar.

 

We kennen allemaal wel het verhaal van de regendans. Ik weet dat dit mogelijk is. Maar ook weet ik dat het weer door de mondiale machtskakkerlakken wordt gemanipuleerd via stralingstechnologie en het sproeien van chemicaliën hoog in de lucht.

 

Ik neem aan dat iedereen inmiddels wel begrijpt dat de zogenaamde klimaatconferenties van de Verenigde Naties helemaal niet echt gaan over het weer. Het is een dekmantel voor de mondiale machtskakkerlakken om de voortgang van de implementatie van de anti-natuurlijke wereld te bespreken in geheime ontmoetingen. Het bloedbad van afgelopen vrijdagavond is dan ook absoluut geen reden om de komende “klimaat”-top vanaf 30 november af te blazen. Sterker nog, nu kunnen ze tijdens dit topoverleg juist stappen richting nog verdergaande controlemaatregelen worden afgesproken.

 

 

Waarom is er in Nederland geen Constitutioneel Hof?

 

Dit bericht kwam een paar weken geleden voorbij: “De Spaanse regering schakelt het Constitutioneel Hof in om te voorkomen dat Catalonië zich afscheidt.” Los van wat zich daar nu in en rond Barcelona afspeelt vind ik het opmerkelijk dat dit bericht ongecensureerd door de Nederlandse mainstream media werd overgenomen. De grote vraag is namelijk waarom Nederland geen Constitutioneel Hof heeft. Ik heb hier in 2013 vragen over gesteld aan de Centrale Raad van Beroep te Utrecht (link). Indien er nieuwsbrieflezers zijn die het leuk vinden om pijnlijke vragen aan overheidsdienaren te stellen, dien hierover dan gerust een WOB-verzoek in.

 

 

Wat staat er de komende tijd op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Morgenavond (17 november) wordt er in Zeist weer het Zeister Avondje Pateo wordt gehouden. Deze open-dialoogavonden vinden plaats op een unieke locatie nabij het centrum van Zeist, met volop gratis parkeergelegenheid. Geld mag geen belemmering vormen om te kunnen komen. Wie de gevraagde bijdrage niet kan betalen mag daarom gratis deelnemen. Ben jij vanavond ook van de partij?

 

o       Woensdagavond (18 november) is Peter Vereecke te gast bij Pateo Radio. Uiteraard zullen dan de gebeurtenissen van afgelopen vrijdagavond worden gesproken met deze voormalige Belgische burgemeester. Luister je dan mee naar deze rechtstreeks uitgezonden aflevering van Pateo Radio.

 

o       Donderdagavond (19 november) is bij Pateo TV een voormalige vriendin te gast van Lee Harvey Oswald, de man die destijds werd beschuldigd van het doodschieten van John F. Kennedy. Wil weten hoe de CIA hierbij betrokken was, kijk dan naar deze rechtstreeks uitgezonden aflevering van Pateo TV (Engelstalig).

 

o       Op zondagmiddag 29 november geef ik in het Drentse Roden, onder de rook van de stad Groningen, een onthullende lezing over ‘Waarachtige Psychologie’. Aanvankelijk was het de bedoeling om deze lezing te geven in grote tipi bij Stille Wille, maar gezien de vele aanmeldingen is de locatie veranderd in NovaStrada.

 

o       Op zondagmiddag 13 december geef ik bij De Lezing in het Noord-Hollandse Heemstede een bloemlezing Wholly Science.

 

Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenzesenveertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.