Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Bewustzijnsdynamiek

Over Inzicht in de Schepping, het Einde der Tijden en de Zin van ons Leven

Pateo, 1e druk (2008/12/31), ISBN 978-90-813871-1-8, 132 bladzijden
Pateo, 2e druk (2009/02/13), ISBN 978-90-813871-2-5, 144 bladzijden

Iedereen heeft wel eens de bevreemdende gedachte dat er iets niet klopt in onze wereld. Maar omdat we er vaak de vinger niet op kunnen leggen, of achter kunnen krijgen, denken we dat het aan ons ligt. Dit boek laat ons zien dat het officiële verhaal van onze 'wereld' inderdaad niet klopt en dat het dus gelukkig niet aan ons ligt.

In dit boek neemt allround wetenschapper en spiritueel leermeester Johan Oldenkamp ons mee op een reis door de tijd, en laat ons kijken naar patronen in onze geschiedenis, in onze samenleving, in onze levensstijlen en nog veel meer.

Dit boek laat ook zien dat 13 helemaal geen ongeluksgetal is, want toevallig geluk of ongeluk bestaat namelijk helemaal niet. Toeval is niets anders dan onbegrepen dynamiek. En deze dynamiek, daarover gaat nu dit boek. De dynamiek in ons bewustzijn is een gevolg van de dynamiek in de Schepping en in de tijd. Deze dynamiek verklaart ook de onzuiverheid die we nu overal om ons heen hebben. En het mooie is, deze dynamiek vertelt ons ook hoe we alles weer zuiver kunnen krijgen. Dit boek is daarom eigenlijk één lang pleidooi voor het herstellen van Zuiverheid. Het is nu aan ons en aan niemand anders om de duisternis liefdevol te verdrijven met ons Licht!

Het komende Einde der Tijden is een Nieuw Begin, en de zin van ons huidige leven is om dat begin een stapje dichterbij te brengen.


Hoe te bestellen

Het gedrukte boek, waarvan destijds de 1e druk € 13,20 kostte, en de 2e druk € 19,00, is al vele jaren uitverkocht. Dit boek is nu alleen nog leverbaar als een e-boek. Dit e-boek kost slechts € 1,- (voor Wholly Science-studenten, anders € 2,50). Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties).


Gerelateerd:


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/09/14.