Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Liefde voor Wijsheid

Alles over essentiële twee- en driedelingen

Pateo, 2e druk (2010/04/27), 1e druk (2010/04/21), ISBN 978-94-90765-02-6, 148 bladzijden

‘Philos’ is Grieks voor liefde. En ‘sofia’ betekent wijsheid. De oorspronkelijke betekenis van filosofie is dus Liefde voor Wijsheid. Wijsheid komt van het hart. Echte filosofie is niet intellectueel. Het is bedoeld voor mensen met gevoel.

Echte filosofie gaat over ‘boven’ – over de hogere werkelijkheid, die van onze geest. Dit boek verbindt ‘boven’ met ‘onder’, onze ziel. Boven en onder is een tweedeling en tegelijkertijd een Eénheid. Dit boek laat zien dat alle essentiële twee- en driedelingen ons telkens weer terugvoeren naar de Ultieme Eénheid van LIEFDE.

Liefde voor Wijsheid’ is het tiende boek uitgegeven door Pateo. Hierin worden op een integrale manier alle vragen beantwoord die op dit moment voor velen spelen:

Op al deze vragen geeft ‘Liefde voor Wijsheid’ op een wetenschappelijke manier antwoord. Elk van deze antwoorden kan iedereen voor zichzelf verifiëren. Laten we vervolgens samen vanuit onze eigen waarheden stoppen met napraten, met godsdienstwaanzin en met machtsmisbruik. En laten we voortaan gezamenlijk respect betonen voor alles wat leeft door alles en iedereen altijd LIEFDEvol te benaderen. Met dat doel is dit boek geschreven.


Hoe te bestellen

Het gedrukte boek, dat destijds € 15,00 kostte, is al vele jaren uitverkocht. Dit boek is nu alleen nog leverbaar als een e-boek. Dit e-boek kost slechts € 1,- (voor Wholly Science-studenten, anders € 2,50). Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties).


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/09/14.