Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

De belevenissen van Olga en Olaf

(met illustraties door John Erkelens)
Pateo, 1e digitale druk (2015/06/05), ISBN 978-94-90765-17-0, 52 bladzijden
2e digitale druk (2023/02/03), ISBN 978-94-90765-17-0, 53 bladzijden

Eigenlijk zijn Olga en haar broertje Olaf twee heel gewone kinderen uit een heel gewoon gezin. Ze hebben alleen een oom die Leo heet. En deze oom Leo is toch wel een beetje anders dan alle andere volwassenen die Olga en Olaf kennen. Je zou kunnen zeggen dat oom Leo een geval apart is, want wijkt in zijn manier van denken nogal af van de overgrote meerderheid van de mensen. Maar dat betekent zeker niet dat oom Leo dom zou zijn. Integendeel, zelfs. En daarom gaan Olga en Olaf altijd gelijk te rade bij hun oom wanneer de overige volwassenen hen niet verder kunnen helpen. En ondertussen beleven Olga en Olaf daardoor de nodige avonturen. Want besmet met die andere kijk van oom Leo, wordt zelfs een verplicht bezoekje aan de zondagschool dolle pret.

Deze belevenissen van Olga en Olaf zijn geschreven door Johan Oldenkamp. Nadat hij in 2008 besloot om zich volledig toe te leggen op het vinden van de waarheid over alles, heeft hij zich ontwikkeld tot een allround wetenschapper en spiritueel leermeester. In zijn werk heeft hij sindsdien waarachtige Wetenschap en solide Spiritualiteit herenigd tot één geheel. Dit volledig begrijpen van de Heelheid duidt hij aan met de Engelstalige benaming Wholly Science. Voor hem hebben de woorden heelheid, ‘heel worden’ en healing dezelfde betekenis. Dat geldt ook voor de Engelstalige woorden Wholly (Heel) en Holy (Heilig), die niet alleen hetzelfde klinken, maar volgens hem dus ook hetzelfde betekenen. Het is dit Heilige Weten dat de mensheid kan bevrijden uit de onderdrukkende tirannie van de religies en de beperkende dogma’s van de universitaire verzinsels.


Hoe te bestellen

Dit e-boek omvat 17 korte verhalen, ieder voorzien van een treffende illustratie. Het is leverbaar voor slechts € 6. Om het te bestellen stuur je een bericht naar: Webshop @ Pateo.NL (zonder spaties).


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2023/02/03.