Pateo Nieuwsbrief

(van vrijdag 1 april 2016)

over de Wholly Science-videocursus

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief154.htm

 

o       Nee, dit is geen 1-april-grap

o       Wholly Science is nu beschikbaar als videocursus

o       Videopresentatie over 3/22 goed bekeken

o       Koop twee boeken zonder verzendkosten

o       Wat staat er de komende periode op de agenda van Pateo?

o       Wanneer verschijnt de volgende Pateo Nieuwsbrief?

 

 

Nee, dit is geen 1-april-grap

 

Toen ik nog in de stad Groningen woonde stond er ergens eind maart (ik vermoed dat het in 1995 is geweest) in het lokale krantje dat een restpartij van de kastjes waarmee de bussen de verkeerslichten op groen zouden zetten gratis te verkrijgen zouden zijn op een bepaalde locatie, met daarbij alleen de dag van de week gemeld. Iets in de trant van “aanstaande zaterdag” of zo. De datum van die betreffende zaterdag laat zich natuurlijk raden, want dat was inderdaad 1 april. Zelf kan ik een goede 1-april-grap echt wel waarderen, maar het onderstaande is voor alle duidelijkheid absoluut geen grap. In heb dit nieuws op woensdagavond 30 maart namelijk al bekend gemaakt in een rechtstreeks uitgezonden internetradioprogramma.

 

 

Wholly Science is nu beschikbaar als videocursus

 

In februari zijn twee studiegroepen Wholly Science van start gegaan: één in Zeist en één in Aalsmeer. Beide groepen hebben nu twee van de tien studiedagen gehad. Tijdens iedere studiedag geef ik drie presentaties van ieder ongeveer twee uur.

 

Wat ik vervolgens heb gedaan is dat ik elk van deze presentaties nogmaals heb gegeven, maar dan zittend voor mijn computer. En dat heb ik vervolgens op video vastgelegd. Wil je een indruk krijgen van hoe dat er uit ziet, bekijk dan de video van mij over 3/22 die op youtube staat (zie onder), mocht je niet bekend zijn met Pateo TV.

 

Via deze videoreeks kun je dus alles over Wholly Science leren zonder dat je deur uit hoeft. Je kunt het dan op een smart phone, tablet, laptop of desktop bekijken. Wat je maar wilt.

 

In totaal bestaat de videocursus Wholly Science dus uit (tien maal drie is) 30 delen van gemiddeld ongeveer 2 uur per deel. Je kunt ieder deel in één keer bekijken, maar je kunt het tussentijds ook even stop zetten. Bovendien kun je ieder deel zo vaak bekijken als je zelf wilt.

 

In eerste instantie heb ik deze videocursus gemaakt voor de deelnemers aan de studiegroepen. Soms krijgen ze op een studiedag namelijk zoveel informatie te verwerken dat niet alles meer kan worden opgenomen. Door het later in alle rust nogmaals gepresenteerd te krijgen kan dan hopelijk ook de gemiste informatie worden opgepikt. Bovendien is het voor sommige onderwerpen nu eenmaal echt nodig om het vaker te horen en te zien, voordat het spreekwoordelijke “kwartje” kan vallen.

 

De prijs voor het mogen bekijken van deze 30-delige videocursus bedraagt 7 euro per video. Deze delen kunnen alleen als één geheel worden gekocht. Je kunt namelijk een volgend deel alleen goed begrijpen wanneer je eerst alle voorgaande delen aandachtig hebt bestudeerd.

 

Alle deelnemers van beide huidige studiegroepen krijgen een flinke korting. Zij betalen immers al 35 euro per studiedag. Voor slechts 2 euro per video bovenop de totaalprijs van 350 euro voor de volledige deelname aan de studiegroep (naast de eigen reiskosten en het waar nodig meebetalen aan de zaalhuur) ontvangen zij daarom deze videocursus (dus met 30 maal 5 euro korting). Dat geldt ook voor de deelnemers aan de drie voorgaande studiegroepen, namelijk die in Hoorn (Noord-Holland), Zeeland en Drenthe, mits alle studiedagen zijn bijgewoond. Studiegroep-deelnemers die alle dagen hebben gevolgd betalen dus slechts 60 euro voor het ontvangen van de videocursus.

 

Wie een keer heeft deelgenomen aan een Wholly Science Week, die kan de videocursus aanschaffen voor 3 euro per deel. Dit komt neer op een totaalprijs van 90 euro.

 

Wie een keer een lezing van mij heeft bijgewoond of minimaal één van mijn 37 (e)boeken heeft gekocht, die kan de videocursus aanschaffen voor 5 euro per deel. Dit komt neer op een totaalprijs van 150 euro. Dit klinkt wellicht veel, maar het is slechts ongeveer 2 euro 50 per uur. En ik garandeer je dat ik in een uur meer uit de doeken doe dan de meeste collega-schrijvers in een heel boek. Bovendien lukt het je dan niet eens om zo’n boek in een uur uit te lezen. Tel dus uit je winst, zowel financieel als qua tijd.

 

En iedereen die nog nooit naar een lezing van mij is geweest en ook nog nooit een boek van mij heeft gekocht, die kan de videocursus aanschaffen voor de standaardprijs van 7 euro per deel. Dit komt neer op een totaalprijs van 210 euro.

 

Wil je weten welke onderwerpen aan bod komen in deze videocursus, kijk dan even bij het programma van de huidige studiegroepen. Daarin staan niet alleen de 30 hoofdonderwerpen, maar ook alle onderwerpen die daarbinnen aan bod komen (link). Ik ga dat hier niet allemaal nogmaals opsommen. Ik draai het liever om. Alles wat essentieel is komt namelijk aan bod in deze videocursus. En indien ik toch een essentieel onderwerp zou zijn vergeten, dan verneem ik dat graag.

 

Momenteel zijn de eerste zes video’s beschikbaar. Volgende week komen daar nog drie bij. Vervolgens doe ik mijn uiterste best om de resterende 21 delen zo snel als voor mij mogelijk is op dezelfde manier beschikbaar te stellen.

 

Iedereen die deze videocursus volgt beschouw ik als een deelnemer aan de virtuele studiegroep Wholly Science. Zodra er een nieuwe video beschikbaar is informeer ik gelijk alle deelnemers van deze virtuele studiegroep.

 

Vind jij dat jij recht hebt op een speciale prijs, omdat je mij bijvoorbeeld de afgelopen jaren hebt ondersteund, op welke manier dan ook, neem dan even contact met me op. En wie van mening is dat ik deze video’s gratis op youtube zou moeten zetten, die verwijs ik graag door naar de gratis op youtube beschikbaar gestelde afleveringen van Pateo TV. Vooral in de eerste dertien afleveringen daarvan heb ik al een flink deel van Wholly Science gepresenteerd.

 

 

Videopresentatie over 3/22 goed bekeken

 

Vanwege mijn kennis van Wholly Science is 322 voor mij bijna even betekenisvol als 911. Toen de berichtgeving over de “Brusselse Bommen”, wat een titel had kunnen zijn van een stripverhaal van Suske en Wiske, op gang kwam zag ik gelijk dat deze datum van 22 maart zeer opmerkelijk was. De zogenoemde Georgia Guidestones zijn immers ook op die datum geplaatst (in het jaar 1980). In de USA wordt deze datum geschreven als March 22, oftewel 3/22. En laten die mafketels van Skull & Bones nu ook uitgerekend dit getal van 322 in hun logo hebben staan. Vervolgens ontdekte ik dat deze Brusselse Bommen via die datum onmiskenbaar verbonden zijn met beide “aanslagen” van vorig jaar in Parijs. Door de data van deze drie valse-vlag-operaties op een bepaalde manier te combineren krijgen we namelijk als uitkomst: 6 6 6. Dat was voor mij genoeg reden om er snel een speciale (Engelstalige) aflevering van Pateo TV over te maken. Ook deze video staat gratis op youtube:Ook de Pateo TV-aflevering over De Bowie-Code staat gratis op youtube, en zelfs in drie talen, namelijk Engels, Spaans en het Nederlands:Vreemd genoeg is deze beduidend minder vaak aangeklikt dan de aflevering over 3/22, terwijl ik daarin veel meer kennis deel. Misschien dat de meeste mensen geen tijd beschikbaar willen stellen voor het bekijken van een video van twee uur (de lengte van De Bowie-Code). Een video van 25 minuten (de lengte van 3/22 2016) gaat dan blijkbaar nog net.

 

 

Koop twee boeken zonder verzendkosten

 

Vorige week verscheen de tweede druk van “Het Geheim van Genesis”, wat ik heb geschreven als een soort vervolg op “Toen er nog geen maan was”. Wie nu beide boeken bestelt (voor 11 euro per stuk) die hoeft geen verzendkosten te betalen, want die neem ik dan voor mijn rekening. Dit geldt echter alleen voor verzendingen naar een adres in Nederland. Daarbuiten wil ik als aanbieding 5 euro van de verzendkosten voor mijn rekening nemen.

 

Wil je beide boeken helemaal gratis ontvangen, zorg dan dat iemand die mijn werk nog niet kent de Wholly Science-videocursus bestelt. Wanneer deze besteller vervolgens jou als referent noemt, dan ontvang jij per omgaande beiden boeken gratis en voor niets in jouw brievenbus. Zorg er dan wel even voor dat ik het bezorgadres ken, want anders kan ik het immers niet naar jou opsturen.

 

 

Wat staat er de komende periode op de agenda van Pateo?

 

Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Aanstaande zondag (3 april) wordt de derde studiedag gehouden voor de studiegroep in Aalsmeer. Wie alsnog wil aanhaken bij deze studiegroep, die kan dat doen mits voor die tijd de eerste zes video’s van de videocursus zijn bekeken. Neem daartoe dan even gelijk contact met me op.

 

o       Aanstaande woensdag (6 april) wordt er in de Nederlanden een raadplegend referendum gehouden over de achterbakse associatieovereenkomst dat werd gesloten tussen de machtsgeile marionetten van de Europese Unie en de extreemrechtse regering van Oekraïne. Beide partijen van deze overeenkomst zijn overigens niet op een democratische manier aan de macht gekomen. Bovendien is dit referendum slechts raadplegend. Ga je desalniettemin toch NEE stemmen, weet dan dat de Haagse marionetten de uitslag van dit raadplegend referendum gewoon naast zich neer kunnen leggen. Van enige inspraak is immers al heel erg lang geen enkele sprake meer. In 2012 wilden we daar met de SOPN (link) wat aan doen, maar die 76 kamerzetels zijn er toen niet gekomen.

 

o       Aanstaande woensdagavond (6 april) is Nico van den Ham te gast bij Pateo Radio. Luister je dan live mee naar mijn gesprek met hem over de misstanden in onze vermeende rechtstaat?

 

o       Op woensdag 13 april wordt de derde studiedag gehouden voor de studiegroep in Zeist. Wie alsnog wil aanhaken bij deze studiegroep, die kan dat doen mits voor die tijd de eerste zes video’s van de videocursus zijn bekeken. Neem daartoe dan even gelijk contact met me op.

 

o       Op zondag 17 april gaat in het Duitse Sauerland bij het Centrum Savita de achtste Wholly Science Week van start. Heb jij je daarvoor nog niet opgegeven, maar wil je er wel bij zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met me op. Aanmelden kan tot 7 april. Daarna zul je toch echt moeten wachten op een volgende keer dat deze week wordt gehouden.

 

o       Op vrijdagavond 29 april kom ik naar Bellefleur in Siegerswoude (nabij Drachten) om daar mijn onderzoeksresultaten naar de Waarheid over Alles te delen.

 

 

Wanneer verschijnt de volgende Pateo Nieuwsbrief?

 

Mijn prioriteit ligt de komende tijd bij het opnemen van de resterende 24 video’s voor de Wholly Science-videocursus. Dit is voor alle duidelijkheid een Nederlandstalige cursus. De woorden bij de getoonde afbeelding zijn weliswaar grotendeels in het Engels, maar die worden in de uitleg allemaal netjes vertaald. Zodra de Nederlandstalige videocursus over Wholly Science klaar is ga ik aan de slag met de Engelstalige versie. Ik vermoed dat ik daar de rest van dit kalenderjaar wel zoet mee ben. Ik verwacht dan ook niet dat er snel weer een volgende Pateo Nieuwsbrief de digitale deur uitgaat. Wil je echter de komende maanden toch goed op de hoogte blijven van mijn nieuws en activiteiten, dan raad ik je aan om:

o       regelmatig de website Pateo.nl te bezoeken (en vooral de Engelstalige PateoPedia-pagina’s)

o       jezelf te abonneren op mijn Nederlandstalige youtube-kanaal (link) en/of mijn Engelstalige youtube-kanaal (link)

o       contact te leggen met het Social Media Team van Pateo op Facebook (link)

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van zuivere Wetenschap en ware Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenvierenvijftigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.