Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Welke partij durfde de monarchie ter discussie te stellen?

Heb jij eergisteren gestemd? En heeft die partij het aangedurfd om de onwettigheid van de monarchie aan de kaak te stellen?

Al in 1992 zei de legendarische komiek George Carlin (1937 – 2008) in niet mis te verstane bewoordingen dat je achteraf niet moet zeuren wanneer je stemt op oneerlijke, incompetente mensen:

(Mijn excuses voor de reclame die youtube hier overheen heeft geplakt, iets wat ze blijkbaar mogen doen omdat ik hiervan niet de auteursrechten heb.)

In 2012 durfde de SOPN wel te stellen dat monarchie dient te worden afgeschaft. Ik heb niet alle standpunten bestudeerd van de partijen die afgelopen woensdag deelnamen aan de Tweede Kamerverkiezingen, maar volgens mij was er niet één partij die de onwettigheid van de monarchie durfde te benoemen. En dus moeten de stemmers nu niet gaan zeuren, want alle 150 nieuwe kamerleden zullen weer braaf hun eed zweren of beloven, namelijk als eerste hun trouw aan de “Koning”, als tweede hun trouw aan het “Statuut voor het Koninkrijk”, en pas als derde hun trouw aan de Grondwet.

Het zijn dus ALLEMAAL lakeien
van die liegende, bedriegende en stelende PARASIETEN-familie en hun handlangers.

Mijn verwachting is dat er snel nieuwe landelijke verkiezingen zullen komen. Zullen we ons dan allemaal scharen achter een partij die wel een einde aan deze schrijnende schijndemocratie kan maken? Dat lukt alleen wanneer we deze slijmerige slang bij de kop pakken. En die slinkse kop van deze glibberige slang, dat is die criminele familie. Daar ligt de oorzaak van alle corruptie in dit land.

Verbind je daarom nu met de BASISPARTIJ.

Help jij mee om ons land te bevrijden van uit de wurggreep van corrupte criminelen? Samen gaat ons dit lukken. Op naar de Republiek der Verenigde Nederlanden!


Dit nieuwsbericht werd op vrijdagochtend 17 maart 2017 geschreven door Johan Oldenkamp.


Gerelateerd:


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2017/04/27.