Pateo Nieuwsbrief

(van dinsdag 28 juni 2016)

over de Basispartij

 

© Bron: http://www.pateo.nl/nieuwsbrief157.htm

 

 

o       Maak kennis met de Basispartij

o       Oproep aan twitteraars

o       Openheid over Oranje en de Koninklijke Beerput

o       Wat te denken van de winst van het Brexit-kamp?

o       Van harte aanbevolen: de Wholly Science-videocursus

o       Wat staat er de komende periode op de agenda van Pateo?

o       Wanneer verschijnt de volgende Pateo Nieuwsbrief?

 

 

Maak kennis met de Basispartij

 

Op 15 maart 2017 staan de komende parlementsverkiezingen gepland. Dat lijkt nu nog heel ver weg, maar schijn bedriegt soms. Momenteel staat de Partij voor Vreemdelingenhaat (PVV) bovenaan in de peilingen. Is er nog een kans dat de Nederlanden een dictatuur door die verwilderde Geert kunnen voorkomen? Ik denk van wel! Sinds kort is er namelijk de Basispartij. Kijk maar eens op Basispartij.nl (link).

 

Ik weet dat er al vele initiatieven onderweg zijn om naast de gevestigde partijen ook deel te gaan nemen aan de komende parlementsverkiezingen. Ik weet ook hoeveel tijd, geld en energie het kost om daadwerkelijk op het stemformulier te komen. Gaan we nu weer met allemaal kleine partijtjes meedoen? Of vormen we gezamenlijk een geheel tegen de gevestigde orde en met name tegen die gevaarlijke Geert. Wat velen namelijk niet weten is de vereniging met de naam ‘Partij voor de Vrijheid’ slechts één lid kent, namelijk die geblondeerde demagoog zelf, en dat het voor anderen dus onmogelijk is om daar ook lid van te worden. Er zijn wel veel meer mensen actief binnen de PVV, maar formeel heeft niemand van hen iets te zeggen binnen deze “vereniging van één”. Welk weldenkend mens stemt daar nu op?

 

Kortom, laten we massaal een halt toeroepen aan deze anti-democratische populist. Ik denk dat de Basispartij daartoe een uitstekend initiatief is, want het haalt precies de angel uit de huidige situatie. Wat vind jij?

 

 

Openheid over Oranje en de Koninklijke Beerput

 

Omdat de video over “Openheid over Oranje” inmiddels bijna 7 duizend maal is bekeken heb ik vorige week besloten om een vervolgvideo te maken over de Koninklijke Beerput in de Nederlanden:Ik heb niet de illusie dat hiermee de onderste steen boven is. Het is dus heel goed mogelijk dat er ook nog minimaal een derde video gaat volgen. Zo stip ik aan het einde van deze beerput-video de moord op Marianna Vaatstra (1982 – 1999) aan, maar zeg ik daarin ten onrechte dat ze van haar fiets zou zijn getrokken, want ik meen me te herinneren dat destijds ergens gelezen of gehoord te hebben. Afijn, eerlijk gezegd ken ik inderdaad lang niet alle details van deze afschuwelijke moord. Kun je me helpen om ook daarin de volledige waarheid boven tafel te krijgen, stuur me dan even een berichtje.

 

 

Oproep aan twitteraars

 

Het valt me op dat steeds minder mensen zelf op zoek gaan naar informatie. De meeste mensen wachten af totdat het nieuws hen bereikt. Daarom heb ik onlangs besloten toch maar te gaan twitteren. Dat is voor mij veel minder werk dan deze nieuwsbrieven maken en versturen. Hierbij roep ik dan ook alle nieuwsbrieflezers die een Twitter-account hebben om mij ook via Twitter te gaan volgen. In het Nederlands twitter ik via “JohanOldenkamp”, en in het Engels via “WhollyScience”. Uiteraard zal ik op verzoek dan ook nieuwsbrieflezers gaan volgen.

 

 

Wat te denken van de winst van het Brexit-kamp?

 

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik afgelopen vrijdag de uitslag van het Britse referendum over de EU zag. Natuurlijk waren er ook weer achterdochtige bloggers die meenden dat deze overwinning van het Brexit-kamp juist de bedoeling was van de club-die-we-nooit-de-macht-hadden-moeten-geven. Ja, zo kun je overal wel iets achter zoeken. Dat gaat mij in ieder geval te ver. Ik zie in de mainstream-berichtgeving namelijk duidelijk dat die machtzieke club nu opeens echt alles uit de kast probeert te halen om de schade ongedaan te maken, en anders in ieder geval zoveel mogelijk te beperken. In hun ogen dient de Europese monsterstaat er echt te komen. Wat mij betreft verlaten de Nederlanden de EU zo snel mogelijk, zoals ik ook al bij de parlementsverkiezingen van 2012 heb aangegeven in het partijprogramma van de SOPN.

 

 

Van harte aanbevolen: de Wholly Science-videocursus

 

De Nederlandstalige Wholly Science-videocursus bestaat uit 30 video’s van ieder ongeveer twee uur (link). Om precies te zijn heeft deze videocursus een totale speelduur van 53 uren en 22 minuten. Dat is inderdaad een flinke zit, maar ik durf te garanderen dat je tijdens deze videocursus aanzienlijk meer leert dan gedurende willekeurig welke academische opleiding. Vergelijk vervolgens beiden eens op de tijd en het geld die het je kost, en tel dan uit jouw winst! Iedere video bevat meer informatie dan verreweg de meeste boeken over dat onderwerp. Je krijgt dus alleen koren voor geschoteld, en nergens kaf. Dat heb ik gedaan uit respect voor jouw kostbare tijd. Wie nu nog langer zijn tijd loopt te verkwisten aan het dagelijks lezen van allemaal oppervlakkige berichtjes, die kan nu niet langer zeggen: “maar ik heb dat niet geweten”!

 

De video’s kunnen online worden bekeken, en je hebt er geen speciale programmatuur voor nodig. Wie deze videocursus aanschaft krijgt vervolgens van mij de inlogcodes. Desgewenst kun je iedere video ook downloaden en bijvoorbeeld op een CD zetten. Je kunt deze video’s zo vaak bekijken als je zelf wilt. Ook bepaal je helemaal zelf het tempo waarin je iedere video bestudeerd.

 

Wie alle 30 video’s aandachtig heeft bestudeerd kan toegelaten worden op de virtuele toverschool. Deze ga ik opzetten nadat ook de Engelstalige Wholly Science-videocursus af is. Daarvan moet ik nog iets meer dan een derde opnemen, dus dat duurt nog wel enkele weken. In de volgende Pateo Nieuwsbrief, die vermoedelijk pas na de zomervakantie zal verschijnen (zie onder), geef ik daar waarschijnlijk meer informatie over.

 

 

Wat staat er de komende periode op de agenda van Pateo?

 

Kijk bij de Agenda op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl (link) voor meer informatie over elk van de volgende activiteiten:

 

o       Morgenavond (woensdag 29 juni) is Jettie van den Boom te gast bij Pateo Radio vanwege haar onlangs verschenen boek getiteld “De waarheid over Don Quixote, het bedrog van Cervantes”.

 

o       Volgende week woensdagavond (6 juli) is de in Amsterdam en omstreken welbekende Steve Brown te gast bij Pateo Radio om het te hebben over onder andere opzettelijke onwaarheden.

 

o       Ook in de maand juli wordt op de tweede woensdag (13 juli) weer de volgende studiedag gehouden voor de Wholly Science-studiegroep in Zeist. Dit is dan de zesde studiedag. Wie alsnog wil aanhaken bij deze studiegroep, die kan dat doen mits voor die tijd de eerste 15 delen van de videocursus zijn bekeken. Neem daartoe dan even gelijk contact met me op.

 

o       De eerstvolgende studiedag voor de Wholly Science-studiegroep in Aalsmeer (onder de rook van Amsterdam, nou eigenlijk Schiphol) is pas op de eerste zondag van september (4 september). Dit is dan de achtste studiedag. Wie alsnog wil aanhaken bij deze studiegroep, die kan dat doen mits voor die tijd de eerste 21 delen van de videocursus zijn bekeken. Neem daartoe dan even gelijk contact met me op.

 

o       Wil je op vrijdag 16 september meerijden naar Kopenhagen voor het deelnemen aan de Open Mind Conference op 17 en 18 september, neem dan contact met me op. Wie nu een kaartje koopt betaalt omgerekend slechts ongeveer 50 euro voor twee volle dagen met internationale sprekers. Daarna wordt de prijs ruim 75 euro. Ook dit jaar mag ik overigens weer het spits afbijten op de zaterdagochtend.

 

 

Wanneer verschijnt de volgende Pateo Nieuwsbrief?

 

Mijn prioriteit ligt de komende tijd bij het opnemen van de resterende 11 video’s voor de Engelstalige Wholly Science-videocursus. Ik vermoed dat ik daar de komende weken wel zoet mee ben. Ik verwacht dan ook niet dat er snel weer een volgende Pateo Nieuwsbrief de digitale deur uitgaat. Wil je in ieder geval de komende maanden toch goed op de hoogte blijven van mijn nieuws en activiteiten, dan raad ik je aan om:

o       regelmatig de website Pateo.nl te bezoeken (en dan eerst op “Nederlands” klikken, bovenaan in het taalkeuzemenu, en vervolgens op “nieuws” in het menu links)

o       jezelf te abonneren op mijn Nederlandstalige YouTube-kanaal (link) en/of mijn Engelstalige (link)

o       contact te leggen met het Social Media Team van Pateo op Facebook (link)

o       mij te volgen op Twitter: in het Nederlands (link) en/of in het Engels (link)

 

 

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

 

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

 

Pateo.nl : Wholly Science (de hereniging van waarachtige Wetenschap en zuivere Spiritualiteit)

 

 

Linkjes werken alleen op de webpagina van deze Nieuwsbrief

Deze Nieuwsbrief wordt niet alleen via de email verstuurd, maar wordt ook gelijktijdig online gezet via het Nieuws op het Nederlandstalige deel van Pateo.nl. De aangegeven linkjes werken alleen bij de online versie, waar soms ook een illustratie te zien is. Via de email worden geen webadressen en plaatjes meegestuurd omdat de Nieuwsbrief dan veelal wordt tegengehouden door een spamfilter.

 

Af- of aanmelden

Dit is de honderdenzevenenvijftigste Nieuwsbrief van Pateo (link). Wil je deze Pateo Nieuwsbrief niet langer in jouw mailbox ontvangen, stuur dan even een berichtje naar Nieuwsbrief @ Pateo.nl (zonder spaties) met als onderwerp ‘Afmelding Nieuwsbrief’ (tenzij deze Nieuwsbrief is doorgestuurd). Door ‘Aanmelding Nieuwsbrief’ naar hetzelfde emailadres te sturen, doe je het omgekeerde.