Pateo Nieuwsbrief

(van vrijdag 22 januari 2016)

over Torsievelden

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief151.htm

 

o       Wat weten we van Torsievelden?

o       Twee Studiegroepen Wholly Science starten volgende maand

o       Alweer gefopt door NASA

o       Laat jij je tegenhouden door een “certificaatfout”?

o       Leer jezelf door en door kennen in slechts één week

o       Eerstvolgende lezingen

 

 

Wat weten we van Torsievelden?

 

Op donderdagavond 4 februari a.s. is Dan A. Davidson te gast in een Engelstalige aflevering van Pateo TV. Hij heeft inmiddels drie boeken geschreven over de manier waarop de vorm van invloed is op de subtiele energieën. Hij noemt dat “vormkracht” (of “Shape Power” in het Engels). Via onder andere zijn werk ben ik op het spoor gekomen van de Russische wetenschapper Nikolai Aleksandrovich Kozyrev (1908 – 1983). Dit genie uit de vorige eeuw schreef op 17-jarige leeftijd al een wetenschappelijk paper waar de Russische astrofysici uit die tijd zeer onder de indruk van waren. Drie jaar later, dus al op 20-jarige leeftijd, was hij afgestudeerd in zowel de Natuurkunde als de Wiskunde. Gezien de enorme impact die hij vervolgens heeft gehad op de wetenschapsontwikkeling in Rusland, en dan met name op het gebied van onderzoek naar Torsievelden, is het erg merkwaardig dat velen nog nooit van deze wetenschappelijke pionier hebben gehoord. Ik heb nu contact gelegd met één van zijn opvolgers, Dr. Gennady Shipov. Hopelijk is ook hij binnenkort te zien als gast bij Pateo TV.

 

Wholly Science laat zien dat er een hiërarchie aan velden is in onze totale werkelijkheid. Op het laagste niveau treffen we gravitatievelden aan (Aarde). Daarboven vinden we elektrische velden (Vuur), en daar weer boven magnetische velden (Water). Tot het hoogste veldsoort in deze hiërarchie behoren de Torsievelden (Lucht), want daar weer boven vinden we geen velden meer, maar uitsluitend pure Aether. Meer weten? Bestudeer dan Wholly Science!

 

 

Twee Studiegroepen Wholly Science starten volgende maand

 

Zoals ook al gemeld in de voorgaande nieuwsbrief starten volgende maand twee nieuwe Studiegroepen Wholly Science. De Studiegroep Midden-Nederland komt telkens op iedere tweede woensdag van de maand (van 10:00 uur tot 17:00 uur) bijeen in bij Studio ZE-IS-T BEWUST in Zeist. De eerste bijeenkomst van de Studiegroep Zeist is op 10 februari. Deze studiegroep zit vrijwel vol, dus wie zich hiervoor nog wil opgeven dient snel te reageren. Deelname is namelijk op volgorde van aanmelding.

 

Daarnaast komt de Studiegroep Amsterdam en omstreken telkens op een zondag (ook van 10:00 uur tot 17:00 uur) bijeen in bij Centrum Zonnewijzer in Aalsmeer. De eerste bijeenkomst van de Studiegroep Aalsmeer is op 21 februari. De aanmeldingen voor deze studiegroep blijven tot op heden achter in vergelijking met de vooraf gepeilde belangstelling. We hebben nog een maand te gaan voor de start van deze Studiegroep, maar wanneer de drempel niet wordt gehaald zullen deze bijeenkomsten in Aalsmeer geannuleerd moeten worden. Heb je aangegeven hiervoor belangstelling te hebben, meld je dan graag per omgaande aan. Kijk voor meer informatie over deze Studiegroepen bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link).

 

 

Alweer gefopt door NASA

 

Wie nu nog steeds niet weet dat NASA geen onafhankelijke onderzoeksinstelling is waarbinnen onpartijdig aan waarheidsvinding wordt gedaan, die kan maar beter gelijk ophouden met het verder lezen van deze Pateo Nieuwsbrief. Bovendien gebruiken de NASA-werknemers astrofysische rekenmodellen die gebaseerd zijn op uitsluitend gravitatie als de vermeende kracht die de planeten in hun omloopbanen houdt (met dus geen enkele notie van de elektrische en magnetische krachten, laat staan torsiekrachten). Dat allang achterhaalde model wijkt echter af van de waargenomen gegevens van de buitenste planeten, en daarom beweert NASA al ongeveer een halve eeuw dat er voorbij Neptunus nog een grote planeet zou moeten zijn, die de afwijkingen (ten opzichte van het achterhaalde gravitatiemodel) van de buitenste planeten zou kunnen verklaren.

 

Afgelopen week kwam NASA nog maar weer eens met dit verhaal naar buiten. Deze vermeende buitenplaneet was dan weliswaar niet waargenomen, maar op basis van berekeningen zou deze er toch echt moeten zijn, aldus enkele NASA-werknemers. Dat NASA nu al vele decennia lang bezig is met het foppen van onwetende mensen, dat is hopelijk bij de lezers van de Pateo Nieuwsbrieven nu wel bekend. Maar dat velen in de alternatieve media weer als een kip zonder kop met dit “nieuws” aan de haal gingen is toch triester dan triest. Nog altijd weten deze vermeende “wakkere” redacteuren niet dat de Oude Soemeriërs met “Nibiru” doelden op Venus toen zij nog een komeet was. Dit alles staat feitelijk onderbouwd weergegeven in een zeer leesbaar boek getiteld “Toen er nog geen maan was”. Voor slechts 11 euro (plus verzendkosten) kun je daarin lezen hoe het nu echt zit. Doe jezelf daarom niet alleen dat boek cadeau, maar doe jezelf ook een groot plezier door alle websites die er ook deze keer weer zijn ingetuind voortaan links te laten liggen.

 

 

Laat jij je tegenhouden door een “certificaatfout”?

 

Sommige lezers durven niet naar Pateo.nl te gaan omdat Microsoft hen waarschuwt voor een vermeend probleem met een certificaat voor mijn tientalige website. Wie zich daar echter niet bang door laat maken merkt dat je gewoon door kunt gaan met het bezoeken van Pateo.nl. Je loopt dus geen enkel “gevaar”, behalve dan het gevaar dat je plotseling over zaken na kunt gaan denken waar je voorheen niet eens bij stil stond.

 

Ik heb de website van Pateo.nl meer dan tien jaar geleden zelf in elkaar geknutseld. Toen was er nog geen Wordpress, en alleen zeer gebruikersonvriendelijke content-management-systemen. Misschien zou ik naast WhollyScience.org ook een Nederlandstalige Wordpress-website moeten optuigen, maar tot op heden zie ik daar de noodzaak nog niet helemaal van in. Bovendien zou ik ook niet weten waar de tijd vandaan zou kunnen halen. Uiteraard is advies en dergelijke welkom, want van geavanceerde webtechnologie heb ik helaas totaal geen verstand.

 

 

Leer jezelf door en door kennen in slechts één week

 

De Wholly Science-studiegroepen zijn bedoeld voor iedereen die zelf volledig wil gaan begrijpen hoe alles met alles samenhangt in het gehele plaatje. Echter, de voor velen meest toegankelijke manier om te beginnen met Wholly Science is door eerst jezelf beter te leren begrijpen. Daarvoor zijn de Wholly Science-weken bedoeld. Na deze week zes maal bij het Centre Lothlorien in Frankrijk te hebben gegeven en ook één maal in Roemenië, ligt de locatie dit voorjaar in het Duitse Sauerland. We zijn dan te gast bij Centrum Savita. Via zeven complementaire zelfkennismethoden (allen onderbouwd met behulp van Wholly Science) krijg je dan in slechts één week een ongekend compleet beeld van jezelf, en als bonus ook van alle andere deelnemers (inclusief mij). Daardoor gaan als vanzelf onze persoonlijkheidsmaskers gaande weg de week langzaam maar zeker af, en ontstaan er pure ontmoetingen tussen gelijkgestemden. Wees echter gewaarschuwd, want hierdoor kunnen zomaar nieuwe levenslange vriendschappen ontstaan, en zelfs meer dan dat. Kijk voor meer informatie over deze unieke zelfkennisweek bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link). Ook hier is de deelname is op volgorde van aanmelding. Wees er dus snel bij.

 

 

Eerstvolgende lezingen

 

Wil je nader kennismaken met wat Wholly Science jou momenteel kan bieden, bezoek dan één van de onderstaande lezingen. Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van deze bijeenkomsten:

o       Assen (Drenthe), zondag a.s. (24 januari)

o       Zwijndrecht (Zuid-Holland), woensdagavond a.s. (27 januari)

o       Wiekevorst (België), zondagmiddag 20 maart

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenéénenvijftigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.