Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Geloven in Sinterklaas

Wat is waar voor wie?

Pateo, 1e druk (2010/11/11), ISBN 978-94-90765-03-3, 28 bladzijden

De maan schijnt door de bomen, want de bladeren zijn ook dit jaar weer gevallen. Het is volop herfst en het heerlijke avondje is weer in aantocht. De makkers mogen hun wild geraas gaan staken. Vol verwachting klopt ons hart, althans voor wie nog in Sinterklaas gelooft.

Sinterklaas zorgt voor een tweedeling in onze samenleving. De kleintjes geloven dat het allemaal echt waar is. De rest weet wel beter.

Het Sinterklaasfeest staat in dit boekje symbool voor alle tweedelingen in onze samenleving. Rond vele onderwerpen hebben we ons in kampen verdeeld. Dit boekje laat zien hoe we gezamenlijk de vruchtenloze kampenstrijd kunnen ontstijgen door het vanuit de omvattende dynamiek te gaan begrijpen. Daarin zien we dat we ons midden in een allesomvattende transitie bevinden.

Geloven in Sinterklaas is het dertiende boek(je) uitgegeven door Pateo en geschreven door transitionair Johan Oldenkamp.


Hoe te bestellen

Het gedrukte boek, dat destijds € 5,00 kostte, is al vele jaren uitverkocht. Dit boek is nu alleen nog leverbaar als een e-boek. Dit e-boek kost slechts € 1,- (voor Wholly Science-studenten, anders € 2,50). Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties).


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2022/09/14.