Pateo Nieuwsbrief

(van woensdag 16 december 2015)

over klimaatwaanzin

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief148.htm

 

o       De waanzinnige klimaattop

o       Wie spelen nu precies de baas?

o       Rebellie met mate?

o       Hulp voor Keshe-slachtoffers

o       Studiegroep Wholly Science rondom Amsterdam

o       Heb je wel eens een presentatie van mij bijgewoond?

o       Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

o       Fijne feestdagen gewenst

 

 

De nieuwsbrief draag ik op aan iemand die mij zeer na aan het hart staat

en die vandaag haar verjaardag viert.

 

 

De waanzinnige klimaattop

 

Iedere zichzelf respecterende klimaatonderzoeker heeft allang geconcludeerd dat menselijke activiteiten GEEN opwarming van de atmosfeer veroorzaken. Tijdens de afgelopen “klimaattop” in Parijs hebben vele onbevooroordeelde klimaatonderzoekers tevergeefs hun uiterste best gedaan om de regeringsmarionetten te voorzien van de werkelijke feiten. Wel is het hun gelukt om weer iets meer gewone mensen wakker te schudden over de klimaatleugens.

 

In 2009 was ik te zien in het populaire televisieprogramma De Reünie, waarin ik onder andere voor een miljoenenpubliek heb kunnen zeggen dat het global-warming-verhaal van Al Gore niet klopt. Tegenwoordig zeg ik in mijn lezingen desgevraagd meestal dat ik het voor de helft eens ben met deze gore Al: ook ik vind het verhaal erg “inconvenient” (ongemakkelijk). Maar met die andere helft (Truth: waarheid), ben ik het echter hartgrondig oneens. Kortom, de bewering dat menselijke activiteiten een globale opwarming van de atmosfeer zouden veroorzaken is een “Inconvenient Lie” (ongemakkelijke leugen).

 

Het doel van de mondiale machtswellustelingen is het creëren van een aanleiding om vergaande maatregelen tegen de rest van de mensheid te kunnen treffen. Al sinds mensenheugenis probeerden de religies mensen wijs te maken dat ze gestraft moesten worden voor hun zonden. Daarna hebben de banken een vergelijkbare truc bedacht om mensen schuldig te maken, waarbij ze voor straf rente moesten gaan betalen. De nieuwste manier om mensen te onderdrukken is ze aansprakelijk te stellen voor de niet-bestaande globale opwarming. De bijbehorende straf die langzaam maar zeker aan ons gewone mensen zal worden gegeven is het steeds verder beperken van individuele keuzevrijheid. Er zal een mondiale wereldregering komen die streng zal toezien op het naleven van allerlei absurde anti-opwarmingsmaatregelen. En hoogstwaarschijnlijk zal er ook steeds meer belasting betaald moeten gaan worden voor het op mondiaal niveau kunnen tegengaan van die niet-bestaande opwarming.

 

Om tot een mondiale wereldregering te kunnen komen is er een gezamenlijke vijand nodig. De mondiale machtswellustelingen hebben weliswaar al die terreurgroepen zelf in het leven geroepen, maar ze weten ook dat dit onvoldoende is om ieder land ervan te overtuigen de eigen soevereiniteit op te geven. Het zou misschien een idee zijn om een aanval door niet-bestaande buitenaardsen in scène te zetten, maar afgezien van de kosten is de kans op mislukking daarvan erg groot. En dus is vele tientallen jaren geleden al besloten om het klimaat als vijand te gaan opvoeren. Daarom wordt er al sinds de jaren tachtig van de voorgaande eeuw (of wellicht nog eerder) geknoeid met het weer. Dit wordt eufemistisch “geo-engineering” genoemd. Vele klokkenluiders trekken hierover al meerdere decennia aan de bel, maar de overgrote meerderheid van de mensen heeft wel iets belangrijkers te doen dan zich druk maken over kunstmatige verschijnselen in de lucht. En de overgrote meerderheid heeft evenzo wel iets beters te doen dan zich af te vragen wat de werkelijke agenda achter Agenda21 is, als ze überhaupt al weet hebben van deze agenda van de mondiale marionetten.

 

Vanuit de mondiale machtswellustelingen gezien was hun Vrijdag-de-Dertiende-project van vorige maand een groot succes. Het creëerde immers bij de mondiale marionetten die deelnamen aan de daarop volgende “klimaattop” een gevoel van noodzaak om daadkrachtig te zijn. Alle deelnemende landen hebben vervolgens eigenlijk ingestemd met de voorbereiding tot het kunnen gaan instellen van een mondiale wereldregering. Daarom werd dit “nieuws” ook met zoveel bombarie gebracht. Welke landen niet bij deze top aanwezig waren heb ik niet zo snel kunnen vinden, maar ik vermoed dat in ieder geval Noord-Korea daarbij afwezig was. Er werd gesproken over 190 deelnemende landen, terwijl er volgens mij in totaal 195 soevereine staten op deze planeet zijn. Dit betekent dan dat er naast Noord-Korea nog vier afwezigen waren. Wie weet hier meer van?

 

 

Wie spelen nu precies de baas?

 

Wat bedoel ik nu precies met de mondiale machtswellustelingen? Wie zijn deze mensen? En hoe is het hen gelukt om achter de schermen de touwtjes in handen te krijgen bij bijna alle landen? Deze vragen beantwoord ik in een nieuw Engelstalig e-boek getiteld “Meet the Elite”, zoals aangekondigd in de voorgaande nieuwsbrief. Kijk op Pateo.nl voor meer informatie.

 

 

Rebellie met mate?

 

Al een tijdje lezen we in het nieuws over “gematigde Syrische rebellen”. Dit zijn voor alle duidelijkheid de goeierikken, althans volgens de berichten die ons worden voorgehouden. Wat ik me daarbij afvraag is wat een gematigde rebel zoal niet doet in vergelijking met een minder gematigde rebel, of met zelfs een onmatige rebel. Zelf beschouw ik me ook als een rebel die rebelleert tegen de in mijn ogen gecorrumpeerde overheid. Ik weiger bijvoorbeeld principieel om een zorgverzekering af te sluiten. Ben ik als zorgverzekeringsweigeraar nu een gematigde rebel? Of gaat mijn rebellie daarvoor te ver? En maakt het eigenlijk uit in welk land je precies rebelleert? Zijn er bijvoorbeeld in het oosten van Oekraïne ook gematigde rebellen?

 

Hoe komt de propagandamedia erbij om iemand die andere mensen doodschiet een rebel te noemen? Waarom wordt hier een eufemisme gebruikt voor het woord moordenaar? Wat voor gedachtekronkel moet je hebben om te denken dat het Zesde Gebod onder bepaalde omstandigheden overtreden zou kunnen worden?

 

 

Hulp voor Keshe-slachtoffers

 

Ook deze keer hebben velen weer een product van Mehran Keshe (1958) afgenomen zonder echt te begrijpen hoe dit product zou kunnen werken. Deze man heeft inmiddels al erg slachtoffers gemaakt met zijn producten op het gebied van energieopwekking of diensten op het gebied van ziektebestrijding. Ben jij van mening dat je ook door Keshe bent opgelicht, weet dan dat het al velen is gelukt om hun geld terug te krijgen. Dat geld is dan weliswaar afkomstig van een nieuwe generatie slachtoffers, maar die zijn als het goed is allemaal gewaarschuwd. Wil jij ook jouw geld terug, neem dan even contact met me op, zodat ik jou kan doorverbinden.

 

 

Studiegroep Wholly Science rondom Amsterdam

 

Na studiegroepen in Hoorn (Noord-Holland), Zeeland en Drenthe is het idee om in 2016 te starten met een studiegroep in de regio rondom Amsterdam. De te behandelen inhoud voor deze studiegroep is door de nieuwste inzichten uitgebreid tot de omvang van tien zondagen van tien uur ’s ochtends tot ongeveer vijf uur ’s middags. Lukt het jou om hier maandelijks een zondag voor in te ruimen en wil je nu wel eens de hoed en de rand van Wholly Science weten, dan is dit wellicht jouw kans. Woon je te ver uit de buurt, dan kun je ook contact met me opnemen, want misschien kunnen we elders nog een groep starten. En eventueel zou een zaterdag per maand dan ook kunnen. Daarnaast komt er waarschijnlijk vanaf februari een studiegroep in Zeist, maar dan op de woensdag, overdag. Stuur me even een e-mailberichtje indien je belangstelling hebt voor één van deze studiegroepen. Bovendien is er in april weer een Wholly Science Week, deze keer in het Duitse Sauerland.

 

 

Heb je wel eens een presentatie van mij bijgewoond?

 

Wat ik in deze nieuwsbrieven deel is slechts een piepklein deel van wat ik tijdens mijn presentaties naar voren breng. Wil je dus echt een goed beeld krijgen van mijn werk, woon dan eens een presentatie bij. Ook wanneer je me al eens eerder hebt zien spreken, dan zul je verbaasd staan over de nieuwe inzichten die ik tegenwoordig deel via mijn presentaties. De komende maanden geef ik op verschillende locaties in Nederland lezingen die volgens mij zeer de moeite waard zijn. Bij jij er bij op één van deze presentaties? Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van deze bijeenkomsten:

o       Aalsmeer (Noord-Holland), zondag 10 januari

o       Assen (Drenthe), zondag 24 januari

o       Zwijndrecht (Zuid-Holland), woensdagavond 27 januari

 

 

Wat staat er de komende tijd nog meer op de agenda van Pateo.nl?

 

Kijk je deze keer even zelf bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de komende activiteiten van Pateo? Wil je dat ik bij jou in de buurt een onthullende lezing, presentatie of cursus kom geven, neem dan even contact met me op, ook om het onderwerp af te stemmen.

 

 

Fijne feestdagen gewenst

 

Heel graag wens ik jou en jouw dierbaren alvast een fijne viering van Moedersnacht toe. Dat is namelijk de aanduiding die de Germanen hanteerden voor de laatste langste nacht van het jaar. Aan het einde van Moedersnacht komt de zon Helios weer iets noordelijker op, wat neerkomt op de wedergeboorte van de Lichtbrenger. Wie nog altijd gelooft in een historische Jezus zal NOOIT (ik herhaal: NOOIT) het Koninkrijk des Hemels kunnen betreden, omdat dit letterlijke geloof in deze verhalen het begrijpen van de echte metafysische betekenis blokkeert. En zoals onze Vader in de Hemel (namelijk de zon Helios) ieder jaar op (ongeveer) 25 december opnieuw wordt geboren (na drie etmalen “dood” te zijn geweest), zo kunnen wij ook opnieuw worden geboren. Onze eerste geboorte is de fysieke geboorte uit de moederschoot. Daarom danken we onze Moeder Terra vanaf de zonsondergang op 24 december een hele nacht lang. De tweede geboorte die voor ieder mens mogelijk is, dat is de spirituele geboorte. Er is bijna niemand die weet wat deze spirituele geboorte echt is. Alles wat het Vaticaan hierover beweert is volkomen lariekoek. Ook alles wat New Age hierover zoal roept is complete misleiding. In mijn lezingen leg ik volgens mij als enige in het Nederlandstalige gebied uit wat de spirituele geboorte nu precies inhoudt. Denk je dat deze bewering van mij niet klopt, daag mij dan maar uit. Op het gebied van zowel Spiritualiteit als Wetenschap durf ik met iedereen de confrontatie aan te gaan mits het openbaar is. In 2016 zal ik nog sterker als voorheen de valse profeten ontmaskeren. Mocht je nu denken dat ik ook misschien wel een valse profeet zou kunnen zijn, kom dan met bewijzen (zoals ik dat ook doe bij al mijn beweringen). Kun je dat niet, wees dan een vent (m/v) en ga mijn beweringen eens met een open mind onderzoeken.

 

Deze donkere dagen voor de wedergeboorte van het Licht zijn de ideale dagen om te mediteren over de eigen innerlijke duisternis. Ons ego ziet deze duisternis niet, want ons ego ziet alleen het eigen valse licht om zich heen. Mediteer nu eens over je ware zelf dat zich op een veel hoger bewustzijnsniveau bevindt dan het ego. Ik weet heus wel dat mijn ego groter is dan gemiddeld. Maar als het mij lukt om mijn grote ego te ontstijgen, dan moet het jou toch ook lukken? New Age en alle andere exoterische religies maken het ego alleen maar sterker, en dat doet eigenlijk alles in onze goddeloze samenleving. Alleen in bijvoorbeeld het Esoterisch Christendom of de Esoterisch Islam (zoals Soefisme) is kennis aanwezig waarmee we tot ons Hogere Zelf kunnen komen. Alles wat New Age en alle overige exoterische religies hierover beweren maakt het ego alleen maar sterker, zoals gezegd. Nogmaals, wil je hier meer over weten, woon dan eens een lezing van mij bij of koop het e-boek over “Geest, Ziel en Lichaam”. In ieder geval wens ik jou volgende week een zeer inspirerend Lichtfeest toe!

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenachtenveertigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.