Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Vrije Energie

Benutting van Cosmische Ritmiek

Pateo, 1e druk (2010/02/05), 2e druk (2010/02/08), 3e druk (2010/03/05), ISBN 978-90-813871-9-4, 44 bladzijden

Alles is energie. Dit betekent dat alles trilt. En alles wat natuurlijk is, dat trilt (van nature) in harmonie met de Cosmische Ritmen. Vanwege deze harmonie worden natuurlijke trillingen versterkt door de alom aanwezige Cosmische TrillingsenergieŽn. Deze (wonderbaarlijke) verveelvoudiging van de reeds aanwezige energieŽn wordt Vrije Energie genoemd. Andere benamingen hiervan zijn nulpuntenergie, tachyonenergie of Aetherenergie.

Om de werking van Vrije Energie te kunnen begrijpen, hoeven we alleen maar de Cosmische Ritmen te kennen. Daartoe wordt in dit boek de ritmen van getallen toegelicht. Daarna wordt onderzocht wat trillingen nu precies zijn. Met de kennis van getalritmen en de essentie van trillingen op zak wordt vervolgens uitgelegd wat harmonie is. Daarna is het een kleine stap om van harmonie en trillingen te gaan naar muziek. Wanneer dit alles duidelijk is geworden, dan zijn we toe aan magie. Want Vrije Energie is iets magisch, en tegelijkertijd iets volkomen natuurlijks. Tot besluit beschrijft dit boekje enkele concrete voorbeelden van Vrije Energie. Het heeft ook alles te maken met ons bewustzijn. Ons bewustzijn is namelijk ook energie (uiteraard, want alles is immers energie), en onze bewustzijnsenergie kan de werking van Vrije Energie verstoren of juist versterken.


Hoe te bestellen

Het gedrukte boek, dat destijds € 5 kostte, is al vele jaren uitverkocht. Dit boek is nu alleen nog leverbaar als een e-boek. Dit e-boek kost slechts € 1,- (voor Wholly Science-studenten, anders € 2,50). Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties).


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/09/14.