TE KOOP

 

Oerdegelijke gezinstent compleet met alles inclusief aanhanger en dakkoffer

Omdat de kinderen nu zo oud zijn dat ze zelf op vakantie gaan is zon grote tent voor ons niet meer nodig. Deze 6-persoons-tent vormt een ideaal aanbod voor een jong gezin dat wil starten met kamperen. Je hoeft zelf helemaal niets extra aan te schaffen, want alles zit erbij:

De tent is in de nok 247 cm hoog. De lengte (exclusief de luifel) is 430 cm en de breedte is 266 cm. De luifel is 1 meter lang, en de extra luifel is nog eens 160 cm lang. Deze tent, gemaakt naar het model van De Waard, is stormvast en blijft zelfs bij een overstroming tot 10 cm hoogte droog van binnen vanwege het hoge grondzeil.

 

De inhoud van de rechthoekige aanhanger is 144 bij 94 bij 60 cm (oftewel 553 liter). De aanhanger kan ook rechtop worden geparkeerd. Het gele disselslot is voorzien van een discusslot.

 
 

De Hapro-dakkoffer heeft een inhoud van 420 liter en als buitenafmetingen 192 bij 78 bij 41 cm. De bevestigingsdelen (die op slot kunnen) zijn geschikt voor een auto met een dakrail.

 

Er zijn twee slaapcabines, en in iedere cabine is ruimte voor drie luchtbedden. De tent kan eventueel ook zonder deze slaapcabines worden gebruikt.

De twee campingkasten zijn 139 bij 59 bij 49 cm en kunnen worden opgevouwen. Aan de zijkanten kunnen zaken worden ingestoken. De elektrisch-gekoelde koelbox kan ook in de auto worden aangesloten. De campingstekkerdoos heeft 4 stopcontacten en 20 m snoer. Op die foto is ook een opwindlamp en een opvouwbare vuilniszakkenhouder te zien. Het campinggastoestel heeft twee pitten en staat op een opvouwbaar kastje (49 bij 29 cm oppervlak).

   

Bij de prijs inbegrepen zijn 4 lichtgewicht, opvouwbare stoelen, een opvouwbare campingtafel, twee extra vouwstoelen, een pannenset, borden (onder andere 4 diepe, 4 gewone en 4 kleine), bestek, diverse bekers en 3 kopjes (1 staat niet op de foto).

     

Prijs, plaats en datum

Dit alles is voor slechts € 695 te koop op zondagmiddag 2 juni 2019 op een camping in de buurt van Helmond (Noord-Brabant). We breken de tent dan samen af, zodat je daarna in staat bent om deze zelf weer op te zetten. Het is echt niet moeilijk hoor, maar enige uitleg over bijvoorbeeld de tentstokken is wel handig. Neem dan ook een eigen nummerbord voor de aanhanger mee (en een schroevendraaier), zodat alles gelijk kan worden meegenomen. En kom dus in een auto met trekhaak en dakrail.

Dat is in ieder geval een mogelijkheid. Wil je de tent met toebehoren liever eerder kopen, dan is dat te bespreken. Dit alles is te koop voor elk aannemelijk bod. We verkopen dit alles namelijk graag rechtstreeks aan andere kampeerliefhebbers!

Heb je belangstelling, bel dan naar 06 1676 4494 (vanuit buiten Nederland naar +31 6 1676 4494).


© Powered by Pateo.nl