Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

 

Wholly Science : Waarheid, Vrijheid èn Heelheid

 
Johan Oldenkamp bij Truth Convention 2019

De “wetenschap” van de universiteiten is gebaseerd op veel onjuiste aannames, zoals de op zwaartekracht gebaseerde astrofysica en de op evolutie gebaseerde biodiversiteit. In feite is deze “wetenschap” een onwetenschappelijk geloofssysteem genaamd ‘sciëntisme’. Aan de andere kant gaat populaire “spiritualiteit” niet echt over de spirit (de geest), zoals deze naamgeving suggereert, maar gaat het in plaats daarvan voornamelijk over de ziel. Maar wie kent tegenwoordig nog het wezenlijke verschil tussen de ziel en de geest? In feite fungeert populaire “spiritualiteit” inclusief alle georganiseerde religies als een ondeugdelijk controlesysteem dat diens gelovigen gevangenhoudt in hun eigen illusies.

In zijn levenswerk heeft Dr. Johan Oldenkamp waarachtige wetenschap herenigd met zuivere spiritualiteit, want in feite zijn dit twee zijden van dezelfde medaille der Waarheid. Aan deze heelmakende hereniging heeft hij de Engelstalige naam Wholly Science gegeven. Wholly Science is derhalve de helende hereniging van waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit. Het is spirituele wetenschap en wetenschappelijke spiritualiteit in één.

Wholly Science vraagt om niets te geloven en alles echt te begrijpen. In feite komen alle mondiale problemen namelijk voort uit geloof. Nog altijd geloven vele onwetende mensen in alles wat regulier is, en hebben ze niet door hoezeer ze daardoor zichzelf benadelen. Wholly Science is het allesomvattende paradigma waarmee iedereen zichzelf kan bevrijden van beperkende leugens, om zo uiteindelijk de Heelheid te kunnen gaan herstellen. In zijn voordracht legt Wholly Science-grondlegger Johan Oldenkamp uit hoe dit werkt.

Deze presentatie wordt op zondagmiddag 20 januari 2019 vanaf 14:45 uur gegeven in de Iepenzaal tijdens de Nederlandstalige Truth Convention die wordt gehouden te Expo Houten aan de Meidoornkade 24 te Houten. Andere sprekers zijn onder andere Emile Ratelband (1949) en Rasti Rostelli (1955).

Een entreekaartje kost € 30 per deelnemer. Maar wie zich aanmeldt via Pateo.nl krijgt maar liefst € 10 korting en betaalt slechts € 20 voor een hele dag inspiratie door diverse sprekers verdeeld over drie zalen. Wil jij van deze korting gebruik maken, neem dan contact op.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2019/01/09.