Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

 

Gedupeerden van uitvinder Keshe kunnen hun geld terugkrijgen

 

Omdat Mehran Tavakoli Keshe (1958) beweerde met zijn uitvindingen de meest ernstige chronische aandoeningen te kunnen genezen hebben velen destijds hun laatste hoop op hem gevestigd, en in veel gevallen ook hun laatste geld. Inmiddels wordt Keshe financieel zo goed ondersteund dat hij alle mensen die zich door hem bedrogen voelen en dit ook kunnen aantonen schadeloos wil gaan stellen. Dit geldt ook voor aangeschafte apparaten die niet bleken te werken. Meld dit zo snel mogelijk, zodat dit mogelijk deze maand nog rechtgezet kan gaan worden. Daartoe word je vervolgens in contact gebracht met degene die deze schadeloosstelling zal begeleiden, en ook in het verleden met Keshe heeft samengewerkt. LET OP: Deze actie was geldig tot 30 september 2020.


Een gedupeerde schreef het volgende:
Ik ben ťťn van die benadeelden van Mehran Keshe. Ik lijd al ca. 30 jaar aan chronische Lyme/Borreliose plus de nodige co-infecties die daar bij komen. De eerste 10 jaar bleef mijn ziekte ongediagnosticeerd en na veel leed, heb ik het heft in eigen handen genomen en ben een (haast) eindeloze zoektocht in het complementaire en alternatieve circuit gestart. Ik heb tot nu zo'n beetje alle therapievormen uitgeprobeerd die in het alternatieve veld bekend zijn, hier en daar met kleine verbeteringen. Je weet waarschijnlijk ook wel dat de Borrelia Spirocheet behoort tot de 'Biowarfare'-industrie vanuit WOII en dat de Borrelia spirocheet gemanipuleerd is met o.a. schimmelachtige structuren en beschikt over een onvoorstelbaar verdedigings- en overlevingsmechanisme. Als niet wordt ingegrepen, op welke manier dan ook, dan vergiftigt en sloopt het je hele gestel, vooral het zenuwstelsel en de hersenen.
In december 2012 ontstond er op internet een soort van enorme hype rondom Mehran Keshe, die beweerde de meest ongeneeslijke ziekten te kunnen genezen. Ik heb met hem zeer veel contact over de Lyme gehad, zowel per email als per Skype. Hij kwam met 4 zgn. plasma-generatoren. Deze objecten kostten € 3500,-- en werden door mijn vrienden opgehaald in Ninovť, BelgiŽ. Het waren in feite 4 voedsel thermoskannen, waarin je water moest doen. Ik had het idee dat het water met plasma-energie geŽnergeerd zou worden in een bepaalde matrix, die de Borrelia-spirocheten zou bestrijden. Later bleek helaas, dat zich in de wanden van de kannen slechts een paar gegroepeerde magneten bevonden. Niks plasma dus. Het heeft totaal niets uitgericht tegen de Borrelia en co-infecties. Ik voelde mij volkomen bedrogen en arm gemaakt, ook omdat LymepatiŽnten alles er voor over hebben om beter te worden, een enorme domper dus.
Niet lang daarna vluchtte Keshe uit BelgiŽ weg en hij was niet meer traceerbaar, terwijl in het contract stond dat de € 3500,-- terugbetaald zouden worden bij uitblijven van succes.
Ik heb een gesigneerd contract, een betalingsbewijs en diverse correspondentiestukken. De thermoskannen staan hier nog.


Deze oproep is op zondag 13 september 2020 geschreven door allround wetenschapper dr. Johan Oldenkamp.

© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2020/10/02.