Naar de Nederlandstalige introductiepagina van Pateo.nl
Naar het keuzemenu van Pateo.nl
Wisselen van taal op Pateo.nl

Alarmerende beweringen door voormalig topmodel

Nathalie Augustina

Nathalie Augustina werd 1962 geboren te Venlo. Op latere leeftijd kwam ze erachter dat ze niet door haar biologische ouders was opgevoed. Bovendien waren haar beide zorgouders pedofiel. Haar schokkende levensverhaal vertelt ze zelf in onderstaand interview, waarin ze aangeeft door Monarch te zijn geprogrammeerd.

In de jaren ´80 van de vorige eeuw was ze een internationaal fotomodel, vanuit de Oostenrijkse hoofdstad Wenen.

Nathalie Augustina

Na uit haar bewustzijnscontrole te zijn bevrijd is Nathalie eind 1995 teruggekeerd naar Nederland, waar ze zich in januari 1996 vestigde te Amsterdam. Daar besloot ze haar levensverhaal op te schrijven in een boek. Samen met de in Ecuador wonende Nederlandse schrijver Robin de Ruiter (1951) werd dit boek uiteindelijk gepubliceerd. Beiden zijn daarbij vermeld als auteurs van Bekentenissen van een topmodel. In 2018 verscheen dit boek in het Engels, en in oktober 2019 ook in het Nederlands. Het zal complotdenkers noch complotontkenners niet verbazen dat deze publicatie heeft geleid tot haar gedwongen psychiatrische opname, eerst in Zuid-Holland, en later naar verluidt in Noord-Holland.

Bekentenissen van een topmodel

In het voorjaar van 2020 werd Nathalie tijdens een dagje verlof geïnterviewd door Colinda Cordès. Het was daarbij niet de bedoeling dat deze ruwe opname zou worden gepubliceerd, maar Maarten Wienbelt, die destijds haar vriend was, deed dit toch (aanvankelijk via Facebook). En eigenlijk zou er ook nog een tweede opname gemaakt gaan worden, maar dat ging vanwege deze actie niet meer door. Het einde van onderstaande video is daarom enigszins abrupt.


WAARSCHUWING: Deze video bevat schokkende beweringen en is daarom ongeschikt voor jonge mensen en iedereen die maatschappelijk nog niet wakker is.


© Pateo.NL : Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 2021/08/29.