Pateo Nieuwsbrief

(van maandag 6 juni 2016)

over ‘niet Van Oranje’

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief156.htm

 

o       Pateo TV presenteert: Openheid over Oranje

o       Stierf Prince nu echt door een overdosis aan pijnstillers?

o       Het JSF-charmeoffensief is begonnen

o       De Wholly Science-videocursus is helemaal af

o       Wat staat er de komende periode op de agenda van Pateo?

o       Wanneer verschijnt de volgende Pateo Nieuwsbrief?

 

 

Pateo TV presenteert: Openheid over Oranje

 

Vorige week heb ik een videopresentatie op youtube gezet (zowel in het Nederlands als in het Engels) waarin een boekje wordt opengedaan over de familie die meent van koninklijke bloede te zijn en daarom eveneens meent het recht te hebben het volk van de Nederlanden te mogen uitbuiten. In die video wordt voor eens en altijd onomstotelijk bewezen dat deze familie absoluut niet ‘Van Oranje’ is, en zelfs niet ‘Van Nassau’. Omdat ze dit zelf uiteraard al heel lang weten, doen ze net alsof ‘Van Oranje-Nassau’ een soort adellijke titel zou zijn die van generatie op generatie doorgegeven zou kunnen worden. Zo proberen ze de schijn te wekken dat ze een familie van het huis ‘Van Oranje-Nassau’ zouden zijn, maar dat ‘huis’ bestaat helemaal niet.

 

Om te beginnen was Wilhelmina niet de dochter van Willem III van Nassau, maar was diens adjudant Sebastiaan de Ranitz (1846 – 1916) de biologische vader van Wilhelmina. Willem III werd in welingelichte kringen aangeduid als ‘Koning Gorilla’, omdat deze oversekste koning blijkbaar als een onverzadigbaar beest tekeer ging. Daardoor liep hij syfilis op, en was het algemeen bekend dat hij al twee jaar onvruchtbaar was toen hij op 61-jarige leeftijd trouwde met de 20-jarige Emma. Dit huwelijk was nodig omdat toen al duidelijk was dat uit zijn eerste huwelijk geen kleinkinderen geboren zouden gaan worden. Ik heb dit al veel vaker uitgelegd, maar blijkbaar nog steeds niet vaak genoeg.

 

Vervolgens liepen de vijf zwangerschappen van Wilhelmina allemaal op een fiasco uit. Na drie mislukkingen is toen besloten om een burgermeisje te adopteren. En vervolgens werd net gedaan alsof deze Juliana de dochter was van Wilhelmina. In de vorige Pateo Nieuwsbrief heb dit ook al aangegeven. En na de adoptie van Juliana heeft Wilhelmina dus nog twee miskramen gehad, voordat definitief de handdoek in de ring werd gegooid.

 

In 1991 heeft de Russische familie Romanov een officieel verzoek gezonden aan Juliana voor het afstaan van DNA. Willem II, de vader van ‘Koning Gorilla’ Willem III, trouwde namelijk met Anna Pavlovna von Holstein-Gottorp-Romanov (1795 – 1865), en dus had Willem III ook Romanov-DNA in zich via de voorouderlijn van zijn moeder. In mijn video vertel ik dat Juliana dit verzoek resoluut heeft afgewezen, maar ik denk nu dat het Beatrix is geweest die de opdracht heeft gegeven voor deze afwijzing. Mijn vermoeden is namelijk dat Juliana gewetenswroeging had (een woord waarvan haar oudste dochter waarschijnlijk niet eens de betekenis kent, en waarvan haar oudste kleinzoon wellicht niet weet hoe je dit schrijft). Ik denk namelijk dat Juliana al in 1940 een boodschap aan de oplettende onderdanen heeft gegeven. Ze zei destijds namelijk, vijf dagen voordat haar moeder naar Buckingham Palace in Londen wegvluchtte voor de Duitse invasiemacht, dat “het Huis van Oranje al vijf eeuwen lang voor geen enkel gevaar op de vlucht is geslagen.” Deze uitspraak is zeer opmerkelijk, omdat iedereen die de geschiedenis van de Lage Landen ook maar een beetje kent wel weet dat de vader van Willem I, de opa van ‘Koning Gorilla’ Willem III, in 1795 ook al naar Engeland was gevlucht (die vader van Willem I werd trouwens Willem V genoemd). Dat was anderhalve eeuw daarvoor. Waarom noemde Juliana dan “vijf eeuwen” in haar opmerkelijke uitspraak maar de vaderlandse pers? Wil je dit antwoord weten, bekijk dan onderstaande video, en deel het vervolgens met zoveel mogelijk mensen, want het volk van de Lage Landen heeft recht op het kennen van de waarheid over deze familie:Met deze onnodige vlucht naar buiten het grondgebied der Nederlanden heeft Wilhelmina bovendien artikel 21 van de Nederlandse Grondwet uit die tijd (de versie die sinds 1938 van kracht was) willens en wetens overtreden, waardoor feitelijk alles wat daarna in naam van deze familie is besloten onwettig is. Dat artikel zegt namelijk: "In geen geval kan de zetel der regering buiten het Rijk worden verplaatst". Kortom, wil je, op welke manier dan ook, meehelpen om deze onthullende informatie te verspreiden? Als het aan mij had gelegen hadden we na de verkiezingen in 2012 al de Republiek der Nederlanden in ere hersteld (zie het partijprogramma van destijds van de SOPN).

 

 

Stierf Prince nu echt door een overdosis aan pijnstillers?

 

In de vorige Pateo Nieuwsbrief heb ik verwezen naar het Engelstalige filmpje (link) dat ik heb gemaakt nadat Prince Rogers Nelson (1958 – 2016) onder uiterst verdachte omstandigheden op donderdagochtend 21 april jl. dood werd gevonden in de lift van zijn woning te Paisley Park in Chanhassen (een voorstad van Minneapolis in de USA-staat Minnesota). Afgelopen week, dus na zes volle weken onderzoek, werd opeens officieel bekend gemaakt dat hij zou zijn overleden doordat hij te veel pijnstillers zou hebben ingenomen. Om deze waanzin “geloofwaardig” te maken zou hij de uiterst sterke pijnstiller genaamd ‘fentanyl’ hebben ingenomen. Dit morfinomimeticum werkt echter vele malen sterker dan morfine, iets wat slechts bij zeer extreme pijn wordt gebruikt. Twee dagen daarvoor was hij nog aanwezig op een dansfeestje, en was er helemaal niets aan de hand met hem. Misschien dat er al eerder geprobeerd is hem te vergiftigen, en dat hij daardoor hulp heeft moeten zoeken, maar dat hij ernstig ziek zou zijn geweest is een erg doorzichtige leugen. Dat iemand sterft door per ongeluk te veel pijnstillers te nemen is overduidelijk een poging om deze afschuwelijke moord te verhullen. In mijn video van 26 april jl. geef ik daar diverse bewijzen voor. Maar daarin noem ik niet dat Prince werd vermoord op uitgerekend de 90e verjaardag van de Britse monarch Elizabeth II. Was zijn dood een verjaardagscadeautje voor deze beschermvrouwe van de Vrijmetselaars?

 

Sommigen zeggen dat zijn artiestennaam een verwijzing was naar “Prince of Darkness”, of de ‘Prins des Duisternis’ in het Nederlands. Ook wordt dan gezegd dat zijn favoriete kleur paars, wat een mengeling is van rood en blauw, symbool staat voor de éénwording van mannelijk en vrouwelijk. Het valt inderdaad niet te ontkennen dat de mondiale machts-“elite” keer op keer weer manvrouwen of vrouwmannen in de schijnwerpers zetten door ze bijvoorbeeld het Eurovisie Songfestival te laten winnen, zoals Conchita Wurst uit Oostenrijk in 2014 en Dana International uit Israël in 1998. Ook Prince was overduidelijk een man die tevens een onmiskenbare vrouwelijke uitstraling had. Maar hij was in eerste instantie een muzikaal genie. En hij liet in 1984 al zien dat hij wist hoe het spelletje hier op deze planeet wordt gespeeld. Lees daartoe bijvoorbeeld de songtekst maar eens goed van “Let’s go crazy”. Zullen we er samen voor zorgen dat zijn dood niet voor niets is geweest?

 

 

Het JSF-charmeoffensief is begonnen

 

Pim Fortuyn werd op 6 mei 2002 door Libanese huurmoordenaar Abu Fatah met een geweer dodelijk in het hoofd geschoten, niet alleen omdat deze bijna-minister-president de monarchie in de Nederlanden wilde gaan afschaffen, maar ook omdat Pim een streep wilde halen door de aanschaf van de nieuwste straaljager van Lockheed Martin die officieel “F-35 Lightning II” heet, maar beter bekend is als de Joint Strike Fighter (JSF). Sinds 23 mei jl. zijn deze peperdure straaljagers voor het eerst (officieel) geland in Europa, en wel op de vliegbasis Leeuwarden. Ze kosten zo’n 65 miljoen euro per stuk, en de Staat der Nederlanden heeft voor de aanschaf van maar liefst 37 van deze toestellen getekend. Het is de bedoeling dat dit wapentuig snel een ererondje over de Lage Landen gaat vliegen zodat de belastingbetalers kunnen bewonderen waaraan hun verplichte bijdragen zoal wordt uitgegeven. Is de dood van Pim dan wel voor niets geweest?

 

 

De Wholly Science-videocursus is helemaal af

 

Was bij het verschijnen van de voorgaande Pateo Nieuwsbrief de Nederlandstalige Wholly Science-videocursus nog maar half af, sinds 30 mei jl. zijn alle 30 video’s van ieder ongeveer twee uur speelduur beschikbaar (link). Om precies te zijn heeft deze videocursus een totale speelduur van 53 uren en 22 minuten. Dat is inderdaad een flinke zit, maar ik durf te garanderen dat je tijdens deze videocursus aanzienlijk meer leert dan gedurende willekeurig welke academische opleiding. Vergelijk vervolgens beiden eens op de tijd en het geld die het je kost, en tel dan uit jouw winst! Iedere video bevat meer informatie dan verreweg de meeste boeken over dat onderwerp. Je krijgt dus alleen koren voor geschoteld, en nergens kaf. Dat heb ik gedaan uit respect voor jouw kostbare tijd. Wie nu nog langer zijn tijd loopt te verkwisten aan het dagelijks lezen van allemaal oppervlakkige berichtjes, die kan nu niet langer zeggen: “maar ik heb dat niet geweten”!

 

 

Wat staat er de komende periode op de agenda van Pateo?

 

Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Aanstaande woensdag (8 juni) wordt de vijfde studiedag gehouden voor de Wholly Science-studiegroep in Zeist. Wie alsnog wil aanhaken bij deze studiegroep, die kan dat doen mits voor die tijd de eerste 12 delen van de videocursus zijn bekeken. Neem daartoe dan even gelijk contact met me op.

 

o       Aanstaande zondag (12 juni) wordt de zesde studiedag gehouden voor de Wholly Science-studiegroep in Aalsmeer (onder de rook van Amsterdam, nou eigenlijk Schiphol). Wie alsnog wil aanhaken bij deze studiegroep, die kan dat doen mits voor die tijd de eerste 15 delen van de videocursus zijn bekeken. Neem daartoe dan even gelijk contact met me op.

 

 

Wanneer verschijnt de volgende Pateo Nieuwsbrief?

 

Mijn prioriteit ligt de komende tijd bij het opnemen van de resterende 28 video’s voor de Engelstalige Wholly Science-videocursus. Ik vermoed dat ik daar de komende maanden wel zoet mee ben. Ik verwacht dan ook niet dat er snel weer een volgende Pateo Nieuwsbrief de digitale deur uitgaat. Wil je in ieder geval de komende maanden toch goed op de hoogte blijven van mijn nieuws en activiteiten, dan raad ik je aan om:

o       regelmatig de website Pateo.nl te bezoeken (en dan eerst op “Nederlands” klikken, bovenaan in het taalkeuzemenu, en vervolgens op “nieuws” in het menu links)

o       jezelf te abonneren op mijn Nederlandstalige youtube-kanaal (link) en/of mijn Engelstalige youtube-kanaal (link)

o       contact te leggen met het Social Media Team van Pateo op Facebook (link)

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van waarachtige Wetenschap en zuivere Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenzesenvijftigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.