Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Het Geheim van Aantrekking

Het allergrootste geheim voor ons mensen op Aarde is niet langer meer een geheim. Iedereen mag het weten. Hoe meer, des te beter!

Het geheim gaat over het Principe van Aantrekking. Dit Principe is één van de 13 Universele Principes, die allemaal voortdurend op elkaar inwerken.

Om het Universele Principe van Aantrekking te kunnen begrijpen rekenen we eerst af met de leugen van schaarste. We leven in een overvloedig universum waar genoeg is voor iedereen. Denken in schaarste resulteert in angst, gierigheid, strijd, agressie en ga zo maar door. Dit is volstrekt niet nodig, en bovendien erg schadelijk voor jouw eigen welbevinden. Luister niet langer naar mensen die nog steeds in deze leugen geloven of doen alsof, om zo jou te kunnen controleren. Jij bent vrij. Voel je vrij en denk vrij!

Er is dus overvloed, een universum zonder beperkingen. Jij kunt alles in jouw leven krijgen wat je maar wilt. Echt, alles is mogelijk. Hoe dan? Via het Principe van Aantrekking. Jouw gedachten en jouw gevoelens tekenen jouw energieveld. Dit energieveld trekt gelijke energievelden aan. Deze aantrekkingskracht is net zo “hard” als de andere natuurkrachten. Ook de zogenoemde “zwaartekracht” (wat dat dan ook precies mag zijn) werkt voor iedereen; niemand uitgezonderd. We vallen altijd naar beneden, nooit omhoog. Of je het nu wilt of niet (want ook wat wij zwaartekracht noemen is een gevolg van het Principe van Aantrekking, evenals dat wat wij magnetisme noemen). Zo trek jij ook precies datgene naar jouw leven wat jij uitstraalt via jouw energieveld. Het gelijke trekt het gelijke aan. Of je het nu wilt of niet.

Wat doe je dus om datgene in jouw leven te krijgen wat je wilt? Precies: je straalt dit uit. Jouw denken en voelen zijn dan zo alsof dit al in jouw leven is. Je zult het misschien niet onmiddellijk geloven, maar zo eenvoudig werkt het. Je hoeft het alleen maar echt voor de volle honderd procent te wensen. Het Universum zal antwoorden. Het kan niet anders. Het is een Universeel Principe.

We kennen allemaal het sprookje van Aladin en de wonderlamp. Jij bent Aladin! En die geest uit de wonderlamp zit in jou. En je mag zoveel wensen doen als je maar wilt. Maar iedere wens is dan wel zo sterk dat het jouw gehele energieveld tekent.

Voordat je begint met wensen kun je het beste eerst jouw energieveld schoonmaken. Laat alle negativiteit varen. Neem er afscheid van en kijk er niet meer naar om. Vul jezelf met dankbaarheid. Pak een vel papier en schrijf eens op waar je allemaal dankbaar voor bent. Bedank het Universum dat dit allemaal in jouw leven is gekomen. Hou deze dankbaarheid vast, vanaf het moment dat je dankbaar wakker wordt totdat je dankbaar gaat slapen. Waarom? Als jij iets voor iemand hebt gedaan, is het dan niet erg fijn wanneer die ander jou laat merken erg dankbaar te zijn? Jij zult deze persoon graag nog een keer helpen, of niet? Met het Universum werkt het precies zo.

Zo, jouw leven van overvloed kan nu beginnen. Slechts drie stappen neem je daartoe.

Stap 1:

Wees heel duidelijk in wat je precies vraagt aan het Universum. Visualiseer dit alsof het al in jouw leven is. Dit is essentieel. Onze geest vormt de materie. Denk en voel je alsof het al werkelijkheid is. Vooral jouw gevoel is erg belangrijk. We leven in een voelend Universum. Via ons gevoel creëren we voortdurend de omstandigheden in ons leven. En een goed gevoel vertelt ons bovendien dat we goed bezig zijn. Voel je goed en weet wat je wilt, dat is de eerste stap.

Stap 2:

Heb een onwrikbaar vertrouwen in dit Aantrekkingsprincipe. Soms heeft het Universum even wat tijd nodig om zich te herschikken zodat jij kunt krijgen wat je wilt. Maar niets in het Universum kan zich onttrekken aan dit principe. Zolang jouw energieveld duidelijk blijft maken wat jij wilt, dan kan het niet anders of dit zal gebeuren. Materieel of immaterieel, het maakt niet uit. Die perfecte liefde, een prachtig uiterlijk, duurzame gezondheid of vreselijk veel geld, voor het Universum zijn het allemaal niets anders dan energievelden die door die van jou worden aangetrokken. Wees ook niet langer jaloers op mensen die dit al hebben. Ze hebben er recht op want ze hebben het weten aan te trekken. Nu jij!

Stap 3:

Neem met diepe dankbaarheid datgene in ontvangst wat je wenste te krijgen. Het is gelukt. Via het Principe van Aantrekking heb jij wat je wilde. Geniet van het leven in overvloed. Zo is het altijd bedoeld geweest om te leven op Aarde. Wees je bewust dat jij een prachtig spiritueel wezen bent. Draag waar mogelijk jouw steentjes bij aan een zuivere leefwereld voor iedereen.

Ik wens jou een overvloedig leven toe!

Wil jij de andere bezoekers van deze site laten weten wat de toepassing van de Aantrekkingswet heeft gebracht in jouw leven, mail me dan jouw verhaal. Geef dan ook even aan of je met naam genoemd wilt worden of toch liever anoniem wilt blijven.

En voor iedereen die bij de eerste stap om geld vraagt, doe anderen en ook jezelf een plezier en vraag gerust tien procent meer. Vergeet dan niet om bij de derde stap dit extra geld te geven aan anderen die net als jij aan het Universum om geld hebben gevraagd. Zo werkt het!


Dit artikel is op 28 november 2011 geschreven door Johan Oldenkamp.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/01/21.